💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 309
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 120
  • Испания
Преди малко в кратък лайв с Алекс и Андрей, жена му на Андрей беше плътно зад него. Защо ли така? Друг път не се е случвало. Алекс пита Андрей: "Какво стана, та Елизабет изчезна от ИГ?", отговорът беше: "Блокирала е всички".
Имаше много, които пишеха:

Скрит текст:
Андрей е победител.
Знаем, че Андрей е победител.

# 121
  • София
Благодаря за темата, Смайли!
Включвам се с див интерес, да видим какво са ни измислили за тази седмица.

# 122
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз също бих блокирала наред хора,които плюят по мен,хвърлят клетви върху децата ми и половинката ми.
Като не ти харесвам,какво правиш в профила ми тогава?! Толкова не ме понасяш,защо отделяш време,за да ми пишеш и следиш всяка моя дума?..
Напълно разбирам позицията на Елизабет,Андрей.Дори Мана трие наред и се оплаква от злобни и гнусни коментари.Борис също е залят от помия и предполагам още други,но те не коментират толкова открито това.

Андрей има бизнес с почистване на мебели,а жена му предполагам си стои вкъщи и гледа детето.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 22:46 от Не се сърди, човече

# 123
Аз пък съм виждала профили във Фейсбук (нямам Инстаграм) на известни личности, където негативните коментари си седят, тролчетата не се блокират. Как на едни не им пука, а други толкова се впрягат?

# 124
Свят голям - хора всякакви.

# 125
Ако жена му вярно си седи вкъщи и няма пукнат лев е възможно Андрей да е спечелил и заради това да не й пука  за Елизабет.

# 126
  • London
Преди малко в кратък лайв с Алекс и Андрей, жена му на Андрей беше плътно зад него. Защо ли така? Друг път не се е случвало. Алекс пита Андрей: "Какво стана, та Елизабет изчезна от ИГ?", отговорът беше: "Блокирала е всички".
Имаше много, които пишеха:

Скрит текст:
Андрей е победител.
Знаем, че Андрей е победител.

Ама тя пак ли е блокирала всички? Joy

Не гледам ....ще видя според отзивите ви да пускам ли после запис.

# 127
Ако си известна личност изобщо няма да си губиш времето да четеш коментарите на хората....
Той има претенции да е разпознаваем, но иска само да го обичат ли? То и Христос не са харесали всички, та кой е Андрей?? Grinning
И не ставаше дума за това, че блокира хора, които отявлено го обиждат, а всеки, който му зададе въпрос, който не харесва или го провокира.
А Елизабета защо пък е блокирала всичките си съотборници? Явно и те са обиждали?

# 128
  • London
Ми явно е мислел,че те с Елизабет ще са най-харесвани.....и сега греда. Joy

# 129
  • Испания
Предимството било без значение, казала Кремена. Голям специалист! Ако не беше предимството ѝ срещу Красима, да си беше тръгнала предишната седмица.

Режисиран разговор около масата на приключенците. Паулина какво се обяснява? Нали гледаме какво прави!

# 130
Благодаря за новата тема!!!  Heartpulse

Много сме скромни с коментарите, подозрително 😃
Малко ми стана мъчно за Кремена, как ли се е почувствала като е видяла как всички се радват на нейната загуба.
Оф, много е трудна за общуване Паулина.

# 131
Предимството било без значение, казала Кремена. Голям специалист! Ако не беше предимството ѝ срещу Красима, да си беше тръгнаха предишната седмица.

Режисиран разговор около масата на приключенците.
Кремена е казала, че тази седмица предимството е било без значение, за разлика от миналата.
Това поне каза Милена.

# 132
Оле лелеее, тая Поля колко е обидчива самата тя.

# 133
Този селяк Симеон се държи просташки с Паулина. Щял да купува къщичка за семейство с приятелката си, ако спечели наградата.

# 134
  • London
Предимството нямало значение казала? Или по-специално това, което е получила тя срещу Миленка....

брей, брей.... не ги е срам.

Общи условия

Активация на акаунт