Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 8

• 53 188
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Vraca
Здравейте, дами! 🌹

Изчетох доста от мненията Ви относно микроблейдинг и микропигментация. Мненията бяха разнородни и изключително полезни, но аз съвсем се обърках. 😂

Имам негъсти вежди, доста несиметрични и на места липсват косъмчета. Имам запазен час при Ивета Костадинова скоро (методът PhiBrows), но изключително се притеснявам след време пигментът да не се размиe и да не стои като татус.. Отделно много си е вдигнала цените - вече е 600 лв, което ми се вижда доста.

Затова започнах да се чудя за микропигментацията, но не знам дали процедурата е подходяща като за моите вежди, защото те са тънички и както споменах - асиметрични.

Ще прикача снимка на веждите си и ако може да ме посъветвате според вас коя процедура би била по-подходяща и ще сгреша ли с микропигментация, много ще го оценя! Просто искам всичко да е естествено и да не стои грозно като татус, защото все пак е лице.. :/

Ето снимка на веждите ми:

Оо боже 600 лв са прекалено много. Има и други специалисти много добри на нормални цени.

# 391
  • Terra incognita
В Италия за микроблрйдинг ми обявиха следните цени: 100€ за записване на час, 400€ за първа процедура и 200€ за ретуш.

# 392
Тез пък! Съвсем се самозабравиха. И като чуя артист, ми е толкова смешно, минали покрай артистичното - козметички, рисуващи по шаблон, на някои им се отдава, на други не, но всички налагащи мнение, че си има то някакви стандарти и не може ти да знаеш  по-добре от тях какво искаш.

# 393
  • Terra incognita
Аз приключих с процедурата, като цяло съм доволна. Споделям снимка, пигментът е на Phi, ще избледнее с до 40%, формата също ще омекне и ще оправяме ако има нещо на ретуша.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 22:31 от VickyTaylor

# 394
  • Orihuela Costa,Spain
Аз приключих с процедурата, като цяло съм доволна.
Благодаря,че сподели,значи и аз няма за какво да се притеснявам,моите са по-светли ,дано да избледнеят малко,много ми е кофти да се възприема така.

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 02:52 от AnMary

# 395
Мацки, имам час за ретуш др седмица. Минаха 3 месеца откакто направих микроблейдинга. Предстои ми ин витро стимулация в края на август. Смятате ли, че ретушът може да повлияе на качеството нещо на якчйцеклетки и прочие, при положение, че не съм в никаква процедура сега. Питам при вас, понеже в групата за ин витро вероятно ще ме линчуват.  Отлагам вече три месеца тоя ретуш, а искам да довърша.

# 396
  • Варна
Не смятам, че може да повлияе по какъвто и да е начин.

# 397
Вики , аз не виждам снимката … Като болка как беше ?

# 398
  • Terra incognita
По мои критерии не беше болезнено. Момичето ми обясни, че това е по- безболезнената техника. Въпреки това ми сложи и лидокаин по някое време.

# 399
Здравейте, момичета!
Имам въпрос. Прочетох вече няколко мнения в стари теми, които ми излязоха като резултат в Гугъл.
Веждите ми се обелиха на дребни люспички в които имаше и черни чертички, а на съответното място върху кожата няма почти нищо. (за микроблейдинг говорим).
Това което прочетох беше, че няколко момичета споменават как им се е случило същото, НО след седмица, две, им се появили отново нарисуваните косъмчета върху кожата!?
Това възможно ли е наистина?? 😳
Кожата ми е ужасно мазна по цялото лице и напълно осъзнавам, че не само може да не държи колкото на другите по 1+година, ами и че може въобще да не успее да се задържи пигмента.
Обаче, това "появяване" много ме озадачи. 🤔

# 400
Ми да, появява се, но не е навсякъде, където е имало нарези. На някои места пада и не се появява. Но при всеки е съвсем индивидуално...

# 401
Вики, и аз не виждам снимката Simple Smile може ли на лични? Благодаря предварително Simple Smile

# 402
  • Пловдив
Здравейте!Някой правил ли е грим или вежди Моника Стоева от гр.Пловдив

# 403
Привет ! Моля някой да сподели за очна линия . Много искам да си направя, омръзна
ми вече сигурно 15 години всеки ден да се гримираме, но не знам никакви подробности. От личен опит информация  ще ми бъде много полезна.

# 404
и аз се чудех, но не посмях. Вежди имам правени, вече 2 пъти, но на очна линия съм виждала леки разминавания, които правят погледа леко кривоглед. Отделно там, ако се размаже, ще стои нелепо. При веждите няма да личи, но при някоя от линиите, много.
И понеже в една друга тема постоянно споменават как Антония Петрова е с пигментация навсякъде, а наистина и на устните, и на очите стои като вчерашен, размазан грим. Това ще е трудно да се оправи. Поне така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт