Образователен Говорилник - 21 - Рецепта за красота

• 27 276
  • 775
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ми и на Такева са неграмотни - някой задължил, разпоредил (или какво беше) на училищата да купуват и заплащат тестовете. Такова нещо не е имало Rolling Eyes

# 271
Ама пък какво розАво сако има. Joy
На 16. ноември си го пусна като статус в профила. Натрупа над 1000 лайка и айде, оформихме офицЯлната позиция. Стаматов, не докторицата.

# 272
  • София
Аш, и това, ама как разрешението на МОН щяло да бъде "незаконно", защото трябвало да провеждат процедури по ЗОП е просто върхА. Flushed Толкова много неграмотност само в едно изречение! Joy

# 273
За пореден път се показва как високата уж образованост не се свързва задължително с интелигентност и грамотност.

От днес при нас официално одобриха Янсен и закупили за провинцията 2500 дози Wink Никой обаче не я ще и стават панаири пак в дежурната пресконференция всяка сряда следобед.

Само си чакам да минат петте седмици преди Коледа и да реанимираме за две седмици.

Миналата година имахме две седмици ДО покрай празниците ( една преди и една след ваканцията) та се очаква включване.

Никога не съм съжалявала повече, че не избрах Хоумскулинг, както последните две години. Но кадрите за частни уроци по чуждоезиково образование са кът.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 20:33 от Анонимен

# 274
  • София
Те пък, вярно, що са се набутали с Янсен? Няма ваксини ли в Канада? Макар, че 1-ва Янсен и след 2 месеца една Пфайзер и имунитетът ще е пушка. По-добър клетъчен с векторна, повече антитела с иРНК Joy Трябва да ме вземат в Канада да им потръгне ваксинацията Joy

А сега - сериозно. Мислите ли, че има вероятност да излезе нова заповед, с която да секнат самоинициативите за присъствено в ЧУ и ДУ?

# 275
А де? Имат, но ей така за разнообразие да има. Чак сега я одобриха тук.

Дано върнат децата в училищата в България. Няма защо те да обират пешкира на цялата ситуация. Новото правителство дано вкара малко западни практики в управлението.

# 276
  • София
Титина, твоето дете е в Лозен, нали?
Щото днес тия от ААУ Панчарево задръстиха и с голяма увереност мога да кажа, че са се върнали или рязко са събрали 40 буса 1-4 клас деца.

Аз не очаквам много от Денков до сформирането на правителство. Мисля, че ще го кара без други заповеди, освен ако не се окаже истина слуха, че ще го предложат за Министър и в правителството на ПП.

# 277
Е, той вчера каза, че няма проблем да работи с Петков и Василев стига задачите и приоритетите да са правилно поставени ( каквото и да е имал предвид). А знаем, че няма дим без огън.

# 278
  • София
Със сигурност ще е той, според мен. Да се стягат и да се оправят с доставката на тестовете, защото е пълен позор в момента отбутването на ангажимента към всеки друг, но не и към отговорните за това.

# 279
  • София
Аз днес ходих на фризьор, боядиха се, направиха ми прическа, записах час  за прическа и грим за абитуриентката. Мислех си че е рано за такава организация, а то се оказа, че съм закасняла. Взехме последния час. 

Нямам представа какво ще решат от МОН. Цялата ситуация е толкова безумна, че дори не знам как да я коментирам.
От училищата на децата са писали, че чакат новите насоки, въпросът е дали ще ги дочакат.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 08:31 от rosi_ta

# 280
  • София
Денков е прекрасен пример за супер човек в науката и кръгла нула в политиката. Екипът му издиша по всички фронтове. Той не е юрист, ама и няма никаква идея от това и не успяват да го подготвят.

# 281
  • София
Още когато се видя, че ПП печелят изборите, бях сигурна, че Денков ще поеме МОН. Още преди изборите Кирил Петков каза, че много би се радвал, ако той се съгласи да продължи да е министър.

# 282
  • София
- Последно чий е Крим?
- Всеки сам си преценя.

Rosi_ta, а за рокля, чанта и обувки мислихте ли? Чак сега покрай твоя пост нещо се раздвижи в мен за този бал. С момчетата е така.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 22:06 от Prizma

# 283
  • София
Призма, не сме мислили. Ние и за прическа и грим не бяхме мислили, добре че се заговорих с фризьорката ми и тя спомена, че часовете за някои дати са на привършване.
Обаче ми се струва, че трябва да пообиколим с щерката и да пробва различни рокли. Поне силует да си избере.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 23:14 от rosi_ta

# 284
  • София
Ние предната пролет се сетихме чак като отвориха моловете за малко…един месец преди бала. И то благодарение на kassii, която спомена тук във форума, че щяло да има някакъв базар за абитуриенти някой-си уикенд. Напазарихме всичко за един час в вдин магазин.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 04:46 от Sharky*

Общи условия

Активация на акаунт