Образователен Говорилник - 21 - Рецепта за красота

• 27 263
  • 775
  •   1
Отговори
# 255
  • софия
Ooooooo, колко са ти сладки бръмбарите! Моите се зарадваха и благодарят . ( и те ще пратят нещо на твоие по-късно) И твоите ли са висшисти? Питам защото нали знаеш - може да ми е пълна главата с бръбари, ама всички са висшисти Simple Smile

За мен е много валиден лафа - "Може да съм фъстък, ама се бия като цяло пакетче"

Хора, наближава петък, дайте малко по-ведро да го караме...

Последно само да питам Гадамер, какво стана с роднината!?
Бърдита? Надявам се, че се размазваш от филми, приятни напитки и книги. Само в такъв случай си извинена.

# 256
Ooooooo, колко са ти сладки бръмбарите! Моите се зарадваха и благодарят . ( и те ще пратят нещо на твоие по-късно) И твоите ли са висшисти? Питам защото нали знаеш - може да ми е пълна главата с бръбари, ама всички са висшисти Simple Smile

За мен е много валиден лафа - "Може да съм фъстък, ама се бия като цяло пакетче"

Хора, наближава петък, дайте малко по-ведро да го караме...

Последно само да питам Гадамер, какво стана с роднината!?
Бърдита? Надявам се, че се размазваш от филми, приятни напитки и книги. Само в такъв случай си извинена.

Ох..... това с цялото пакетче ме утрепа..... Къде са ми търгалящите се емотикончета?!?!?
А иначе моите бръмбари не са само с едно виШУ, а с по две минимум Stuck Out Tongue Closed Eyes

Днес една представителка на "братята и сестрите" викаше по една женица, която си позволи да ѝ направи забележка, че е без маска. Та диалогът беше следния:
Женицата: Как не Ви е срам!!! Как може да сте без маска в магазина, който на всичкото отгоре е толкова малък....
Посестримата: Ама, идиотко, коя си ти, че шъ ми казваш?!?! Стой си дома кат те е страх... Ненормалница
Женицата: Не смей да ми говориш така ..../тук не помня какво още каза/
Посестримата: Кво искаш ма, кво искаш ма.... Я шъ си ходим как си искам! Ти за ква се имаш ма, а? За много умна ли? За много учена ли.....
Женицата: Ами да! Аз поне съм с две висши образования, два университета съм завършила!
Посестримата: Ам'че ти зат'ва си такава ненормална и откачена, щот си учИла!!!!! Па и ми се фалиш с вишу, а се виж.....

Та така с ученето - за туй сме изтрещели всичките, щото сме учили. Да се знае! Joy Joy Joy

А пък моите бръмбари реално съществуват. Ето снимка на този, който подарих на моята колежка за РД - ужасно сладка бръмбарка

# 257
  • софия
Слушай Пули, искам бръмбари, не се шегуам! Кажи откъде да се сдобия. Много са сладки искам поне 10 да си купя. Давай инфо, плииийййййз!

# 258
Слушай Пули, искам бръмбари, не се шегуам! Кажи откъде да се сдобия. Много са сладки искам поне 10 да си купя. Давай инфо, плииийййййз!
Ще ти пиша на лично, за да не излезе реклама. Една мацка /от ФБ я хванах така да се каже/ ги прави.

# 259
  • София
Прати я и на мен, Пули, уникално животинче е това Heart Eyes

Амели, докладвам! Карам си домашния болничен примерно и съвестно. Разхождам доги два пъти дневно, домакинствам сутрин, дремя следобяд, правя табиетлийски вечЕри за семейството вечер. Размазвам си се, да, има книги, има филми. Щерчето си учи вкъщи, та по обяд си обядваме и лафим лежерно, без бързане.
Тази вечер сме с годишнина от сватбата, 10-ка, не бях сигурна по едно време дали ще сме заедно на деня. Та сме с тортичка и просеко в сватбарските чаши, които наскоро случайно ми излязоха от един шкаф.
Като цяло, за хвалба съм. Мисля да си изкарам целия болничен, толкова дълго никога не съм не-работила. Но ми прищрака и ми е нужно.

# 260
Аз също се нареждам на опашката за тия бръмбари, ако може да ми пратите на лично ще съм благодарна.
Бърди радвам се че си почиваш наистина.

# 261
  • софия
Ммммммм красота! е всичко, което разказа Бърди!
Много да ви е дълъг, щастлив и задружен семейният живот! Наздраве на всички в къщата! (и аз много обичам тия сладки обяди с щерките, когато ми се случат)

# 262
Браво на Бърди! Да илядите, Бърди! Важното е да се разбирате, да си вярвате и да се почитате!
Да си починеш хубаво, да се възстановиш! сега ти е паднало!

# 263
Честито Бърди!
Може ли и на мен линк към бръмбърчетата?
Да похваля един производител на столове. Поръчах ги на 4-ти, днес ми ги докараха.

# 264
  • София
Е не, това не е истина просто. До вчера мантрата беше, че отношението към децата в ЧУ е дескриминативно спрямо останалите заради позволението всички да могат да посещават с условие тестване. Днес вече мотото е да не позволят на децата от ЧУ да тръгнат на училище, защото заради тях ще се пълнят болниците Sweat Thinking

# 265
  • София
Ох, това пък къде го прочете?!

# 266
  • София
Само в Дистанционната, не е навсякъде -  като във ФБ, напр. Но пък е редом с мнението, че ЧУ масово напират да си върнат учениците в клас, за да не си загубят бизнеса. Вчера отговорих, че не е така и че не е масово; днес други пак са го подели като народна песен.

# 267
  • София
Пропуснала съм го това. Вероятно позицията на Стаматов ме е разконцентрирала. Joy

# 268
  • София
Мен тази на Такева (Доктор на Икономическите науки - омг) ме закопа. Според мен е по-тъпа от писмото на Стаматов Thinking

# 269
  • София
Абе, тц. Нейното е просто тъпи общи приказки, а Стаматов говори откровено неграмотни работи. На мен той ми е топа на интелектуалната немощ.

Общи условия

Активация на акаунт