🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 60 030
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за темата ,момчета!
   Искам всякакви дуели- И Ваня срещу Ралица , и Живка-  Мартина, и  Ваня -Живка ще ми  е интересно.Зрелища искам!
    Чааак толкова емоция не влагам в гледането на предаването.Аз дори не смятам,че е представителна извадка или че трябва да възпитава.Гледам го,защото са ми интересни човешките характери в  развитие. И за забавление.
   Не ми е мъчно,че Виктор падна и си замина.В крайна сметка има глава на раменете, да е мислил и обмислил избора си.
   Иска ми се да предложи за фермер Стефан , или Лора.Да видим как ще се справят.Аз продължавам да харесвам Стефан, но мисля , че е време да го извадят от летаргията. А Лора, щото ще ги втрещи всички от групата на Джоки.

# 61
В промото за довечера Георги казва, че е набелязал Ивайло и Кирил за отстраняване. Мисля, че има шанс да отстрани и двамата, но по-слаб е Ивайло, така че вероятно Георги ще атакува първо него, ако има възможност. Не знам защо имам предчувствие за дуел Георги-Ивайло тази седмица, без още да знаем кой ще е фермерът и кои ще са ратаите.

Иначе, много ми се ще да видя дуел Живка-Мартина и Пламен-Любо.

Пламен на мен все още ми е любимец, но виждам, че започва да губи фенове заради подмазването си на групата на Мартина. Прави сте, че отношението му към Ваня на номинацията за първи дуелист беше много грозно и явно направено за да се хареса на групата. Ако стане фермер тази седмица, ясно ще си проличи към коя група ще се причисли по избора си на двете двойки ратаи. Може би тогава или зрителите ще го харесат много, или тотално ще мине в черната класация. Надявам се да е първото, защото Пламен има реални шансове да бъде любимец на зрителите. Ако се издъни, ще е голяма глупост от негова страна.

От останалите участници искам най-напред да си тръгнат Кирил, Ивайло, Любо и Теодора. Мартина искам да остане последна от нейната група за да видя дали ще е толкова уверена в себе си без обкръжението си. Така че в най-добрия сценарий ми се иска групата на Живка да отстрани един по един хората на Мартина, а Пламен да заеме правилната страна и да отстрани Любо. А като най-лош сценарий виждам хората на Мартина да останат последни и да им слушаме простотиите до края на предаването.

# 62
И аз искам Стефан да е фермер, само да не изпада такива дълги, досадни речи. Там ме губи. Иначе ми е много приятен

# 63
  • София
Благодаря за изчерпателната и информативна тема, както винаги! Blue Heart

Понеже аз съм от хората, които четат спойлерите, както и всякаква информация за участниците, за тази седмица имам почти сигурен спойлер. Стигнах до него благодарение на изпусната информация със снимките на останалите 10 участника от стената на фермата, както и на друга изпусната информация от близък на участник.
Смятам прогнозата си за спойлер с вероятност 90 %, така че, който не иска да чете СПОЙЛЕР, МОЛЯ ДА НЕ ЧЕТЕ!

Скрит текст:
Това е спойлер.
Скрит текст:
Ако сте кликнали случайно, може да затворите и да не четете.
Скрит текст:
СПОЙЛЕР
Скрит текст:
Смятам, че тази седмица един от ратаите ще е Георги, а един от призованите за дуел ще бъде Кирил. Георги ще отстрани Кирил. Как разбрах? Първо в един пост във ФБ жената на Кирил казва, че ще записват послание за Кирил за дуела му с Георги. След това на 28.09 тя сменя профилната си снимка. На снимката тя показва знак с три пръста, което според мен означава, че вече са тримата вкъщи, т.е. Кирил е отпаднал. Тази седмичният дуел, според табличката в първия пост се е провел на 28.09. Това са лично моите сметки, които мисля, че са с голяма достоверност. Освен това на снимката от фермата от предаването на Мирон от 12.10. Кирил вече го няма, т.е. той е отпаднал преди тази дата.

Моля, не коментирайте написаното от мен!

# 64
  • Варна
Лютиче
Спойлер на твоя спойлер ако имаш желание.
Скрит текст:
Пак предупреждавам, че от телефон лесно се отваря скрития текст
Скрит текст:
Ако си цъкнал без да искаш не продължавай
Скрит текст:
Спойлера
Скрит текст:
Не си тръгва Кирил, фермерство му предстои, тази или другата седмица, освен това влиза в последните 10 финалиста. Виж добре снимката. Има и фермерска звезда. Та тази седмица със сигурност имаме женски двубой.

