🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 315
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 90
Пффф, мислех, че ще е по-стегнат този епизод, но не би…

# 91
Е Любо с тези крокодилски сълзи.....Ужасен човек! Защо не избра Коце,щом Виктор бил най стойностния човек.Лицемер

# 92
Гледам и ми става гадно за Пламен, защото всеки освен него си взе своите минути внимание. На Виктор достойното представяне, на Любо рождения ден... Пак съм вътрешно отвратена.

# 93
  • Другата България
Тия, които изгониха Вики, "гладиаторът" Урко, както и треторазрядния, седнали да реват и лицемерничат колко липсвал!
Аман, брутално противни индивиди.
Отщява ми се да гледам.
Теодора. Пак Теодора. Реве пред камера за Виктор. Рони сълзи. Теодора. Пее. Теодора пред камерата. Теодора цвърчи пред Любо, пак Теодора пред камерата. Теодора и Пламен.Бягайки от него, навряла се в него до джакузито. Пак Теодора говори за Пацо пред камерата, камерата я обича, споменава миши стъпки. Явно тя е котката. И отново Теодора и Любо.
Хора, не мога.
Това е шизофрения моето.
Насън да му бутнат, до мен ще я видя на спалнята. Ужас! Trollface

# 94
Тедка след месец и половина разбрала, че пречат на спящите.

# 95
Аз съм от хората, които си лягат късно, но точно затова ценя съня - и собствения, и на другите. Смятам, че е отвратително в тези общи помещения да се шуми, свети, говори. И, разбира се, че тези, на които не им се спи трябва да се съобразят с останалите. Спокойно могат да се изнесат навън и ако искат до 5 да изкарат. Но им е студено и мислят само за собствения си комфорт - хем на топло, хем хахо-хихи. Другите - кучета ги яли.

Обаче предаването затъпя яко. Едни и същи истории се въртят и нищо интересно за гледане. Епизодите са направо едни и същи. Миналата година поне беше нелепо смешно с историята на Даньо, Жената с лютеницата и Даяна - когато ядоха суши и танцуваха с Джепетр - толкова се хилих на сценария. Мара ножове размяташе, Ванчето цивреше, Милена им лазеше яко по нервите. Ми, по-добър беше кастът, какво да кажа Grinning

# 96
Не. Теодора не разбра. Тя шушукаше, че е демонстрация и ги чака наказание. Тя просто изигра разбиране.
Мартина отново  първа отчете   "демонстрацията". И ЛюПчо заприпява.

# 97
Аа , хич не ми дреме за Пацо вече.
Прикотка си го пак Теодора, и пак се присламчи той към другарския съд. Ми, хак да му е тогава.
Любо вече не знам толкова ли е нагъл или продължава да си е тъп. Навря Виктор в устата на вълка и сега дай да ревем.
Язък, че не можа да си ползва Коцето по предназначение. Само дето го пази толкова...

# 98
Дано наистина Стефан стане фермер. Гледа ми се по-различна ферма.

Живка за мен си беше права. Като не може да спи там, отива да спи другаде.

# 99
Сега си давам сметка, защо нищо не върви при нас. Нас не може да ни обедини нищоооо... Много грозни човешки взаимоотношения. Не знам, аз това не мога да го приема. Такава нетърпимост и егоизъм на едно място събрани, представям си ако тази неприязън един към друг се обърна в съзидателна енергия какви ли чудеса щяхме да свърши...

# 100
  • Другата България
За първи път има сезон с такива взаимоотношения.
Не е имало досега такъв сезон.

Олеее, пак Теодора!

# 101
Може би аз съм прекалено цинична, но тия сладникави писма с патриотичните приказки са ми толкова нелепи. Знам, че Виктор е харесван тук, но какво по-точно от тия слова показа във фермата като поведение, като морални устои? Едно голямо бла бла бла.

# 102
Всички реват за Виктор, сякаш не гласува групичката за него. Леле, как се реве така, без да ти идва отвътре? Треторазрядният и той ред сополи, ред сълзи, дано не стане фермер, че жална му майка на предаването.

# 103
Сигурно ще горя в Ада затова, но ги гледам как реват, или се насилват да реват, и се смея. Хамериканците Тедиту и Свети Любо толкова искаха да ревнат, ей! Ама накрая - Кирил.

🥴

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 22:16 от Mysterious_Former

# 104
Любо одобри предложението на Виктор. Браво Викторе, доволен е Император Любе. Важното е да са доволни "готините".

Общи условия

Активация на акаунт