💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 806
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 665
Трябваше за жените с по-едър бюст да има друг вид горнища. Да им сменят екипите и маратонките, като се протрият и скъсат.

# 1 666
Относно пъзела на Валентин според мен е объркан и не може да се разреши, ако го гледате беше единствения човек на който пъзела не се показваше целия, единствената снимка която успях да вхана е тази:

На горните два реда са правилни.
Трети ред и четвърти ред са:
10 14 11 12
9  13 <> 15

при тази схема може да се нареди само така:

9  10  12  11
13  14  15

Което се разбира че пъзела е объркан

# 1 667
Е, време беше Мани да си ходи!!! Но за Вальо не - гадно ми е, че отпадна!

Продукцията си реши да разкара вече Мани и даже измисли това с обръщането на дъската - не беше честно за мен. Защо беше необходимо да забива цели 4 пирона преди да й кажат,че трябва да  я обърне. Отделно не смятам, че беше и нужно - Мани така или иначе щеше да капне и да изостане, нищо, че към онзи момент бяха горе-долу равни.

Гадно и мръснишки се държа Мани като се опитваше да разконцентрира Паолина и да ви кажа - не ми направи лошо впечатление, че тя й отвърна. Писна ми по-интелигентните хора да се опитват да запазят добро поведение, докато някой ги предизвиква - ми какво: каза й някои неща - нека си ги знае!

На Паолина не съм й фен по принцип, но в случая съм доволна от развоя.

Само не знам как точно подготвиха загубата на Вальо. Няма проблем при разместване на цифри в този пъзел - винаги може да се нареди. Освен да са му разбъркали много повече цифрите, но пак не ми се вижда много възможно, защото се опитах да видя в началото дали са еднакви и на хората в средата съвпадаха дъските - поне доста. Май просто психиката му не издържа. Жал ми е за него, но и това е  част от Игри на волята - да успяваш да запазиш самообладание и да не се поддаваш на стреса, а той явно не го умее.

И Неделчо очаквано победител! Тук се зарадвах - рано му е да си ходи - особено пък победен от Мани на пъзел! Как изобщо го допуснах, че е възможно - не знам!

# 1 668
# 1 669
Поли е моят герой. Отстрани виетнамското чудо. Браво момиче! Манка хем грозна, хем проста, хем ще умре от завист.
Тя Поли да не е като мъжете от бойците да допусне Мани да я мачка. Много и се изкефих. Мани по едно време седна и почна да хвърля камъчетата от яд.

# 1 670
Едната полиглотка, другата хладнокръвна. 🤣🤣 Страшно е, ей.
Наистина крехкото его на Паулина я прави много податлива. Казаха ѝ, че е напълняла, и веднага се почна едно мятане на коси, скръстване на ръце... Много е явна горката.

Не съм за Мани, само да кажа. Но си личи кой е по-обигран в живота.
Те някои така си се раждат.

# 1 671
Ще чета после.
Само да кажа:Радвам се за Неделчо, много,много съжалявам за Вальо.
И ЖДН пуснах сълза за Мани.
Това, че продукцията остави да гледаме режисирани селски седенки, не им прави чест.Но  тя си е знаела, че за това са нужни двама..Мани си замина, но Паулина си подписа възможноста дори и да стигне по-напред, да бъде изхвърлена, дори  и по-гадно от Мани.Последната знаеше,че никой не я чака(защото един Морунов остана) ,но Паулина разбра,че на никой няма да липсва.Антуражът й даже не направи опит да опровергае пълната с храна и гадно хилеща се мутра на симеон(тук главната буква сама отказа 10 пъти да се включи).
Играта даже не я гледах след обърнатата дъска...

# 1 672
Хубаво е участниците в следващия сезон да могат да запазват самообладание. Много играчи от този не могат.

# 1 673
  • London
Трябваше за жените с по-едър бюст да има друг вид горнища. Да им сменят екипите и маратонките, като се протрият и скъсат.

Да тип бюстие ...не бански триъгълник примерно. По-комфортно, ако щеш е при бягане.

# 1 674
  • в моя гьол
Объркаха сценария тия от продукцията, много го объркаха...
Чувам аз по едно време един от водещия да заявява: "Победителят взема скалпа на противника".
И в главата ми, минути преди епичната битка по коване на дървеса, се разиграват два варианта на финални сцени:
Поли победоносно се връща в лагера на приключенците, влачейки за скалпа Мани. И си мисля - милата, като пръскачка из лозе я разнасят цял сезон от племе в племе. А Симеон я зачислява на Поли като третата коза с думите: "Като си я домъкнала тук, ще си я гледаш".
И обратния сценарий - Мани се връща, влачейки за скалпа русокосата приключенка , а  Морунов вади сабите и с Неделчо ритуално си правят харакири.

Найс, а?

# 1 675
Относно пъзела на Валентин според мен е объркан и не може да се разреши, ако го гледате беше единствения човек на който пъзела не се показваше целия, единствената снимка която успях да вхана е тази:

Скрит текст:

10 14 11 12
9  13 <> 15

9  10  12  11
13  14  15

Може да се нареди от всяко положение този пъзел.
Просто Валентин като го е редил не си е дал сметка за разменените места на 11 и 12, които му се получават при неговата подредба. Може да се оправи, но трябва да се развали и реда отгоре за това. Това го обърка и извади от концентрация. И му коства играта.
Не му е виновна Продукцията според мен.

Редакция : Не съм прав в този случай. Пъзела на Валентин няма решение.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 01:36 от Bengun

# 1 676
Мани, Паулина и Елизабет в 1 отбор...и аз бих си направила харакири 😃

# 1 677

Скрит текст:

10 14 11 12
9  13 <> 15

9  10  12  11
13  14  15

Може да се нареди от всяко положение този пъзел.
Просто Валентин като го е редил не си е дал сметка за разменените места на 11 и 12. Може да се оправи, но трябва да се развали и реда отгоре за това.

Няма как да се нареди, тези вид пъзели както и рубик кубовете ако размениш две части които са една до друга не могат да се наредят после, като ги разбъркаш и се опиташ да ги наредиш получаваш същото нещо което си разбъркал преди това

Представиси че имаш един такъв пъзел 2 на 2 от които имаш 3 шаблона
1 2
3
е правилното да се нареди
ако смениш 1 с 2 да стане така:
2 1
3

няма как да стане
1 2
3
както и да ги въртиш

# 1 678
  • Пловдив
Жалко за Валентин.

Най- нямаше да ми липсва Паулина. Изобщо не я харесвам. Даже Мани предпочитам да гледам пред нея, но това е играта...

Аз вече изцяло симпатизирам на бойците.

# 1 679
Тоя пъзел точно мислиш, че си го подредил - и за едно квадратче не на място, практически започваш отначало.

Общи условия

Активация на акаунт