💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 027
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Много ме е яд за тази игра. Беше ужасно и след това реакцията на сините. И един коментар от фейсбук който е точно в десетката Simple Smile
"Толкова години еволюция и....накрая Симеон и приматите! Нямам думи! Смешници! Хем прости,хем нахални!"

# 1 171
Манката: Ако се върна другата седмица, пак съм на пангара.
Тая не се ли усеща, че просто е най-излишната и докато е там доживот е номинирана.

# 1 172
Милена каква е лицемерка и тя.Уж много близка  беше с Валентин, а  разправя на Мани че имала голям шанс да го бие .Смешка пълна.

# 1 173
Мани и Неделчо е време да пренасят споровете на Женския пазар

# 1 174
Аз пък не знам защо очаквате тия силови игри да ги играят професори по етикеция.

# 1 175
Как викат на главата на Миленка.

# 1 176
Много грозни сцени между Неделчо и Мани , много.

# 1 177
Какви дефицити трябва да имаш да подкрепяш някой от сините, които вика като шебек просто не знам. Валентин ми е симпатичен от там и се радвам, че не се излага като тях. Симеон даже не го победи реално,а бяха 3-3 говори, как е изял вълка...палячо.
Да, в пъти по-добре са циганските кавги на Бойците, насред които Елизабет ехидно се подхилква, добре 😁

# 1 178
Но сега ме отвратиха всички без Валентин. Особено Симеон. Абсолютно противен примат.
По-добре противен примат, пред лицемерна гад Wink

# 1 179
  • Испания
Гнусно! Неделчо крещи и пръска слюнки.

# 1 180
Така най-много боли, като те бият в последния момент.
ДА!
Точно така!
И се надявам и стискам палци точно така да стане.
Защото пилците се броят наесен.

# 1 181
  • София
Морунов,.като врял и кипял, се оттегли и се хвана за главата. Другите гледат като изтървани.

# 1 182
Много ме е яд за тази игра. Беше ужасно и след това реакцията на сините. И един коментар от фейсбук който е точно в десетката Simple Smile
"Толкова години еволюция и....накрая Симеон и приматите! Нямам думи! Смешници! Хем прости,хем нахални!"
Много точно ги описва !!

# 1 183
Ей тоя скандал ще изяде главата на Неделчо.

# 1 184
Хайде токсичната двойка да е аут.

Общи условия

Активация на акаунт