💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 086
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 660
Скрит текст:
И това го има Андариел, но според мен не е основното. Стратимир, Боби, Симеон, Горилата.....подозирам са в голям процент от деня в залата, от другото племе кой освен Елизабет, която май вече влиза да учи малки деца и едва ли е така активна лично може да се похвали с това?  Неделчо фитнес сигурно вижда точно колкото и аз.Laughing
Еми.... то само със стратегии не става, трябва да си можеш.....Аз лично не ги разбирам доста от участниците. Аз, ако реша да влизам година преди това примерно се свързвам с личен треньор и почвам да се готвя на всички компоненти. С усърдие всеки може да се подготви, това не е висша математика..... , но явно на хората не им се занимава, предпочитат да се излагат.

Ти па! Smile Smile Няма те изберат, гаранция! Свържи се с психолог - бъди луда до Обединението! Smiley

Гласувам за трите дами - много силен женски каст, заслужават и трите да са на Финал!

# 661
Надявам се да се шегуваш 😃

Скрит текст:
И това го има Андариел, но според мен не е основното. Стратимир, Боби, Симеон, Горилата.....подозирам са в голям процент от деня в залата, от другото племе кой освен Елизабет, която май вече влиза да учи малки деца и едва ли е така активна лично може да се похвали с това?  Неделчо фитнес сигурно вижда точно колкото и аз.Laughing
Еми.... то само със стратегии не става, трябва да си можеш.....Аз лично не ги разбирам доста от участниците. Аз, ако реша да влизам година преди това примерно се свързвам с личен треньор и почвам да се готвя на всички компоненти. С усърдие всеки може да се подготви, това не е висша математика..... , но явно на хората не им се занимава, предпочитат да се излагат.

Гласувам за трите дами - много силен женски каст, заслужават и трите да са на Финал!

# 662
Шегувам се, но аз на анкетите не гледам сериозно, така че си ги отбелязах с кеф! Smiley

# 663
  • Испания
Шегувам се, но аз на анкетите не гледам сериозно, така че си ги отбелязах с кеф! Smiley

И правилно. И анкетите, и темата са за забавление, за откъсване от ежедневието, за разпускане на напрежението.

# 664
  • София
Аз пък се старая да гласувам разумно и отговорно Rolling Eyes Grinning Морунов и Милена, като по-читави състезатели, и Неделчо за цвят и смях.

# 665
  • London
Още едно.

Хайде и Елена. Половината започват да продават свои дрехи, другата половина стават инструктори, а някои - и двете.

На тази цена имам това бюстие от сейл. Нали се сещате колко ще си купя куча марка пред Келвин Клайн.Laughing

Иначе навярно единствено бих си купила нещо от Красима, просто защото много я харесвам да речем. Но това е тотално изключение от правилото....

# 666
Днес ги гледах дрешките на Елена и много ми допаднаха. Жалко, че бюстиетата няма да ми станат на бюста иначе веднага бих си взела 1-2, защото моделите много ми харесват.

А аз съм от хората, които биха предпочели нещата на Елена пред  Келвин Клайн (този даже си нямам на идея кой е и като цяло не харесвам маркови стоки) Joy JoyJoyJoy

# 667
Елена е дизайнер? Рабухчиев също ще започва да крои и шие? Нещо не разбирам...........
Grinning Кой са тези хора и защо,  и как продават дрехи? И сериозно ли някой ги избира като... марка? Нещо като Мегз Grinning ?

# 668
  • Испания
Стратимир - също, още преди другите.

# 669
  • London
Елена е дизайнер? Рабухчиев също ще започва да крои и шие? Нещо не разбирам...........
Grinning Кой са тези хора и защо,  и как продават дрехи? И сериозно ли някой ги избира като... марка? Нещо като Мегз Grinning ?

Ще ти кажа как.... както аз си правих тениски така наскоро. Stuck Out Tongue Правиш си дизайна сама.... плащам за плейн тишърт....има го със блузи, клинове, чанти, бельо..... чаршафи, якета. Аз го правих чрез английска фирма, поне знаеш, че е качествено. Можеш да си поръчаш за лично ползване, но и много бройки за продан да речем. Но ако решиш да препродаваш ще му дойде скъпо на купуващия....15 паунда е тениската до теб, ако ще пропродаваш надценката колко да е? Повече от 20 паунда кой ще даде за куча марка тениска? Хората тук ще предпочетат да си вземе от реномираните брандове....

# 670
На Елена тениските и бюстиетата с "Бояновафит" са също отпреди Игрите. Сега просто е разширила асортимента ми се струва.

# 671
  • London
Сега очакваме прашки с бранда Елизабет.

# 672
Ахахаха .. добро попадение Simple Smile

# 673
хахахаа

Grinning Кой са тези хора и защо,  и как продават дрехи? И сериозно ли някой ги избира като... марка? Нещо като Мегз Grinning ?

Ще ти кажа как.... както аз си правих тениски така наскоро. Stuck Out Tongue Правиш си дизайна сама.... плащам за плейн тишърт....има го със блузи, клинове, чанти, бельо..... чаршафи, якета. Аз го правих чрез английска фирма, поне знаеш, че е качествено. Можеш да си поръчаш за лично ползване, но и много бройки за продан да речем. Но ако решиш да препродаваш ще му дойде скъпо на купуващия....15 паунда е тениската до теб, ако ще пропродаваш надценката колко да е? Повече от 20 паунда кой ще даде за куча марка тениска? Хората тук ще предпочетат да си вземе от реномираните брандове....
Мерси за обяснението по-горе, има логика защо е такава цената. И да....  лишена от смисъл покупка.  Абсолютно, макар че след като видях как някакви хора са купили боди на бебето си с надпис, че е фен на Мани и са го снимали... не знаааааааам, леко притеснително ми се вижда.

# 674
  • Испания
макар че след като видях как някакви хора са купили боди на бебето си с надпис, че е фен на Мани и са го снимали... не знаааааааам, леко притеснително ми се вижда.

Фанелка беше. Тя "произвежда" само фанелки.  

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 13:55 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

Общи условия

Активация на акаунт