💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 964
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Испания
Смайли, ако е нямало съвсем нищо очаквам скоро включване на Симеон и Красима да разяснят въпроса.....

Красима вече каза, че не е имало нищо, обясни защо ѝ е дал сърцето /по-горе писаха/ и в момента не поддържат никаква връзка.

За разлика от Андрей, който публикуваше снимки с приятелката си Елизабет след предаването, слагаха си сърца приятелите до... момента, в който не започнаха всички да се възмущават, след като видяха как го храни, че го нарича "мишленце", в темата дори не повярваха, та ги записах, че се прегърнаха в гората след племенен съвет и т. н. Спряха общите снимки и сърцата, Ксения направи изявление, че я обича, досега нямаха общи снимки с Андрей нито в неговия профил, нито в нейния /бях писала/, но сега започна друга политика:

Отдолу пише: Мисията "целунеш татко" е почти невъзможна.

Абсолютно смешни и жалки сами всички участници в този водевил. Да си прибират кирливити ризи вкъщи, защото освен че са грозни, миришат. Плюс това грам не ме интересуват.

Предпочитам смеха на Борис, защото ме разсмива и мен. 

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 12:28 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 006
Паднах 🤣🤣🤣

- как Красима се катери по балконите да шпионира А и Е, след това бърза баш това да сподели със Симеон в писмо, дълго 18 страници, което умело крие под оскъдния бански на плажа, че да може да го предаде, а пък Симеон от своя страна няма търпение да сподели със своя душеприказчик Мани.

# 1 007
  • London
Ето какво е пуснала тая сутрин Красима ....сигурно е някакво кодирано послание за събитията, аз не вярвам много в случайностите.Joy

# 1 008
Целия сеир снощи го започна Ралица. Кажи Мани, ама кажи де! И Мани каза. Хайде сега ти Паулина, кажи, оправдай се.....ненужно, излишно. Мани толкова акъл, колкото й дадоха в този сезон, не е имала за целият си живот до момента, че да съчини и говори сама каквото и да било.  
И защо нямаше пазар с грошове? Добре е да има на всеки съвет, а който иска да се възползва.
Двойният аршин, който разиграват в това предаване, оставя горив привкус.

# 1 009
  • Испания

Вярвам на очите си, а не на това, което ми казват, че трябва да съм видяла.

# 1 010
Може Красима да се е скарала с приятеля си за нещо.

Ето какво е пуснала тая сутрин Красима ....сигурно е някакво кодирано послание за събитията, аз не вярвам много в случайностите.Joy

# 1 011
  • London
Може Красима да се е скарала с приятеля си за нещо.

Еми ако са гледали епизода. Обяснява нещата.

# 1 012
Дадоха го Симеон да търка с шкурка сърцето.Така, че не издялкано с нож.От къде е намерил шкурка е друг въпрос;)
Е, нали бяха в стопанството..Предполага се, че там трябва да има инструменти и подобни неща, дават им задачи все пак. Не им носят лопати, мотики и подобни специално за задачите, след което да си ги взимат. Единствено са им донесли материалите за кокошарника и козарника, които трябваше да строят.

# 1 013
Да похваля Продукцията аз.
След два сезона на тази игра, където играчите падаха на пясъка най-накрая са направили много адекватна промяна и днес ще падат във вода. Браво !

# 1 014
  • Испания
Когато не мислиш, че камерата те снима, хваща истинското ти лице.

Много хубав кадър на Морунов.

# 1 015
Ооо снимката на Морунов е наистина много готина и интересна.

# 1 016

Вярвам на очите си, а не на това, което ми казват, че трябва да съм видяла.

Да спор няма. Всички сме видяли това. Въпроса е какво са ни разрешили да видим и чуем и какво не. Така че истината не е това което си мислим ние.

# 1 017
  • Испания
Какво мислим ние? Всеки има различни мисли.

# 1 018
Когато не мислиш, че камерата те снима, хваща истинското ти лице.
Така е, да

# 1 019
  • Испания
Естествено. Вече съм го написала.

Общи условия

Активация на акаунт