💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 307
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 135
Симеон е свиня.

# 136
Добре го засече Симеон тук Поли. Тя го прекъсна, но той реагира просташки. И двамата се поизложиха в тази лекинко режисирана сценка.

# 137
Добре го засече Симеон тук Поли. Тя го прекъсна, но той реагира просташки. И двамата се поизложиха в тази лекинко режисирана сценка.
По-скоро той се изложи. Абсолютен простак и лайно.

# 138
По-скоро той се изложи. Абсолютен простак и лайно.
Просташко изпълнение беше Симеоновото, но след началото на скандала продължи да го провокира Поли, но тя си е такава. Не знае кога да мълчи и кога да говори.

# 139
  • София
Лошо впчечатление ми направи Стратимир. Защитавал е Паулина в ситуации, в които не е била нападана, а просто номинирана. Сега му се отдаде възможност наистина да прекрати вербалната гресия към нея, а той се съгласи със Симеон от страх.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 21:29 от La Vikinga

# 140
  • Испания
Уж Мани ги пита. Симеон отговаря. Паулина не спря да дрънка, както винаги. Той говори, тя върху него. И не се случва за първи път. Естествено, че ще избухне Симеон.

# 141
Лиглата пак опитва да разсъждава. Не й се получи.

# 142
ХАХхха о не....... и сега тези извинения.... явно наистина скандала и извинението бяха режисирани.
Но разочарованието от Стратимир остана. Защо не я защити!? Няма как да й бъде гадже Grinning

# 143
Добре, добро развитие на скандала.
Симеон се извини, Поли също.
Продукцията е доволна Simple Smile

# 144
  • Испания
Естествено! Нали камерата записва. Ха, ха, хаааааа!

# 145
Оф пак четки. Аман от това тролче.

# 146
  • София
Не си я последвала, за да виждаш съдържанието.
Това означава профилът да не е публичен. Съдържанието не може да се вижда от всички.

# 147
  • Испания
Кремена забрави как говореше против Елизабет пред Милена и Неделчо. Била искрена. ВЕрно ли?

# 148
И двамата бяха грешни според мен и още повече затова, че продължиха безсмисления спор.
А, ето сдобриха се, браво. Това е по-зряла постъпка.
На Елизабет целият проблем с Шампионите идваше от това, че там бе в миманса, имаше по-изявени личности и по-харесвани жени, сега вече изживява мечтата си да бъде лидер, напомня ми на една женска версия на Наполеон и подозирам, че жаждата за власт ще и изяде главата.

# 149
  • Испания
И двамата бяха грешни според мен и още повече затова, че продължиха безсмисления спор.
А, ето сдобриха се, браво. Това е по-зряла постъпка.
На Елизабет целият проблем с Шампионите идваше от това, че там бе в миманса, имаше по-изявени личности и по-харесвани жени, сега вече изживява мечтата си да бъде лидер, напомня ми на една женска версия на Наполеон и подозирам, че жаждата за власт ще и изяде главата.

Нали затова след връщането от плажа на отшелника я нарекох Наполеонка! Напомня за него и заради комплексите.

Общи условия

Активация на акаунт