🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 589
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 285
Ваня - щатен ратай и дуелист! Оляха се и Кирил, и Живка. Обаче Ваня е силна и може да не е нито ратай, нито дуелист. И така трябва да бъде. Стига са мишкували половината там, а Ваня да се поти на арената нон стоп.

# 286
Ами що не я избират Живка? Не го разбирам. Или са решили, че Живка отива на дуел само с Мартина и не искат да рискуват Марта?

# 287
Айде Живка да спре да дава наклон на всички - нахалница. Ванчето наистина я побъркаха - тъпо е пак ратай и дуел, егати. Защо не Ралица, която освен да смуче цигари и да върти грънци, не я видяхме нищо друго да свърши.
Ралица е била ратай, Теди не е.
Е, хубаво, ама Ралица в повечето случай прави просто грънци. Ясно е, че затова са я вкарали от продукцията, но тя друго от фермерската работа не усети. Съжалявам, но не смятам, че е окей.

# 288
Защо мъчат Девата?

# 289
  • Другата България
В стремежа си да е пръв Урко прецака Теди.
Сто пъти му каза, че не може, абсолютен тъпанар!
Нямам думи, някакъв ....льольо, заради его, ще прецака всеки.
А и Джоки Моки Куин суфлира отстрани, че "Теди не е изморена".
Същата бездушна душа, в тия няма нищо човешко.....

# 290
Айде Живка да спре да дава наклон на всички - нахалница. Ванчето наистина я побъркаха - тъпо е пак ратай и дуел, егати. Защо не Ралица, която освен да смуче цигари и да върти грънци, не я видяхме нищо друго да свърши.
Ралица е била ратай, Теди не е.
Е, хубаво, ама Ралица в повечето случай прави просто грънци. Ясно е, че затова са я вкарали от продукцията, но тя друго от фермерската работа не усети. Съжалявам, но не смятам, че е окей.
Че Теди какво усети от фермерската работа? Да не е копала?

# 291
  • София
И на мен малко жал ми стана за Теодора, Любо я влачеше, въобще не се съобрази, че сто пъти му каза, че е уморена, но… накрая тя взе, че му благодари?! 😀 Тъй че сиктир…

# 292
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Само за протокола - днес към 18.40-18.50 припаднах първа, така че да не си въобразява Теодора, че е някакъв иноватор. Да си имаме уважението!
Така ми се иска да паднат Любо и сие, Ванчето я смазаха от дуели, не е честно просто. Въпреки че ще ми е интересно как биха се развили отношенията на Преподобната с Пламен. Тя е толкова възвишена и над нещата, че изобщо не се занимава с прозаичните неща от живота, затова Любо трябва да й пази семейството. Искам да видя какво би станало, ако Тетка не иска да си го пази.

# 293
  • Другата България
Някой да затвори устата на ШумИнското!

# 294
Защо мъчат козите, така бързо ги дърпат.

# 295
  • София
Много противен Кирил с това подвикване.

Ще и се чикагската двойка да ратайства. Млако преиграно ми се стори това падане на Теодора, Любо вярно малко я пришпори.

# 296
  • Разпиляна във въображението
Ейййй, за малко Ваня и Стефан да спечелят!

Любо пък отново се съблече.

# 297
  • ново
Струва ми се, че Стефан ще е дуелист. Жалко, че няма да мога да гледам дуела.

# 298
  • София
Теодора била енергийно свързана с козата.
Моля?

Струва ми се, че Стефан ще е дуелист. Жалко, че няма да мога да гледам дуела.

Мъжете няма да допуснат мъжки дуел. Шубе ги е.

# 299
Айдеееее, ЛюПчо пак се разсъблича.

Общи условия

Активация на акаунт