Образователен Говорилник - 21 - Рецепта за красота

• 27 035
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Всъщност мислех, че таксата на 1 клас в момента е 5,650, но тя вероятно е по-ниска. Това е таксата на 4 клас и нагоре. На малките вероятно е с 200 по-малко, т.е. увеличението е около 750 е. на основната такса.

Много грозни коментари срещу ЧУ от някои потребители в темата за Дистанционното обучение. ЧУ ползвали държавна субсидия и вероятно това щяло да финансира тестването в ЧУ, което било конфликт Rolling Eyes. Това на фона, че ДУ не могат да си позволят тестване на големите ученици. Чудя се как да го изкоментирам.

# 121
  • София
Аш, остави си ги да злобеят, какво ти пука? Аз какви неща съм чувала за ЧУ и то от интелигентни хора. Просто си ги пускам покрай ушите. Няма смисъл да се обясняваш, за мнозинството децата в ЧУ са на разглезени богаташчета и щом мама и тати имат да плащат, ще плащат за всичко

# 122
  • София
Аш, остави си ги да злобеят, какво ти пука? Аз какви неща съм чувала за ЧУ и то от интелигентни хора. Просто си ги пускам покрай ушите. Няма смисъл да се обясняваш, за мнозинството децата в ЧУ са на разглезени богаташчета и щом мама и тати имат да плащат, ще плащат за всичко
А, не ми пука, но като цяло отоговарям на нелогични постове, а на този не мога да се ориентирам на коя точно пробойна в логиката да се хвана Rolling Eyes

А, Фенси вече е отговорила. Перфектна в аргументацията, както винаги Blush

# 123
  • София
Зачетох се да видя... наистина българите се озлобихме много Sad

# 124
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз отидох да видя, не ми беше хрумвало, че може да има брожение защо деца от ЧУ ходят на училище. Ама и държавата е за бой!

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 13:34 от gadamer

# 125
  • София
Оф, кой в момента е министър на образованието - Денков ли е още?

# 126
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не знам хора, отчайващо е. Какъв "отбор" сме ние? Ние сме тълпа от каращи се помежду си. Всичко се случва с клизма и хиляда "ама, но, обаче.."!

# 127
  • София
Е Денков е, няма сформирано правителство, за да го махнат.

# 128
  • София
Ми да продължи да си върши работата Денков тогава. И да си спази обещанията от преди изборите.

# 129
https://www.24chasa.bg/novini/article/10401656

Според тази статия няма предвидени тестове за големите ученици

https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/mon-osiguri-testove-za-malkite- … e-sedmitsi-napred
Според тази - има някаква бледорозова надежда....

# 130
  • София
За гимназистите /освен за 12-ти клас/ и бледорозова няма. Frowning1

# 131
При нас няма предвидени тестове за деца над 12, защото се предполага, че са всички ваксинирани, а децата от 5-11 имат право на комплект рапид тестове.

70$ за тест на човек, който ще е валиден 72часа. Няма такива цени от по 1-2$…

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 19:06 от Анонимен

# 132
И аз отидох да видя, не ми беше хрумвало, че може да има брожение защо деца от ЧУ ходят на училище. Ама и държавата е за бой!

Не им ли хрумва, че децата в частно училища освобождават места и бюджет за сметка на родителите си Sad То къде няма държава къде между нас си само търсим повод за разделение....  (не че знам къде четете, но си представям поредния хейт срещу нещо ей така без логика)

# 133
  • София
И въпреки че детето ѝ се чувства остаркирано (освен заплашено да се зарази), Контеса, като една истинска източноевропейка, няма да се ваксинира и да го ваксинира, за да почака да види...

# 134
Шарки, нямаше нужда от сарказма.
Просто отчитам фактите относно цените на тестовете, ЧУ и въобще каквото се коментира из темата.

Общи условия

Активация на акаунт