🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 60 058
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Бела Суон,
Всеки има право да харесва когото си поиска, без да му се търси сметка!
Пускам на всички и всичко, като все пак селектирам нещата, защото има много баластра, включително и при Цвети, която публикува най-често от всички. Мисля, че е интересно и полезно за темата. Естествено всеки може да качва и да пуска линкове, снимки и видеа, или пък свои гифове и колажи.
Че понякога не съм на линия или просто нямам време.🙂

И ако на теб не ти харесва, то на други ще се хареса. Темата е за всички и за всякакви вкусове.
И никой не е фен на агресията, включително и аз. И съм критикувал много пъти Кирил, но не го смятам за лош човек. Имам си мое виждане за нещата и не вярвам на всичко, което ни се спуска от телевизора. И за всяко нещо си има причина. Просто на нас не ни показват причината и мисля, че е умишлено.
А, Ваня е прекалено инфантилна за моя вкус, съжалявам. И да срамно е да не си гледал тези филми (особено пък за филмоман като мен), не говори добре за теб, особено пък когато си биеш в гърдите с това. По-добре си замълчи, а не си отваряй устата, за да станеш за смях.

Като стана въпрос ето нещо ново от самата Ваня. Ами какво да кажа, няма да се повтарям (вижте по-горе)... 😃

'Повелителката на светлината' доста се е вживяла в ролята отредена и от Ивайло...

видео

Тук изглежда добре, отиват и цветовете

Ралица учи Живка на занаят (не си спомням да са го показвали в епизодите)

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 19:14 от Diavolo

# 76
  • София
Според мен на Ваня много ще ѝ отива с по-тъмна коса, потърсих снимки на естествената ѝ, но нямаше в инстаграм.

# 77
  • София
Благодаря за темата!
Смятам, че Кирил ще е изборът на Виктор.

# 78
С леко закъснение благодаря за новата тема😄

# 79

Пламен на мен все още ми е любимец, но виждам, че започва да губи фенове заради подмазването си на групата на Мартина..
Тук си в грешка-Пламен на никого не се подмазва...той е "степен вълк"Simple Smile

# 80
Чук-чук, идвам и аз в новата тема.
Не със замах, а малко като Вежливия лос.

Много тихо тази вечер тук...

# 81
  • София
Днес е от 21.30, ако някой е забравил. 😀

# 82
Гледаме Гласът на България и после чакаме Фермата.

# 83
Аз едва днес гледах епизода от събота по btv lady...

# 84
Ясно.
Като оставиш хората да чакат твърде дълго, почват да стават непредвидени неща.

В един театър така се позабавила постановката и хората в публиката започнали да си намират собствени забавления.
По едно време се разнесъл възмутен женски глас: Еее, някой се е изпраз**л върху чадъра ми!

# 85
  • earth
В предишната тема се изрази меннието, че "Всеки, който може да си позволи да обикаля света го прави и си качва снимките" в социалните медии.

Ами не е така. Аз познавам много, които не го правят. Какъв е смисълът? Самохалството е лоша стратегия да се харесаш на хората.

# 86
Какво значи, че е пропуснал шанс да прати Коцко вкъщи? Два дуела има спечелени досега и камъните на Тодорка ми говорят, че той ще се окаже скрита лимонка. Както го подценяват, така и ще изхвърчат от него "мъжкарите". А иначе на мен ми е безкрайно неприятен и искам да излезе. Но първо искам да бие ЛюПчо, след това Ивайло и може да си върви. А Кирил се надявам Георги да го сдъвка.

Не разбирам защо се изтъкват двата спечелени дуела на Коцето. Нито Цоньо, нито пък още по-малко Боби бяха някакви големи и страшни бойци, че да му се прави евала. 😁

# 87
  • Бургас
Любо кво реве, като той  прати Виктор на заколение?!

# 88
  • Вестерос
Повръща ми се от облаче бяло вече...

Мерси за темата!!!

# 89
Докато чаках, изгледах промото.
Като пуснат този ефект с ехото (reverb) върху гласа, става като в скечовете на Краси с отец Нафарфорий.
Н-А-Ф-А-Р-Ф-О-Р-И-Й!

Общи условия

Активация на акаунт