💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 080
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 345
  • London
Daisy,
Да, и на мен ми направи впечатление. Аз вече започвам да си мисля, че Елизабет не е расла сред хора, а в залата. Тя си знае само себе си, и нищо и никой друг не я интересува.
Да, личи си, това вглъбяване в себе си и аз мисля, че го дължи на времето прекарано в залата в тренировки. Нищо друго не я интересува освен нея самата. Безчувствен човек, но е чак плашещо това.

Не моля ви.....Елизабетиното няма нищо общо с висене по цял ден в зала ... много хора висят в зала, но такова чудо на природата не са.Joy

# 346
  • SF
Когато започнат индивидуалните битки, тази намеса на продукцията, ще ви дебне зад всеки ъгъл и ще я виждате непрекъснато и в сънищата си.
Игрите не могат да са еднакво удобни за всички участници. Все някой няма да пасва толкова добре, колкото другите. Няма как да има равнопоставеност. В истинските спортове най-малкото има разделение по пол, по категория.

Разговорите, които водят, не са спонтанни. С много от изказванията им зрителите нямаше да са наясно, ако в концепцията на предаването не бяха заложени интервюта с въпроси и отговори. "Ще ги победя всичките и ще ги надхитря" не е спонтанна идея на участника да се отдели на зелен терен и да я повтаря. На него му се задава въпрос: би ли искал, би ли се отказал, би ли направил, с кого се виждаш на финал, как виждаш финала... Какво би направил...,  от което се излъчва само "да, важна ми е победата, да ще дам всичко, да, не бих позволил/а...."

Вчера Мани зададе въпроса за плановете им за парите по сценарий на снимачния екип. Това, че Паулина реагира точно тогава на неговото "млъкни", си е чист бонус за сценаристите. Повечето скандали се развихрят, след като камерата се махне и хората спокойно могат да се покажат като некавалери, нетолерантни, нетактични, непозволяващи да ги прекъсват, да питат... Това, че има истинска размяна на реплики пред камера, си е находка. Обикновено се владеят.

# 347
  • Бургас
Това, което на мен ми прави впечатление е, че откакто Мани е при Приключенците съм гледала само една битка с елемент плуване - тази , в която Симеон смени Стоян на поста "Почетен носач на Мани".Не броя битката с поясите, защото там не беше нужно да плуваш, а бе достатъчно просто да изчакаш противника да дойде на по-плитко.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 14:41 от pafal

# 348
Рабухчийката - рекордьор на Гинес по припадъци.

(не, не е смешно. Жалко е и не толкова за Георги, колкото за организацията на "предаването")

# 349
Аз лично не държа да знам как продукцията си върши работата, кое как се снима, какви реплики им подават. Виждам каквото ми се представя и си имам достатъчно акъл, за да преценя кое е реално и кое не.
Игрите винаги са удобни за едни и неудобни за други - това е така. Няма как всички участници да са добри в едни и същи неща. Но предвид факта, че цял сезон гледам някаква посредствена режисура и игри, очеизвадно дадени в полза на едни, е нормално да смятам, че продукцията няма да реши изведнъж да спре да се намесва толкова брутално. И тъй като една Елизабет е добра само на баланс и изометрия, смятам, че трябва да има луд късмет да й се падат все такива игри до финала. Ама и късметът колко е важен в Игри на волята, ех!

# 350
Когато започнат индивидуалните битки, тази намеса на продукцията, ще ви дебне зад всеки ъгъл и ще я виждате непрекъснато и в сънищата си.
Игрите не могат да са еднакво удобни за всички участници. Все някой няма да пасва толкова добре, колкото другите. Няма как да има равнопоставеност. В истинските спортове най-малкото има разделение по пол, по категория.

Разговорите, които водят, не са спонтанни. С много от изказванията им зрителите нямаше да са наясно, ако в концепцията на предаването не бяха заложени интервюта с въпроси и отговори. "Ще ги победя всичките и ще ги надхитря" не е спонтанна идея на участника да се отдели на зелен терен и да я повтаря. На него му се задава въпрос: би ли искал, би ли се отказал, би ли направил, с кого се виждаш на финал, как виждаш финала... Какво би направил...,  от което се излъчва само "да, важна ми е победата, да ще дам всичко, да, не бих позволил/а...."

Вчера Мани зададе въпроса за плановете им за парите по сценарий на снимачния екип. Това, че Паулина реагира точно тогава на неговото "млъкни", си е чист бонус за сценаристите. Повечето скандали се развихрят, след като камерата се махне и хората спокойно могат да се покажат като некавалери, нетолерантни, нетактични, непозволяващи да ги прекъсват, да питат... Това, че има истинска размяна на реплики пред камера, си е находка. Обикновено се владеят.

Надали има човек, който не е наясно с горепосоченото.
Иначе личната ми класация по неприятност вече е 1. Елизабет, 2. Симеон, 3. Мани, 4. Борис, 5. Рабухчиев,6. Стратимир, 7. Паулина,  Почти всички са от Приключенци. За съжаление номер 1 е при Бойци и точно вчера този номер едно ги "Бутна". Така искам финал между Андрей, Морунов и Милена, ама надали!

