🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 512
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 765
Малко повече са суперлативите, дето ги редите за Ралица. Не всичко е наред с тази жена, доста е прикрита, но като се открехне, нищо хубаво не се вижда...
Хах, къде е тръгнала тая Ваня да я прегръща Теда. Тя ще я ритне в муцуната, ако може, онази тръгнала да я прегръща...

# 766
  • на село
Ех, каква битка!!!
Обичам да е напрегнато Grinning

# 767
Това, ако Теда бие- няма да го " преживея"

Има ли спойлер за дуела, че не се търпи?

Моля ако има спойлер и за мен. И аз не мога да я дишам и Теда и ония човекоподобни, дето я подкрепят.

# 768
  • Наоколо
Леле! Каква развръзка на втората битка... Ваня е толкова ярко доказателство за това, че човек никога не трябва да се отказва! ♥️👏✌️

# 769
Теодора е ОГРОМНО разочарование като участник и като човек. Отношението й към Ваня в края на втората битка беше еманация на злобата и гадостта в човешкия характер. Подмина я от злоба, почти я бутна с ръка. Грозна душица има тая жена и питам - къде й е сега любовта, добротата и милосърдието?

За пореден път се убеждавам, че хората, които най-много говорят за тези неща, са изтъкани от злост и лошотия. Затова го правят.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 22:06 от Mysterious_Former

# 770
ТеТка ке се пръсне от злобУ. Браво на Ванчето. И много моля не ми закачайте Раличка - това, че не дои не означава, че само върти "колелото на късмета" Grinning Виждахме я да маже с лъжица, да бърка бетон/коя жена бърка бетон по принцип?/, на готвене са я давали, заготовка за буркани/сладки, чушки и другите неща/ в общи линия тя правеше основните.

# 771
Браво, Ванче. Събуди се накрая.😀 Страхотна беше битката. Такива оспорвани до последно са най-готини.

# 772
Еха мед ми капе на душата!
А някой видя ли Тетка как отнесе Ванчето, когато тя тръгна към нея за поздрав?
За части от секундата паднеа маската на "доброто" и се видя истинската ѝ същност.
Нищо добро не виждам аз от тая женица, лъха студ.

# 773
  • При розите и топлата вода ......!
Моля и на мен спойлер ако може, че съм със слаби нерви.🤭

# 774
Много яка емоция беше втората битка. Тедка дано преживее нощта, че както ѝ бяха потъали гимиите, сега съвсем.

# 775
Оф, какво му харесвате на това Ванче, много ми е противно защо така не знам. За първи път ме отблъсква човек просто визуално, никога не ми се случвало да ме дразни някой с присъствието си. Усмихната, позитивна, но ми безкрайно  неприятна. Май съм прихванала от групата на гаднярите, хахаха.

# 776
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Еха, страхотна битка! Не съм се вълнувала така от не знам кога. Браво на Ванчето, че не се предаде! Само така до края на дуела!
Добрата фея Теда обаче как зло гледаше, бррр. Трябва да се владее малко повече, че започва да й се пропуква много сериозно ореолът.Joy

# 777
  • на село
Това, ако Теда бие- няма да го " преживея"

Има ли спойлер за дуела, че не се търпи?

Моля ако има спойлер и за мен. И аз не мога да я дишам и Теда и ония човекоподобни, дето я подкрепят.
Има назад спойлер, към 47- 48 страница.

# 778
Много показно фаворитизиране от страна на продуцента Андрей към Теодора.
Дори 'и честити победата и Ваня го поправи, той обаче продължи да гледа в посока на Теодора и  не удостои с внимание Ваня.
Много грозно!

Може ли и на мен спойлер, кой е победил?

# 779
Абсолютно се видя истинската същност на Теодора в тези няколко секунди. Откровено тръгна да блъска ръката на Ваня, която ако беше злобна като групичката, можеше да се изгаври с нея след тази победа, но тя запази благоприличие и дори не се зарадва, така както вероятно й се искаше.

Аз съм дотук с епизода. Тия забави на злобната групичка изобщо не са ми забавни, след като обикновено се случват между гаври с другите участници, а и честно казано ми идват прекалено инфантилни. Нищо чудно, че някои ги наричат уж, групата на младите, въпреки че повечето са около 40-те.

Общи условия

Активация на акаунт