💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 036
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 570
  • Испания
Андрей взе грошовете на Мани. За играта не получи повече. Вместо още грошове - Мигла и знаме.

# 571
Трябва да признаем , че този сезон на предаването е най-смешния . Оправи ми кофти деня тази Манка 😄 Сега очакваме реакцията на Приключенци като видят къде е 😁

# 572
  • София
Супергероинята Мани вече има нов злодей в своята история.

Искам да отбележа, че за три месеца, днес Елизабет за първи път демонстрира емпатия, искрено или не. Вероятно е първият и последен път, в който помага на някого в предаването. Не ми е приятно да гледам как плаче Мани, нито Милена, нито който и да било, изключвам рева от яд на Елизабет, когато загуби битката с канутата, тогава не почувствах нищо.

# 573
  • Берлин
Май това ми беше най-смешният епизод в сериала. Ранена и разплакана, но отново в боя. Неизтребимаааа

# 574
Значи, честно казано, въобще не се сърдя на Симеон. Евала, ако той е измислил стратегията, но се съмнявам, въпреки думите на Мани. Реално измислиха начин да се отърват приключенците. За мен си е чиста стратегия. А още с думите на Неделчо за Мани в началото на епизода беше ясно какво ни казват.

# 575
Неделчо и Морунов Joy
Какво по-голямо предимство от виетнамската газела!

# 576
Само нинджа може да убие друг нинджа.
Това за Мани Simple Smile
Ми освен Ана-Мария да извикаме Joy друго отърване няма

# 577
Ох, аз май съм единствената, която харесва Мани. Не разбирам, защо е там, тя даже е казвала, че веднага е разбрала, че не е за предаването. Но явно и продуцентите са го разбрали и са я взели за клоун.

Жал ми е за нея. Тя обаче яко се бори и вярва... те може да са инагласяли игри, но тя наивно вярва, че е добра. Наистина живна при сините. Гадно е да те мачкат. Абе има нещо добро в това момиче....

# 578
Паднах от смях! 🤣🤣🤣

Елизабет наистина за пръв път показа емпатия.

Все едно гледам индийски сериал- булката страда, изгонват я, другите се женят за нея, щастие, отвличат я, ама се оказва, че я продали на първите, дето страда от тях...Голям смях!

# 579
  • London
Супергероинята Мани вече има нов злодей в своята история.

Искам да отбележа, че за три месеца, днес Елизабет за първи път демонстрира емпатия, искрено или не. Вероятно е първият и последен път, в който помага на някого в предаването. Не ми е приятно да гледам как плаче Мани, нито Милена, нито който и да било, изключвам рева от яд на Елизабет, когато загуби битката с канутата, тогава не почувствах нищо.
Не й се радва от добра душа....навярно я брои като още един бушон. Доволна е.Joy

# 580
Днешният епизод - 20 мин игра, а останалото Биг Брадър. Но се посмях.

# 581
  • Испания
За пореден път обръща палачинката.

Неделчо не спря да си бърка в носа.

# 582
Може ли спойлер кой е следващият отпаднал и от кого?

# 583
  • Берлин
А Неделчо откъде е намерил на стопанството нещо да се накваси? Пак изглеждаше поразмазан

# 584
От гледна точка на Мани за какво да си дава зор в племенните битки, като каквото и да направи е първата номинирана.

Общи условия

Активация на акаунт