# 65
  • София
Ха-ха, Хексе, ще бъде интересно! Състезание на спойлери Simple Smile

# 66
Здравейте, някой може ли да сподели на лично кои са 10-те финалисти от вече редактираният клип на Мирон?

# 67
  • Бургас
И на мен, че уж ги знаех, ама ги забравих Joy

# 68
  • София
Кафелате,
много хубаво мнение, така ги виждам и аз нещата.

Кирил и малкото бонбонче

Гуньо се е сприятелил със Зара (пред камината в къщата на Кирил)

Боби разпуска и работи едновременно в Годеч, Форест Хаусис

# 69
Ух, това е поза на Боби Simple Smile Красива, но поза Simple Smile
Аз съм се пробвал да пиша код в подобни условия .. с това слънце в очите ( нищо, че е късно и ниско слънцето ) срещу екрана първо почти не виждаш какво пишеш и второ,  ако стоиш така час и половина-два и си напрягаш зрението ще те заболи главата Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 16:03 от Bengun

# 70
Дуелът не беше лош, но го гледах с яд, защото не исках никой от тези двамата да напуска. Не мисля, че някой е манипулирал Виктор при избора му, още по-малко пък Любо. Пламен каза, че Виктор е искал двубой между двамата през цялото време. Някаква си негова мечта - да се бие с приятел, да си премерят силите..разбирам го донякъде, но не одобрявам. Направи го против волята на Пламен, макар да му даде шанс с дуела за имунитет. И пропусна шанс да прати Коцето вкъщи, което допълва яда ми. Поне се би мъжки, за което го поздравявам, защото очаквах и да полегне на приятеля си.Laughing Дано с Цвети нещо се получи навън, че вътре беше жива мъка. Не говоря за връзка, сватба и няколко дечица, припкащи на чист въздух в Чепеларе, а просто за втори опит, който да е по-сполучлив от фермерския.Satisfied

# 71
Какво значи, че е пропуснал шанс да прати Коцко вкъщи? Два дуела има спечелени досега и камъните на Тодорка ми говорят, че той ще се окаже скрита лимонка. Както го подценяват, така и ще изхвърчат от него "мъжкарите". А иначе на мен ми е безкрайно неприятен и искам да излезе. Но първо искам да бие ЛюПчо, след това Ивайло и може да си върви. А Кирил се надявам Георги да го сдъвка.

# 72
  • Варна
Дяволо, не ми стигнаха опциите, искам повече от пет 😂😂
Благодаря за темата.

# 73
Цитат
Всъщност, Теодора не плете, а разплита някаква заплетена прежда.
Абсолютни глупости.
Скрит текст:
Теодора за относително краткия си престой в Чикаго успява да обиколи почти всички илинойски врачки. Но един ден попада на жена със стопроцентови индиански корени - Рядката Вълна. Значи Рядката Вълна е пряка наследничка на живялата преди 600 години шаманка на племе обитаващо земите около Ниагарския водопад и позната като Дъртата Плетка. По нейно време племето и наброява около 80-90 човека предимно мирни земеделци. Една вечер ги нападат войните на Пламенния Топунгер и избиват половината племе. Дъртата Плетка оцелява, но никога повече не успява да заспи. Просто изпада в транс всяка вечер щом се скрие слънцето и при изгрева на следващия ден се облива в пот от кръста надолу и излиза от транса. По време на транс започва да заплита възелчета с косми на бизони. И те се оказват фигури на убийците на племето й - хората на Пламенния Топунгер. Нещо като Вуду но не с кукли, а с плетки. За две години всички топунгери умират. Малката Вълна все още има на стената в шатрата си девет оригинални плетки. Теодора и Малката Вълна стават много близки само за месец. След едно връщане от България Теодора подарява две шишета кайсиева от село Гарван Силистренско. След третата чаша Малката Вълна открехва Теодора на някои пинизи на възелчетата. И тогава се появяват вибрациите. Но тежко му и горко на този за който се плетат възелчетата. Или мре, или става импутентен или обратен.
[/spoiler]
Научила се е да пише на писмо на инките Кипу, само дето те са в Южна Америка, но може и из северноамериканските индианци да са го ползвали, хахаха.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 17:32 от wiwala75

# 74
Много е странно как това, че някой не е гледал "Вчера" заслужава дъното на нечия класацията и същевременно почита най-високо агресията и незачитането на човешкото достойство, чак и умиляващи снимки на агресора пуска.

Общи условия

Активация на акаунт