🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 420
  • 1 213
  •   2
Отговори
# 1 095
  • Другата България
Няма как да не отбележа и отново гениалното представяне на Живка, не мога да преценя дали наистина Ваня ѝ е близка, дали я чувства близка така, както се опитва да убеди зрителите, но благодарение на нея пътят ѝ към финала е все по-проправен и опонентките ѝ са изчистени една по една. Следващата ще е Лора, нямам идея докъде стига Ваня, обаче с това представяне заслужава да е много напред.
Ако Ваня стане фермер, със сигурност дуела следващата събота ще е мъжки.
Крайно време е, мъжката коалиция успешно изгони повечето от жените, те си стоят вътре, здраво пазейки един 40 годишен мъж, пращат жените на арената една след друга, за да можем да сме свидетели на това, на което станахме такива тази вечер от тяхна страна. Грозни подмятания, подигравки, обиди, отвратително поведение. Време е Ивайло и Кирил да хващат пътя, в каквато последователност преценят. След тях или преди тях може и Урко да хваща самолета, аман!

# 1 096

За има няма 20 минути 10 000 харесвания??? Не знам друг участник да е събирал толкова много. Напълно заслужена победа на Ваня. 🇧🇬👏🍾
Тедка дано не чете там, че колко още ще има да реве...

# 1 097
Този коментар е от ФБ, обобщава всичко!

# 1 098
Сега, ако може и Ивайло да го опаковат и експедират някъде далеч от камерите на предаването, ще си гледам спокойно, без да държа постоянно един пръст на скрол бар-а на видеото. И звука разваля.

# 1 099
Честито хора!!! Честито освобождение на ефира от това злобно, лицемерно, интригантско създание!!! Доживях!!!
Аре Кирчо ся ѝ дай подаръка, дето дяла цял  ден за Ваня!
Пламенчо, сори мен, изгората ти си хваща пътя! Терминал 2 я чака, последно повикване за Чикаго! Отива да плете шушони на мъжа ѝ, че зима иде! Там нали много хладно било.
Мислех, че след Нада пчелата от миналата година, няма кой да ме дразни толкова. Ето, че продуцентите са се постарали!
Така не съм се радвала след дуел до сега !!! Кеф!
М... да и аз си мислих, че Надя е върха. Но тази година дразнители бол.
Погледнах зодиите Живка и Марта са овни. Това обяснява много неща.

# 1 100
Браво на Ваня! Ще излезе доста по корава дори от спряганата уж за силна траверса Мартина!
Сега следва Ваня заслужено фермер и да праща Пламен и Любо на дуел!

# 1 101
Няма да видим хубав мъжки дуел, докато не излязат Стефан и Коцьо. Така че... Още поне 2 седмици, ако ги подкарат мъжете, не ни очаква никакъв тестостерон на Арената 😞 Ама да се почват от някъде, че не ги търпя тия комплексари,наречени мъже.

# 1 102
Хубава битка, но до последно мислех че Ванчето си заминава. Теди жалка история , поне имаше последен момент да пореве и да разпери драматично ръце на своеобразната  нейна сцена. Дано има подкрепата на мъжа си и се стабилизира, че след тоя хейт от зрителите съвсем ще рухне. А най -добре да чете само мнения на приятелите си в социалните мрежи, които изцяло одобряват изявите им.
Прогнозите ми са , че следващите седмици обстановката и това, което ще излъчват ще е нетърпимо. Двамата комплексари  Кирил и Ивайло ще се  ожесточат срещу Ваня а Ралица  и така докато не остане една група от по-умерени и разумни играчи.

# 1 103
То шеги, шеги за безбройните дуели на Ваня, но наистина го смятам за несправедливо тя да продължава да излиза на арената, а половината от останалите участници още да не са си показвали носа там. Не броя тия лигави дуели в началото, където нямаше заплаха от отпадане. То се е видяло, че ще има поне двама човека, които ще идат на битките преди финала като никога не излизали на арената преди това. Не го намирам за нормално. Най-малкото, защото и физически умората започва да играе роля. Ваня не е професионален спортист, разполагащ с първокласни методи за рехабилитация. Напротив, тя ще си празнува и на следващия ден пак ще трябва да се впуска в задачите. Аз не считам за интересно играчите да отпадат, защото физически са окапали от безумно количество дуели.

# 1 104
Цитат
Тедка дано не чете там, че колко още ще има да реве...

Дали? Няма вече трибуна за изява. А близките ѝ си я знаят какво представлява. Пред тях няма какво да прикрива с истеричен рев.

# 1 105
Първо писахте, че Ваня е паднала доста лошо. После, на следващата страница пак, че е паднала много лошо. Това едно и също падане ли е и тя добре ли е?
Неприятно ми е, когато някой се контузва, дори да не съм му фен.

# 1 106
Честито на Ваня! За момент изтръпнах, че може и Тедка- Плетка да победи. Rolling Eyes

Всичко сте написали вече, няма какво да допълня.

Мисля, че беше пускана снимка на Дора "преди", някой беше изнамерил тоз ми ти компромат. Sunglasses
Търсих, но не успях да я намеря. Може ли да помоля да се качи пак?
Благодаря.

# 1 107
  • София
Първо писахте, че Ваня е паднала доста лошо. После, на следващата страница пак, че е паднала много лошо. Това едно и също падане ли е и тя добре ли е?
Неприятно ми е, когато някой се контузва, дори да не съм му фен.

Два пъти падна лошо.
Според мен трябва да има служебен имунитет от дуели след три дуела.

# 1 108
Веднъж падна на люлеещата се греда и си удари бузата и челюстта. После в друга игра падна от моста на главата си. Добре, че не си счупи врата. От продукцията за мен не са обезопасили арената, както трябва. Хайде с гредата е нямало какво да направят. Там или се задържаш, или не, но на моста можеше да сложат нещо меко на земята.

# 1 109
След като Ваня мина 7-мата битка и аз си помислих, че Теодора ще спечели дуела. Слава Богу, опровергах тези мисли, виждайки как Тедка се мята като шаран на частта с чувала. Имах чувството, че се върти докато не ѝ се завие свят и тогава просто пуска въжето. На късмет да уцели някое дърво.

Общи условия

Активация на акаунт