💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 088
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 215
Неделчо сам си подписа билета за елиминация. Можеше да избере Андрей и да видим при 2 на 2 гласа дали искащия да ходи на елиминация капитан щеше да се прати.

# 1 216
Е, не е ли нормално да се радваш, когато победиш! Мани до вчера беше с тях, днес чак не може да повярва как се държат и им се дразни. Айде бее Simple Smile
Честита победааа, викайте момчета, колкото си искате!  Има място, където човек да се държи като джентълмен и къде да се държи като маймуна, на арената след победа е място за второто.
Когато някой се държи така на терена, не очаквай да се държи различно извън него.

След такава ДИВАШКА РАДОСТ, футболните агитките се избиват и винаги има жертви - та, не е това начина да покажеш, че си по-добър.
На фона на всичко останало , подкрепям приключенците .

# 1 217
  • Варна
Сега Мани ще си дръпне Дечо и ще му разпише отпусното. Напоследък този " стратег" доста ме изнервя.

В петък ще подкрепям Валентин и Паулина. Simple Smile

# 1 218
  • София
Най-великият стратег сега ще остави Миглата да си го избере за противник и да отпадне от нея. Евала, мислителю!
Според мен го направи от гордост Неделчо. Личи си, че ѝ е много ядосан, не знам какво се опитва да ѝ покаже, че е "the bigger person", може би, но не виждам как Мани ще го оцени. Изцяло пропилени емоции и глас.

# 1 219
  • London
Мен пък не ме дразнят сините, всеки се радва по различен начин. И Рабухчиев ми е симпатичен и не споделям общото мнение тук, че е тъп. Млад е, повече адреналин и тестостерон, но определено е добряк  и дава  много ценни съвети в игрите.
Много повече ме дразни злобното джудже и нечистоплътния Неделчо с тъпите си стратегии. Чак ми е гнусно да го гледам. Надявам се да отпадне вече. Елизабет е ясно, че ще я гледаме още известно време.
Искам истински битки и всеки да покаже колко може и колко струва.
Абсолютно точно мнение!

Ради живея с такъв тип мъж последните 17 години и тъпите ти определения за дискотеки, боища и тъпотии са чисто и просто предубеждение.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 22:33 от La Catrala

# 1 220
Гордост или не, май няма да види обединено племе той.

# 1 221
Ясно, че Неделчо се прецака !!

# 1 222
  • София
Неделчо сам си подписа билета за елиминация. Можеше да избере Андрей и да видим при 2 на 2 гласа дали искащия да ходи на елиминация капитан щеше да се прати.
О, аз това го бях забравила. Значи Неделчо не е толкова горд или глупав. Той не би могъл да номинира Морунов, а при номинация на Андрей, Андрей щеше да избере Неделчо да отиде на елиминация. Изобщо не се съмнявам.

# 1 223
Хм, аз не мисля така. Неделчо е пределно наясно, че можеше да се спаси и смятам, че постъпи доста смело, а самата аз досега винаги съм го обминявала в страхливост. На него и Вальо много им личи в очите.
Ох, Неделчо уж велик стратег беше, а накрая сам се остави в ръцете на Мани. Груба решка, Неделчо, груба грешка!

Достойно, но глупаво. Вечната дилема.

# 1 224
Неделчо хич не се сърди, неее.

# 1 225
И Мани, и Неделчо са слаби физически играчи, които все едно не са за финал, така че е все едно дали ще мръднат още 1-2 стъпки.

# 1 226
  • София
Елизабет сбърка на два пъти на съвета.
Дечо сбърка фатално. Ако беше истински стратег трябваше да гласува за Андрей. Мани вече имаше 3 гласа, а Андрей, Дечо и Морунов по 1 глас. И Дечо ако беше гласувал за Андрей, защото Андрей какъвто е честолюбив и тръби, че му се ходи на битки, то едва ли щеше да избере Неделчо, а себе си. А можеше дори Мани тогава да гласува директно за Андрей, а не за Дечо. Не се знае.
Но Дечо и Андрей с 2 гласа и Андрей решава кой да отиде с Мани.
Сам се наигра Дечо.

# 1 227
О, аз това го бях забравила. Значи Неделчо не е толкова горд или глупав. Той не би могъл да номинира Морунов, а при номинация на Андрей, Андрей щеше да избере Неделчо да отиде на елиминация. Изобщо не се съмнявам.
Но щеше да е топката в Андрей и да го постави в ситуация да лъсне, че не е готов да си рискува кожата

# 1 228
Елизабет сбърка на два пъти на съвета.
Дечо сбърка фатално. Ако беше истински стратег трябваше да гласува за Андрей. Мани вече имаше 3 гласа, а Андрей, Дечо и Морунов по 1 глас. И Дечо ако беше гласувал за Андрей, защото Андрей какъвто е честолюбив и тръби, че му се ходи на битки, то едва ли щеше да избере Неделчо, а себе си. А можеше дори Мани тогава да гласува директно за Андрей, а не за Дечо. Не се знае.
Но Дечо и Андрей с 2 гласа и Андрей решава кой да отиде с Мани.
Сам се наигра Дечо.
Да.
Прекалено много грешки допуснаха днес на съвета Елизабет и Неделчо.
Стратега остава само Туджаров, тези двамата са просто интриганти.

# 1 229
И в двете племена няма много акъл. Да се чуди човек кого да подкрепя.
И пак използват хубавата песен в това тъпо предаване.

Общи условия

Активация на акаунт