🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 663
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 525
Е, що така сега? 🤣 Продукцията изрично ни предупреди, че случайно се е случило Любчо и Тедка да се познават...
💯 % им вЕрвам!

# 526
Нищо чудно Любо да е пратен И с мисия да я варди Тедито. То така българите в Чикаго са хукнали да се записват едновременно за Фермата.

От бат`Тянко Smile

# 527
Георги обясни защо не иска мъжки дуел. Ако изберат Стефан, то той ще избере най-вероятно Коцето. Така няма да има слаби играчи и ако той /Георги/ е първи дуелист, ще трябва да избира силни. Има логика. При жените е малко по-различно. Има жени, които подпират мнозинството на "групичката", но са слаби - Лора, Теодора. Живка иска Ваня да ги отстрани. Не знам дали е готова самата тя върши черната работа, но в момента не й е нужно. Дори нямаше нужда да гласува за нея. Така или иначе достатъчно хора щяха да гласуват за нея. Още по-важно е да не я отблъсне, затова бяха тези приятелски обяснения. Ваня определено има слаби страни, а Теодора доказа, че при определени условия, може да обърне играта. Защо да се хаби Ваня с Теодора. Затова и я заобича. Иначе щяха всички да и навират в лицето случките с прасковите, бананите. Ваня просто се спасява със слабата Лора, която нищо не й е направила.

# 528
Нищо чудно Любо да е пратен И с мисия да я варди Тедито. То така българите в Чикаго са хукнали да се записват едновременно за Фермата.

От бат`Тянко Smile
Що ли ми се струва, че бат Тянко е най-доволен от тоя флирт.
Тамън ще му се махне от главата това чудо.

# 529
  • София
Имаше въпрос относно щайгите.
Да, за първи път този сезон се печелят две щайги. Браво на Георги (основно), а и на Ралица! 🙂
И добре, че Киро ивика тях, а не любимците му от групата на готините.
Но все пак нека бъдем и реалисти. Да, браво наистина, но минаха 2 месеца и половина. Грехота ще е вече да не се справят. Според мен оттук-нататък таргета трябва да е поне 6 верни отговора, иначе ще е излагация. Този Алманах трябваше да я изяден с кориците вече, жалко че никой не чете и браво на малцината които го правят. Просто пояснявам да не излезе, че омаловажвам постигнатото от Георги, Ралица и Кирил. 🙂

# 530
  • Асеновград
От цялата драма на Тодорка , най ме е яд за Пламен. Какво му трябваше да се залисва по тази лудата .
До вчера рев че Пламен влезнал , не почукал....омерзил ....и още каквито дивотии изрече , а днес като Пижо и Пенда , навсякъде  заедно, че чак на покрива се усамотиха да се учат да плетат.
Тедка и е супер хубаво в компанията на Пламен , и като започне да се прави на ,,ощипана мома,, , направо ме влудява. Добре че накрая пуснаха етюдите та малко живна епизода , то с на тази драмите и сълзите умряхме от скука.

# 531
  • София
двете влюбени гълъбчета навсякъде са заедно... 🙂

# 532
Бре, бре!

# 533
Дяволо трудно ще взимат 2 щайги с храна , защото на човек му се пада 3 пъти да ходи , а Георги вече има три ходения и вече няма да може. Ралица май и тя е на ръба май , но може и тя да е минала три пъти. Ваня и тя е на ръба. Така че групичката на Мартина ще трябва да отговарят за да има храна.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 16:12 от chelsea97

# 534
Мх, защо има квота явяване на куиз за храна но няма за ратай?

# 535
Присъединявам се към важните въпроси, които зададе Bengun.
И добавям и следното питане, как да тълкуваме този жест по време на номинациите за ратай вчера от страна на Пламен към Живка.

Освен всички неясноти описани от Bengun, преди доста време Живка каза, че с Пламен са близки и няма нужда да си говорят дори, разбират се само с поглед. Кога по ягодите се случи това?
Истериите на Сия и драмите на Теодора са отвличане на внимание ли или по-сигурният начин за рейтинг?

# 536
И аз съм ЗА квоти за ратаи. Не може някои хора n-пъти да са били ратаи, а други дори не са помирисвали обора. Върнеш ли се два пъти от дуел автоматично ставаш с имунитет.

# 537

Знаете ли какво ми дойде на ума? Сигурно съпругът й знае какво тя представлява и затова е накарал приятеля си Любо да се запише във Фермата.

# 538
В анкетата събота от мен, и то не всяка събота като уточнение.

# 539
За анкетата, добавям отговор в свободен текст:
Най-интересно е тук, в темата!✌

Общи условия

Активация на акаунт