# 351
Аз пък се тревожа за Мани. Подиграваме и се. Стана лъжливото овчарче. Но вчера ми се стори, че искрено се старае. И май наистина се контузи. Можеха да ни кажат каква и е съдбата. Мразя идеята, че се увреждат заради една игра. Рабухчиев е другият човек, който трябва да си провери здравето. Морунов- целият ожулен и отслабнал. Гледаме странно ШОО за човешкото страдание. Дали можем да определим себе си като хуманни личности?

# 352
И на мен ми става мъчно на моменти, но тези хора като знаят, че не са издръжливи (Рабухчиев) или че нямат спортни качества (Мани), защо изобщо са се записали? 2 сезона минаха, толкова игри показаха по тв, елементарно е човек да се досети през какво ще мине, ако влезе в предаването. Ами да мислят!

# 353
Daisy,
Да, и на мен ми направи впечатление. Аз вече започвам да си мисля, че Елизабет не е расла сред хора, а в залата. Тя си знае само себе си, и нищо и никой друг не я интересува.
Да, личи си, това вглъбяване в себе си и аз мисля, че го дължи на времето прекарано в залата в тренировки. Нищо друго не я интересува освен нея самата. Безчувствен човек, но е чак плашещо това.

Не моля ви.....Елизабетиното няма нищо общо с висене по цял ден в зала ... много хора висят в зала, но такова чудо на природата не са.Joy
Характерът определено също е фактор  - права си. Тя си е безчувствена и нищо освен нея самата не я интересува.

# 354
  • Берлин
Аз не разбирам излагацията на Елизабет вчера-нали е бивша гимнастичка, нали е най-добрата- та Поли не само по-добре стоеше на люлката, а и беше в пъти по-адекватна. И тук коментирам само игровите качества, за другите (по-скоро за липсата им) не отварям дума.
Милена също се справи отлично на поста си.
Любопитна съм за довечера.

# 355
На Рабухчиев явно му е станало лошо от люлеенето. Това е, както на някои хора им прилошава при пътуване с кола. Беше казано по време на играта, че всяко племе има право на две смени. Бойците също можеха да се възползват.
Страшно грозно беше от страна на Елизабет да пее въпросната песен, докато отнасяха Мани. По някакво стечение на обстоятелствата, когато Мани започна искрено да се старае, се контузи. На мен също ми е жал, когато видя как ги измъчват в игрите. Може би най-несправедлива беше играта с канута между Елизабет и Кремена. Тогава наистина се притесних за Елизабет. Както и натоварването с тежести, особено на жените. Мисля, че могат да подберат някакви по-комплексни игри без опасност за здравето на участниците.
За скандала между Симеон и Паулина - мисля, че Симеон беше прав. Независимо кой как възприема идеята му как ще си похарчи парите, има право да каже без да го прекъсват, особено пък пред камера. Симеон в никакъв случай не ми е любимец, но мисля, че беше прав. Освен това въпросът беше интересен, можеше да научим повече за участниците, ако бяха отговорили всички, вместо да слушаме скандал между Симеон и Паулина.

# 356
Играта беше идеална да изравнят силите - люлки и финален пъзел, който вече е реден и Неделчо помагаше от земята (ако помня на Мани). Wink
Струва ми се, че тази година ластиците бяха по свободни от миналата, не само на дамите. Рабухчиев, завалията, на люлката ще повърне, ако беше на ластиците щеше да колабира, на пъзела можеше мозъка да изпържи...Rolling Eyes
Кой измисли "тактиката" на Червените? Пак ли Дечето, че не чух. Тотална грешка Бети да е на втората люлка, не мога да повярвам, че тя самата не съобрази възможностите си и правилното позициониране.
Относно спирането на играта. С лекар на терен, който никакво забързване не демонстрира, а после и "носачите" на Мани, подозирам, че са спрели за доста време, съдейки по флегматичното темпо на господата.
Падането на Елизабет си беше по скоро изхлузване и след като я пита Димо добре ли е, всички очакваха веднага да се качи и продължи, както и се случи. Може би беше редно за 2-3 минути също да прекъснат, но категорично не това реши изхода на играта. А за изпуснатите торбички? Глас в пустиня. Андрей пита какво да правят, Димо се прави, че не чува...Андрей слиза и я дава на Елизабет. Добре, че не измислиха да я връщат в сандъка.

Сега, ако Мани отпадне, отидоха роклите необличани. Тюх!

# 357
За Симеон съм съгласна, че е дъно, но беше прав за Паулина. Ама що не я тропна по тиквата, за да млъкне?
Да не се чудим защо има насилие над жени.

# 358
Би било интересно, ако на капитанска битка пленят Андрей и мишленцата се озоват в различни племена. Изключително неприятна ми е лиготията между тях.

# 359
Би било интересно, ако на капитанска битка пленят Андрей и мишленцата се озоват в различни племена. Изключително неприятна ми е лиготията между тях.

Мисля, че капитанската игра ще е с директна елиминация. Така в преден сезон Лазаринов отстрани Любомир.

Общи условия

Активация на акаунт