💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 274
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 735
И защо Мани има червило на стопанството, нали не можеше?  Егати змията, най-добре е човек да не говори с нея, че после върви обяснявай, че нямаш сестра.
Може с някое цвете да се е нацапала, след като изучи тученицата, да се е запознала с качествата на други растения Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 736
Неделчо сипа на Рабухчиев

# 737
Ако Бойците са издънят и в тази игра, не двама, а всички трябва да са номинирани. И направо изгонени.

# 738
Какво врещи и ръмжи все тази Горила.. хаха. Ще го видим като спихне след малко.

# 739
Много искам приключенците на съвет. 🤞🤞🤞

# 740
  • София
Коментарите на Андрей винаги ме изумяват: "Симеон ще ги излъже и ще номинира, когото поиска" от това следва, че Андрюшата досега не е номинирал,  когото поиска и в бъдеще няма да го направи... нима!?

# 741
Стискам палци за Приключенците. Не знам какви са им шансовете, но все пак.

# 742
  • София
Така и не разбирам за какво спорят, много ясно, за мен дори си е супер умна постъпка, да жертват най-неприятния, най-непоносимия, най-непотребния играч за капитан, така и така не винаги предимството, което печели на битка вАжи.

Винаги когато се нарочи жена трябва да се дават обяснения, така е модерно.
Какво остава за златната гъска на ТЪпарев, Мани.

# 743
Ако идат на номинации, Поли ще изгори. Монката ще и даде двата си гласа.

# 744
Интересна и яка битка, обаче да кажа, че Рабухчиев няма да може да я изкара цялата със сигурост. Даже и два рунда на арената в тази игра може да са му проблем.

# 745
На теория Бойците трябва тук да са страхотни - имат си Андрей, а и Милена трябва да е добра.

# 746
Ох, беше грубо, ама много се смях с на Симеон тайванската рекламация Joy
И после Неделчо за Рабухчиев да си пази силите JoyJoyJoy
Явно ще има по двама номинирани, та да има две игри да нагласят и все да спасят Мани.

# 747
ПСР ще гласуват за Валентин, останалите за Поли според мен.

# 748
  • София
Играта е ясна като бял ден.
Андрей ще ги бие като мече у дирек. Това е все едно да вземат в предаването Кубрат Пулев и да ги изкарат на боксовия ринг да се боксират.
Даже са се подсигурили с цели 5 точки, защото иначе можеше да загуби заради спринтовете.

# 749
  • Испания
"За момента Мани е последна". Не моЕ да бъде!

Хайде да почива.

Валентин просто изчака Андрей.
Играта е за Андрей.

Общи условия

Активация на акаунт