🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 662
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 540
Нищо чудно Любо да е пратен И с мисия да я варди Тедито. То така българите в Чикаго са хукнали да се записват едновременно за Фермата.

Знаете ли какво ми дойде на ума? Сигурно съпругът й знае какво тя представлява и затова е накарал приятеля си Любо да се запише във Фермата.
Може съпругът да познава Иван или Андрей , и така , и Теда и Любо са вътре. Ако не са връзкари, е малко вероятно и двамата да са избрани .

# 541
  • Sunshine state
Нищо чудно Любо да е пратен И с мисия да я варди Тедито. То така българите в Чикаго са хукнали да се записват едновременно за Фермата.

Знаете ли какво ми дойде на ума? Сигурно съпругът й знае какво тя представлява и затова е накарал приятеля си Любо да се запише във Фермата.
Съгласна съм. ТедитУ си е шавлива, то се вижда. Явно му е ясно на мъжа й и наш Любо е цанен за пазач на честта. 😜🤣

# 542
За анкетата, добавям отговор в свободен текст:
Най-интересно е тук, в темата!✌
+100

# 543
Докосването по гърба от Пламен към Живка преди да гласува и аз го видях и ми се стори странно.

# 544
Сега остава да кажат, че има още един таен шифър…хахаха

# 545
Да се измайтапя, но не се сдържам Smiley
Нормално за Пламен. Живето и тя е омъжена Smile

# 546
Аз пък разбрах този жест на Пламен към Живка, че са се уговорили предварително за номерирането на пръв дуелист.

# 547
Да, като жест на подкрепа го приех и аз но Живка каза, че си е променила стратегията на гласуване заради Ваня и гласува не както би искала. Пламен за кого гласува?

# 548
Да, като жест на подкрепа го приех и аз но Живка каза, че си е променила стратегията на гласуване заради Ваня и гласува не както би искала. Пламен за кого гласува?
За Ваня. Теди нали затова се възмущаваше, че Пламен и Любо вместо да я вардят нея, са разпънали чадър над Коци.

# 549
... Единственно не познах вота на Мартина.
Точно този вот перфектно се вписва в картинката и нямаше никаква изненада.
Вчера всички жени гласуваха за мъжки дуел и всички мъже гласуваха за женски дуел - в пълно съответствие с нежеланието си да ходят на арената.
Тия приказки - аз тебе те харесвам, аз тебе не те харесвам - са колкото да си проветрят устата, всекиму според актьорските влечения.

Имаме и 2-ма по-нестандартни участници, които също гласуваха за женски дуел. 2-мата гласуват така по точно обратни причини.
Единият - защото ужасно го е страх, а другият - защото е по-агресивен и така си вдига самочувствието.

Резултатът от цялата работа е, че на Лора почва да й изстива столът.

# 550

Един по един,де! Над 3 кубика вода цената ще е …

# 551
Виктор и Цвети на живо в ИГ, ако някой иска да ги гледа
https://www.instagram.com/viktor_karov/live/

# 552
И те ли така ще заработват пари? Не стигат ли драмите с носовете на едните и разправиите на другите 😏

# 553
Пфффф .. вярно е, че свят голям - хора всякакви .. ама да се включиш в лайф, за да спамиш " Не си губи времето с лайфове а прави клекове за дупе" и малко по-груби думи ...
Отказвам се да гледам аз, не са ми грам интересни.
Всеки трети въпрос е гаджета ли сте ...

# 554
Изобщо не са ми интересни Цвета и Виктор - ден до пладне, трябва да капитализират популярността - желязото се кове докато е горещо. Може да забършат някоя реклама и така.

Не мисля, че на Теди мъжът й е пратил Любо да я пази. Прекалено голяма схема. За мен реакцията на Любо беше нормална. И аз съм дърпала настрана приятел, който виждам, че прави тъпотия. Бих искала и на мен да ми кажат, ако се излагам - за мен това са близки хора.

Пламен голямо любовчия ще излезе. Без да сме разбрали овъртял платонично всички женички във Фермата - евала на такъв играч Grinning

Общи условия

Активация на акаунт