Образователен Говорилник - 21 - Рецепта за красота

• 27 261
  • 775
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Черно на бяло със сигурност го няма. Аз не съм и чула такова нещо. Поне по новините, които аз гледах нямаше такъв анонс.

# 241
  • софия
И сега какво? Простотията надделя? Ще се борим за комунизъм?
A? какво говориш бе човек?

# 242
  • София
Според мен частните училища вече подготвят връщането на големите ученици. АК изпратиха мейл с анкета и декларации за тестване, така че според мен следващата седмица ще има развитие на този фронт, а борци за комунизъм винаги ще има. Просто грешно се насочва недоволството: въпросът не е защо частните училища правят организация да върнат децата, а защо държавните не го правят. И отговорът не е изцяло финансов, дори съвсем не е.

# 243
  • София
Абсолютно съгласна! Въпрос на организация и желание повече, отколокото на финанси.
Чудя се с кого трябва да се свържа в нашето ДУ и да помоля за инфо какво мислят да правят и няма ли да се организират за тестове, пък било и с предложение родителите да си го плащат. В това отношение лесната комуникация с ЧУ много ми липсва... Струва ми се, че повечето родители в това училище ще са съгласни. Може би настоятелство /нямам представа дали имаме такова, вероятно да/, или директно на директора на училището трябва да пиша.
Санака, какво е ЕД? Мислех, че знам основните съкращения, озадачих се с тази абревиатура, вие не бяхте ли в СС и в Испанската.

# 244
  • София
ЕД = електронен дневник.

Олив, давай смело - пиши на директора Simple Smile

Нямате ли вайбър група на класа, за да видиш нагласите?

# 245
В онази група във фейса хора, които до вчера протестираха срещу тестовете, днес призовават за протест.
За незабавно връщане на децата, като незабавно доставят тестове.

# 246
  • София
Ох, реших, че е някакво училище това, мерси, Аш! Blush

Имаме група на класа /и класната е вътре/, но си мисля, че дори и нашият клас да е за, ако повечето в училището не са, нищо не правим - само нашият набор са 8 паралелки х 26-27 деца. Цялото училище са около 1000 деца.
За нагласите и без да пиша съм сигурна, много мотивирани родители ми се видяха на 2 РС, които имахме досега. Ще пиша на самото училище.
Чудя се - пари ли няма за тестове държавата, или тестове не могат да доставят толкова бързо - къде е проблема? Защото ако е в доставките на тестове, то родителите и да са съгласни да платят, какво от това - кой ще ги достави?

# 247
  • София
Няма какво да разрешават, да спират нови заповеди а у. Заповедта е ясна и тя дава право да се върнат всички на училище, ако се тестват и са с маски. Министърът да си лае колкото иска, щото в съдът ще падне, ако реши да налага глоби и ще стане още по-смешен.
Тук промяна може да има само при наличието на нова заповед, която отменя старата.
Иначе няколко групи следя и нагласите са едва ли не да се саморазправят с Увекинд. Деградация в мисленето, деградация Sad

# 248
Рейни, сами сме си виновни. За съжаление! "Разделяй и владей" - тази максима е много успешна в БГ. Че сме деградирали като нация - факт е. Но че позволяваме да се овълчим едни срещу други - също. Ровим дъното, оскотяхме напълно. Принципът на мислене и поведение е: Он че ми каже.... Аз си преценям... ДГД
Всеки гледа в паничката на другия. Разпадът е пълен!
Затова казвам, че всяка крайност е вредна. И преди го писах и сега пак - ние сме като онзи буркан с мравки - черни и червени. Банално е, старо е.. но е вярно

# 249
  • София
Според мен частните училища вече подготвят връщането на големите ученици. АК изпратиха мейл с анкета и декларации за тестване, така че според мен следващата седмица ще има развитие на този фронт, а борци за комунизъм винаги ще има. Просто грешно се насочва недоволството: въпросът не е защо частните училища правят организация да върнат децата, а защо държавните не го правят. И отговорът не е изцяло финансов, дори съвсем не е.
Ами, те и някои държавни правят организация, но току-виж им секнали ентусиазма. Онази малоумна организация на работодателите на малоумния Стаматов и училищните синдикатите не били съгласни да се предоставя възможност на ДУ сами да си купуват тестовете. Flushed  Направо ми идва да хвана една гаубица...

# 250
При нас от понеделник всички са на училище, имаме потвърждение.

# 251
Пули, фу че гадна снимка, няма да мога да спя тази нощ и ще сънувам кошмари...
Иначе си права за това, което казваш, ама много брутално с този пример и тази снимка... направо щях да се гътна.

# 252
Ами, те и някои държавни правят организация, но току-виж им секнали ентусиазма. Онази малоумна организация на работодателите на малоумния Стаматов и училищните синдикатите не били съгласни да се предоставя възможност на ДУ сами да си купуват тестовете. Flushed  Направо ми идва да хвана една гаубица...

Щото вероятно ще му лъснат някои финансови операции на Стаматов. Как пък едни успяват да спестя от онлайна, а други не могат. А и пак е написал, учителите да не извършват тестване, а да се извършва по домовете. Много им бръкна в здравето това тестване.

# 253
  • софия
Пули, имаш спешна нужда от позитивна терапия! Наистина изглеждаш потънала напоследък. Вдишай малко оптимизъм, има и хубави неща, струва си да се опазим вярващи в доброто!
Ето ти малко радост:

CocktailPeople BathWear High HeelWear EyeglassesWear DressWear CrownAirplaneBikeMisc GhostMisc ArtRocketFerris WheelBreadCoffeeMicrophoneMusical KeyboardLollipopPopcornShaved IceTrumpetViolinTropical DrinkChristmas TreeChampagneBeers

# 254
Пули, фу че гадна снимка, няма да мога да спя тази нощ и ще сънувам кошмари...
Иначе си права за това, което казваш, ама много брутално с този пример и тази снимка... направо щях да се гътна.
Важното е, че излезе от нелегалност.... Heart Heart Eyes Heart

Пули, имаш спешна нужда от позитивна терапия! Наистина изглеждаш потънала напоследък. Вдишай малко оптимизъм, има и хубави неща, струва си да се опазим вярващи в доброто!
Ето ти малко радост:

CocktailPeople BathWear High HeelWear EyeglassesWear DressWear CrownAirplaneBikeMisc GhostMisc ArtRocketFerris WheelBreadCoffeeMicrophoneMusical KeyboardLollipopPopcornShaved IceTrumpetViolinTropical DrinkChristmas TreeChampagneBeers

Ох..... напарво ме уби... така ли изглеждам - сигурно. Благодаря ти! Ще се стягам Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт