🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 479
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 945
Знам,че е позволено от регламента,но трябва да има корекция.Ивайло е отвратителен.Това не е спортна злоба,а болестна омраза! Изрод!

# 946
  • София
Интересно ми е ако Живка така тормози Теодора, както Ивайло Ваня, дали другият отбор ще го приеме за нормално и достойно?

# 947
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох бе, ако съм там ще го цапна тоя Ивайло, ега ти добитъка 🤬🤬🤬

# 948
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Боже, Ивайло е най-гнусното същество на света, честна дума! Отвратена съм от дъното на душата си! И другите от компанията не са цветя, но този е просто най-голямото дъно. Не помня в друг сезон да е имало толкова нечовешки противно същество.

# 949
Страшно противен маймуняк е Сиганинът, без извинение. Много гнусни хора, много.
Дано Ваня победи в тази битка, да им видя физиономиите на тези жалкари. Това ли са мъжете днес или просто тук са събрали най-жалките?
Е, жалко, че Ваня падна.

# 950
Ивайло и Киро са много противни ,злобни и агресивни.Аз разбирам защо този Ивайло е имал три брака
И двамата са жалки,те не са силни ,ама се прават на яки мъже на Ваня.Киро е тотално нереализиран тип и си му личи по злобата.Ивайло е комплексиран сиган

# 951
  • София
Направо ме избива на агресия от тея маймуни.

Ахххх Ванчеее, искам да я пръснеш Теодораа! Не знам как запазва самообладание, това в психо тормоз.

# 952
Защо им позволяват да се обаждат?!? Големи отрепки са Ивайло,Кирчо и Люпчо… е и красливата лора и тя.Дано Ваня спечели да им посърнат лицата! А другата седмица поне един от тия тримката да иде на дуел!

# 953
Единственото, което ме изненадва в трите брака на лилавия венец е, че е имало три жени, които са се навили да стигнат до олтара с него.

# 954
Злобата която показва Киро е заради лошата му реализация е живота,а за сиганина Ивайло е злобно джудже

# 955
Ужасена и отвратена съм от отношението на "мнозинството "
Знам, че повечето от Вас не одобряват спойлерите и се извинявам, че ще помоля за такъв.
Не искам дори да си помисля , че Ваня може да отпадне .
Няма да е честно изобщо.

# 956
Теодора като погледне с този надменно злобен поглед и сложи мазната усмивчица , ако бях там сигурно щях да й забърша някой... супер лицемерно същество!

# 957
  • Sofia
Хайде да си ходи Теодора,не мога да слушам рев,сълзи и драми.Ивайло от етноса и той...

# 958
  • Другата България
След Теди, ще съм много, много хепи, дори ще обърна няколко в момента, в който видя гърба на Кирил и Ивайло. Няма такива анти герои, това са качества, характер, съвкупност от неща, които ти идват отвътре, тук няма как да се преструваш - или си такъв, или не си. Костадин поне мълчи, Пацо и той, Урко говори духовно изцяло в стила на Дора, Мартина мълчи както всеки път, Лора се дере безсмислено и безцелно.....но тия двамата......това са...ще спра до тук.

# 959
  • София
Направо ме избива на агресия от тея маймуни.

Ахххх Ванчеее, искам да я пръснеш Теодораа! Не знам как запазва самообладание, това в психо тормоз.

Абсолютен тормоз е това и е недопустимо да се позволява както от другите, така и от продукцията. игра, игра, но е важно човешкото достойнство. Евала на Ваня за железните нерви. мен би ме избило на агресия.

Общи условия

Активация на акаунт