💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 293
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Испания
Думата "стратег" стана мръсна дума, след употребата ѝ в този сезон.

Вече в два поста услужливо ни обясниха какво е пишело в спойлерите, които някои не четем. Благодаря!

# 1 246
Последно примати или машини са сините? Simple Smile
И при двата вида има дефицит на емоция, при втория съвсем липсва де 🙂

# 1 247
Много ми се гледа играта на Пламен и Юлиян с висенето на въжето, ама дали ще я видим утре? Съмнявам се.
Ако Неделчо не се върне, Морунов остава съвсем сам в обединеното племе, че и без грошове. Последният оцелял боец. Зор ще види.
Нали има саби. Много се надявам да дойде ред да ги използва, а не да си ги носи у тях.
Има саби, ама не знам колко ще му свършат работа. Ако има и съюзници за първите номинации ще е в много по-изгодна позиция.
Така или иначе всички сегашни бойци ще са му съюзници в обединеното племе.

# 1 248
  • London
Симпатизирам на бойците със всичките им недостатъци - радват се, страдат, грешат, избухват, съжаляват, най-общо има човешки емоции. Сините са много стерилни,  като кукли, или роботи,  или машини -  нещо програмирано. И като бонус неспортменството на Симеон и Борис.
Явно гледаме различни предавания. Няма шанс да харесам човек като Елизабет, Мани, Андрей и в голяма степен Неделчо. Нито кукли виждам в другото племе, нито роботи.

# 1 249
Симпатизирам на бойците със всичките им недостатъци - радват се, страдат, грешат, избухват, съжаляват, най-общо има човешки емоции. Сините са много стерилни,  като кукли, или роботи,  или машини -  нещо програмирано. И като бонус неспортменството на Симеон и Борис.
Явно гледаме различни предавания. Няма шанс да харесам човек като Елизабет, Мани, Андрей и в голяма степен Неделчо. Нито кукли виждам в другото племе, нито роботи.
Предаването е едно,  гледната точка ни е различна.

# 1 250
  • София
Прогноза за утре:
Поли печели играта между четиримата. Сигурно ще е изометрия.
Мани отпада директно. И гледаме битка между Вальо и Дечо, дано им дадат сложен пъзел, ама преди това да има трудно  трасе.
За Вальо съм, ама ще 55:45 за него. Дечо не е толкова слаб.
Т.е. спасяват се Поли и Вальо.

Иначе ми се иска и Вальо и Дечо да стигнат финалното племе и гласувах за тях. Защото са интересни състезатели и да е малко по-разчупено от множеството спортисти и батки.

Ако пък утре отпадне само 1 човек (ама няма логика, няма да излязат сметките за оставащо време и бройката на финалното племе), то това ще е категорично Мани. Това недоразумение много отдавна трябваше да е отпаднало.

# 1 251
Да.
Прекалено много грешки допуснаха днес на съвета Елизабет и Неделчо.
Стратега остава само Туджаров, тези двамата са просто интриганти.
Неговата последна стратегия зависеше изцяло от Милена и тя предостави капитанството на другата коалиция. Не бих нарекла "стратег" някой, чиято стратегия зависи от друг, на когото дори не може да разчита. Оставям на страна напускането му, но смея да твърдя, че и да не беше напуснал заради пневмония, едва ли щеше да стигне по-далеч от Неделчо. Най-вероятно и двамата няма(ше) да видят обединеното племе.
И добрите стратези допускат грешки.
На Туджаров основната грешка беше, че не разпредели добре товара на Капитанството между Семира и Милена  и "пренави" пружинката на Милена при второто поредно капитанство. Тогава капитан трябваше да е Семира и всичко щеше да е ок. Просто не прецени добре Милена, но това си е грешка.

