💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 123
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 645
  • London
И това го има Андариел, но според мен не е основното. Стратимир, Боби, Симеон, Горилата.....подозирам са в голям процент от деня в залата, от другото племе кой освен Елизабет, която май вече влиза да учи малки деца и едва ли е така активна лично може да се похвали с това?  Неделчо фитнес сигурно вижда точно колкото и аз.Laughing Еми.... то само със стратегии не става, трябва да си можеш.....Аз лично не ги разбирам доста от участниците. Аз, ако реша да влизам година преди това примерно се свързвам с личен треньор и почвам да се готвя на всички компоненти. С усърдие всеки може да се подготви, това не е висша математика..... , но явно на хората не им се занимава, предпочитат да се излагат.

# 646
  • София
Те си вярват, че са подготвени, а на предварителните кастинги минават през тестване на физическата подготовка.

# 647
Според мен Неделчо е този, който обърква всичко със стратегиите си, които често излизат куци.
Той че обърква, обрква, но:
Първо - той не може да обърка чак всичко. Второ, без него щеше да е дори по-зле.  И трето - как се играе със стратегии срещу Господ?  Защото в случая продукцията е господ - променя и създава правила в движение, прехвърля играчи, решава коя битка да е следваща в зависимост на къде иска да тръгнат нещата.

И четвърто, както писа la Catrala - те толкова си могат.

# 648
  • Буркина Фасо
Мани изпълзява когато най-малко я очакваш Scream.

Според мен Мани не изпълзява, продукцията я изпълзява. Писах онази вечер колко смешно и тържествено Димо обяви: "Мани ще бъде изнесена на носилка!!!" Тя се връща на другия ден /за нас, а може да се е върнала са час или няколко часа/ и казва: "70% от крака ми е оздравял". След миг /за нас/ става зле и на следващия ден може и да си тръгне. Чудили са се какво още да измислят.

Народният театър, но не голямата сцена, а малката.
и с двата крака да куца пак ще и измислят някаква игра за да оцелее.
контузените мъже отпадаха - миглата НЕ. Smiley

# 649
  • Испания
Скрит текст:
Мани изпълзява когато най-малко я очакваш Scream.

Според мен Мани не изпълзява, продукцията я изпълзява. Писах онази вечер колко смешно и тържествено Димо обяви: "Мани ще бъде изнесена на носилка!!!" Тя се връща на другия ден /за нас, а може да се е върнала са час или няколко часа/ и казва: "70% от крака ми е оздравял". След миг /за нас/ става зле и на следващия ден може и да си тръгне. Чудили са се какво още да измислят.

Народният театър, но не голямата сцена, а малката.
и с двата крака да куца пак ще и измислят някаква игра за да оцелее.
контузените мъже отпадаха - миглата НЕ. Smiley

А някои продължават да играят, без да ги изнасят на носилка. Като дадат Борис, раните му бодат очите ми. Вчера като го видях как трябваше да обърне цялото си тяло на масата, защото не може да върти главата си, която дърпа кожата с раните, как трудно легна по гръб в леглото, явно не може да лежи на една страна, си представих какви болки търпи. Но той не е Мани, та продукцията да бди като орлица над него, нали?

# 650
Мани, Мани, Мани!
Мани, Мани!
Ву!

# 651
  • London
Раните на Борис са потресаващи. За следващ сезон не е зле да измислят някаква препаска, която поне малко от малко да омекотява този ужас, който се получава на кожата.

# 652
  • Испания

На фона на "Мисията невъзможна"

# 653
Относно Симеон,  не видях да се отказа да ходи на капитанска.

# 654
  • Испания
Някой помоли за джифче. Публикувам, макар че това ми е следващата корица.

Когато Андрей говори, че знае какво е предимството.

Когато Неделчо вече вижда кой идва.

# 655
Аз си мисля, че Мани е била Андрей Grinning и са преигравали, за да може да заснемат епизод, в който той печели Grinning. Забелязах, че на кадрите преди играта Мани беше с наклепани устни, после когато Андрей я би и се здрависваха, нямаше червило. Като застанаха пред Димо, пък се беше омазала до ушите.

# 656
  • London
Да точно така е станало.... хахах ти сериозно ли? Лелелел.....

# 657
Да точно така е станало.... хахах ти сериозно ли? Лелелел.....
Хахахах, сериозно ли ти звуча...

# 658
Catrala, за какво да се готвиш? Подготвен, неподготвен- няма никакъв шанс, ако продукцията си кара по сценарий. както виждаш Мани кариера направи от неможенето си. Ще ни е по-леко, ако още веднъж си напомним, че това е ШОО със състезателни елементи, изключително силно повлияни от сценаристите. Награждават се "невзелите" участие като в един стар български виц...

# 659
  • Испания
Още едно.

Хайде и Елена. Половината започват да продават свои дрехи, другата половина стават инструктори, а някои - и двете.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 12:05 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

Общи условия

Активация на акаунт