Ревност към жена с която знам че нямам бъдеще а и не искам да имам

• 5 381
  • 122
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Я реши първо само секс или връзка искаш.
Щото, квото даваш - това получаваш.

Аз лично бих ти изневерявала.

# 91
  • СИ
Ако наистина искаш сериозна и ексклузивна връзка, сядаш и казваш, че го искаш. Нищо сложно няма. Сложното идва след това...

Доколкото аз разбирам, човекът иска да е приятел с привилегии. Да отиде след работа в тях, да хапне и да пийне. Тия три неща, както се казва. После да се прибере вкъщи. Вярно, признава, че женицата му харесва и допада, но не чак толкова, за да се стига до обвързване. Иска да си я задържи за ползване, обаче не знае как точно.
Жената е с дете. И се оглежда поне още на няколко места. И докато Мартин се чуди какво и как, според мен е напълно в реда на нещата тя да си намери нещо друго.

# 92
Накратко, не иска да дели играчката с друг, иска всички ползи които носи една сериозна връзка, но без той да поема очакваните отговорности и задължения.

# 93
Накратко, не иска да дели играчката с друг, иска всички ползи които носи една сериозна връзка, но без той да поема очакваните отговорности и задължения.

Може много неща да иска....ама нема. Жената, ако има поне малко акъл, да ти е била шута.
За какво си й? Ползи от теб не видях.

# 94
  • Далечният изток
Еееее сега... Готин бил...

# 95
Да пази господ ,от такива ревниви и обсебващи мъже, които не искат и нищо да ти предложат.
Авторе, жената е напълно права да се оглежда за нещо по - стабилно и свестно. Ти какво й даваш ?

# 96
  • Далечният изток
Той сигурно сега разбра, че трябвало и да дава. Ама какво да дава дали разбра, съмнявам се. Само с обвързани каки е имал работа, които са искали само едно от него. Това им дава, да, и после... Ама дали съм й интересен, дали като й свирне някой и ще ме зареже...?

# 97
Аз пък не разбрах ти ли не искаш нищо с нея повече освен секс или тя е тази, която не иска нищо повече и се вижда с теб и бивши само за спорта и ти като разбра, че нямаш шанс за нищо повече страдаш, защото си се привързал?
Да въпреки че тя поиска нещо повече а сегя аз не съм сигурен дали съм единствен
Мартине, Мартине. Ех, Мартине.
Безплатно е само сиренцето в капана!
Тази ти прави софри, сексът е екстра. И не получа нищо от теб?
Много са били така преди теб, а ако не се хванеш ти, ще има много след теб.
Не си въобразявай нищо.

# 98
По темата се сещам за един виц: "Любовта я измислиха комунистите, че да еват безплатно."
Та и Марто така.

# 99
Ех това Его:)
Аз искам, но тя, не е това, което искам:)
Но как така, тя няма да ме харесва?!

# 100
Оф, пубер недоклатен. Аз това, аз онова, тя такова, тя онакова.
Абе, толкоз време за губене ли имаш в тоз живот?  Вземай си решението кое ти е по-важно и карай нататък.
И три теми за два дни да пуснеш, няма как да ти дадем категорично решение.

# 101
  • Варна
Martin93, ако жената забременее ще сключиш ли брак?

# 102
Той не иска сериозна връзка, ти па брак?
Виж,че не е наясно със себе си.

# 103
Само по изказа Ви мога да си направя заключение колко Сте сериозен. Звучи ми сякаш би трябвало да имате някакви познания и усет за отношенията между жена и мъж и съответно сам да прецените ситуацията си, но явно... Аз лично не можах да разбера какво точно се случва не знам за другите, които са прочели запитването Ви (ако мога да го нарека така) Разбирам, че може да сте объркан, но моля Ви стегнете се Мартине, ставате смешен.

# 104
Ами кажи го! Онова с О и ако и тя каже същото, давай. Ама си дръж на думата, след като си го казал.
знаеш ли преди излизах с момиче държах се много добре с нея търсих я постоянно и какво ли не но жените като видят такова нещо и според мислят че щом съм хлътнал по нея може да си ме върти на малкия пръст а когато си по гаден към тях те имат по голям интерес
Това от маносферата, ред пил и другите такива шитни ли го научи ?
Ти защо си се привързал към нея? ТРябва да има причина за това. Заради хубави секс ли ?

Общи условия

Активация на акаунт