Лакове за нокти - 156

• 40 336
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Рени, благодаря. Hug
Оня ден го взех заедно с един кафяв, за проба. Даже се похвалих в темата. Номерчето е 89. Горе съм го скрила в скрития текст:
Скрит текст:

Цвета е малко по приглушен, но камерата ми си има свое мнение. На първата снимка в горния ми пост е най реален.
То и при нас в Елитис лаковете са наредени като за.. и аз не знам какво. Сложени най долу, кляках, ставах, гъзорчих се и най накрая извадих поставките, наредих си ги на нивото на очите, избрах и пак ги върнах където бяха. Охраната се пули, блещи и по едно време реши, че явно няма да ги крада и загуби интерес към дейността ми. Joy

# 616
Max factor 34, Trend it up Royal nude май номер 1 и един стар топ с частици на Орифлейм:

Май това ще ми е празничния маникюр. 😊🎉

# 617
Ох и при нас на най-долен рафт,но без поставки и за да видиш цвят трябва да вадиш и да връщаш ,а бяха поне 200 .Миналата седмица и аз заемах странни пози, но след 15 мин.се отказах Sad .

# 618
Max factor 34, Trend it up Royal nude май номер 1 и един стар топ с частици на Орифлейм:

Май това ще ми е празничния маникюр. 😊🎉
Перфектно ти се е получило А и парфюма си го бива😍😍😍

# 619
Аз онзи ден взех два зелени на Пастел, забравих да снимам, в офиса изпаднаха в потрес 😆

# 620
  • Варна
A England Jane Eyre и born pretty LS-10 Dream of butterfly (на 4 слоя, ама така е, като реших, че ще го слагам без основа)

# 621
Уау, страхотно е, Тина! Heart Heart Heart
Пп Фифи Heart Eyes,  Дайсче Heart Eyes, Атама Heart Eyes И всички, които съм пропуснала - супер сте.

# 622
Tина, Джаста, Фифи, супер сте!❤ Дано не пропускам някого 🤩
Джаста, с теб сме на една вълна (или поне цвят)!💚
Аз сложих зеленото китайче, което си купих от Италия- зелено желе с много фини сребристи брокатчета+ фин златист брокат на TwentyOne- номер 19, любим. ❤ Не се вижда особено на снимките, но в основата на ноктите, до кожичките, има тъмен лак:

Скрит текст:
Нокътят на палеца ми изобщо не изглежда така странно на живо, нито пък лакът по връхчетата, но нали знаете как е на снимки 😜😅 Омбрето не е прецизно, защото го правих директно с четката на лака, не ми се занимаваше с дунапренче. 🙂

Пак си имах драма с ГР Куик драй 🤪 Пак засъхваше на някои нокти като замъглен, почти като мат топ...по връхчетата. Не знам, там повече се напластяват лаковете или по-малко...но този ефект започва да изчезва горе-долу към средата на шишенцето.

# 623

Yves Rocher 106. Cerise nacrée

# 624
  • София
Набързо наплесках един Пастел, щото ужасно ме мързи. Номера е 611

# 625
  • Берлин
Прекрасни сте всички❤❤❤

# 626
PAPURCHE MEHURCHE,
Моля за номерата, хареса ми кафеникавото с този брокат като комбинация.

Атама,
Това май е най-хубавият ти маникюр до сега, много нежен.

# 627
И аз да се покажа:

# 628
  • Варна
Страхотни цветове на последните страници! Китайчето на Фифи доста ме впечатли.
Джаста, аз съм същата в Елитис Чаталджа + разнасянето на лакове под разни лампи и сравняване на цветовете. Сигурно привличам цялото внимание на човека на камерите, но хич не ми пука Grinning btw в Елитис запад има отделен стелаж на ривърс, май и на Евелин.

# 629
А има ли водни лепенки в някои от варненските Елитиси?

Общи условия

Активация на акаунт