# 1 252
Някой може ли да ми напише поредността на отпадналите?

# 1 253
Едни пишат, че сините били свръх емоционално до първичност, други пишат, че били стерилни откъм емоции Grinning Grinning Grinning
Това ако не са различни гледни точки Ейваллах Grinning 

Но аз много се забавлявам в темата, всъщност и в предаването Simple Smile))))))))))))))

# 1 254
Много ми се гледа играта на Пламен и Юлиян с висенето на въжето, ама дали ще я видим утре? Съмнявам се.
Ако Неделчо не се върне, Морунов остава съвсем сам в обединеното племе, че и без грошове. Последният оцелял боец. Зор ще види.
Нали има саби. Много се надявам да дойде ред да ги използва, а не да си ги носи у тях.
Има саби, ама не знам колко ще му свършат работа. Ако има и съюзници за първите номинации ще е в много по-изгодна позиция.
Така или иначе всички сегашни бойци ще са му съюзници в обединеното племе.
Не мисля. Милена си е свободен електрон. Андрей и Елизабет си пазят гърбовете само един на друг. Мани не я броя, че ще стигне. Само Дечо и Морунов биха си останали верни там.

# 1 255
Някой може ли да ми напише поредността на отпадналите?
Има я в статистиката на първа страница, сега ще копирам тук.

КРАЙНО КЛАСИРАНЕ - ИГРИ НА ВОЛЯТА ТРЕТИ СЕЗОН по ред на отпадане от формата

16. Кремена - елиминирана единайсета след загуба от Милена
15. Красима - елиминирана десета след загуба от Кремена
14. Стоян - елиминиран девети след загуба от Мани
14. Мартин - елиминиран осми след загуба от Паулина и Елизабет
13. Калоян - елиминиран седми след загуба от Стратимир и Мартин
12. Туджаров - напуснал след контузия
11. Семира - елиминирана шеста след внезапна смърт в Битка за спасение от Елиминация
10. Елена - елиминирана пета след загуба от Елизабет и Мартин
9. Соня - елиминирана четвърта след внезапна смърт в Битка за спасение от Елиминация
8. Габриела - елиминирана трета след загуба от Семира и Мартин
7. Александър - напуснал след скандал с Продукцията
6. Братоев - напуснал след контузия
5. Виктория - елиминирана втора след загуба от Стоян и Симеон
4. Станислава - напуснала след контузия
3. Елия - елиминирана първа след загуба от Мани и Симеон
2. Златозар - загубил дуел за мястото на отшелника
1. Иван - загубил дуел за мястото на отшелника

# 1 256
  • London
Да.
Прекалено много грешки допуснаха днес на съвета Елизабет и Неделчо.
Стратега остава само Туджаров, тези двамата са просто интриганти.
Неговата последна стратегия зависеше изцяло от Милена и тя предостави капитанството на другата коалиция. Не бих нарекла "стратег" някой, чиято стратегия зависи от друг, на когото дори не може да разчита. Оставям на страна напускането му, но смея да твърдя, че и да не беше напуснал заради пневмония, едва ли щеше да стигне по-далеч от Неделчо. Най-вероятно и двамата няма(ше) да видят обединеното племе.
Туджаров ми прилича на някакъв тотален льохман на мен ...той стратегия как да изкара 5 лева няма и да има стабилна професия, само се мотае като муха без глава вие за нещо повече стратегия търсите. Joy

# 1 257
  • Варна
За утре, при участие на Неделчо и Валентин и топ пъзелиста Мани, трябва да извадят голееемия пъзел, дето Юлиян го реди до посреднощ.

# 1 258
Ама в целия сезон само Туджаров имаше наченки на такъв - сформира си група, която да обърне нещата в племето и това работеше известно време, а и реално той не отпадна надигран, а по болест.
Единственият истински стратег в това предаване си остава за мен Радостина.

# 1 259
Какви стратегии ви гонят, какви 5 лв? Никой от участниците няма достатъчно акъл за една хубава, свястна и интелигентна стратегия - то гордост, то наивност, то глупост.

Общи условия

Активация на акаунт