32 годишен мъж със 17 годишно момиче.

• 16 409
  • 350
  •   1
Отговори
# 135
Dumb and Dumber, ти самият казваш, че не би заменил жена си. В същото време намираш за нормално 32 годишния да е с това 17 годишно момиче. Къде е истината? Да, може и да я търси за секс, но това не е ли инфантилно и някак забиващо за това 17 годишно момиче-дете? За какво ще си говорят? Какви общи неща биха могли да имат? Мъжете били животни? А човешкото къде е?
Ако този 32 годишен намираше приятелка сред неговите връстници и среди, нямаше да залита по 17 годишни. Та, съгласна съм, че сигурно е абсолютен комплексар и заблуждава момичето понеже никой друг не му "връзва".

# 136
  • София
Че има завист  - има. И кой да каже какво изпитват мъжете, ако не мъж? Жена да обяснява какво мислели мъжете е бъркане на желаното с реалността. Да си еди-каква си и само да си вярваш, че си такава са различни неща. Важи и за мъжете, да не кажете, че дискриминирам.
Никой не му връзвал на 32-годишния - въобще не е задължително. Има и такива със сериозен избор и се занимават с момиченца, защото....могат, т.е. пуснали са им.
На колежката й се лепят разни на възрастта на баща й и то доста сериозно.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 17:04 от Cuckoo

# 137
Моята 18 годишна е с много повече акъл от 18 + момченце, не знам къде да сложа тавана, но тя с връстници шанс почти няма, тоест - те с нея.

# 138
може и да съм тъп, но това не ми пречи да усетя злобата, лъхаща от постовете на някои от форумните лелки, когато стане въпрос за двайсет годишна свежа плът.

Аз пък никаква злоба или пък завист към по-младите не усетих от предишните постове. Злоба виждам от обиждащите на лелки.
чиста злоба си беше. Инфантили били, не се справяли, не им връзвали, педофили били. И това ако не е от злоба... това за лелките обида ли било? Че мен като ме наричат "чичак" да се обиждам ли? Ми чичак съм си, като съм на 40+...

# 139
  • София
И злобееш, че 17 г не ти връзват?

# 140
  • София
Завист, но май от някой мъже в темата, защото 17-годишните не им пускат. Wink
Останалите реагираме като майки.
Точно защото сме на възрастта на майката сигурно на девойката.
А и много е вероятно 32-годишният да има у дома жена и деца, а девойката да му е удобна, защото "Мило, ти представяш ли си ме да легна с дете!? То момичето е хлътнало и си фантазира." Много удобно, нали? Сигурно всеки има такива случаи около себе си.

# 141
  • София
В днешно време изобщо не е рядкост на 32 да няма сериозна връзка, а какво остава за брак и деца.
Нашият опит невинаги е приложим.
И нали все пак сме не само майки, но и жени, които се имат за ехеее....лачени чанти.
И аз понякога се заглеждам по някой на около 40, и то не че е толкова як, но просто е по-млад.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 17:08 от Cuckoo

# 142
Везните, везните... Той е зрял, по-опитен, има свобода, преживявания за споделяне, със сигурност може да й осигури много повече от един връстник, красив, обаятелен, тя е на 17, а той се интересува от нея. От другата страна, тя е просто свежа плът. Дано девойката осъзнае, че трябва да има повече тежести и от нейната страна.

# 143
  • София
Именно....особено ако мацката не е от популярните сред връстниците си и това я подтиска.

# 144
  • София
Нищо не разбрах. И като жена, а не само майка, винаги съм се вписвала в моята среда и не са ми били интересни партньори от друга възрастова група.
На 17 мислех, че мъжете на 30+ са дядовци. Сега пък са ми дечковци 30-годишните. На около моите 30 ми допадаха.
Почти на 47 съм и не се виждам сега с мъж на 62.
Едните ми баба и дядо бяха с такава разлика и наистина живяха много щастливо, но на 52 тя остана вдовица и до 85 - 33 години си кукуваше сама и страдаше за него.
Та подобна голяма разлика никога не ме е блазнила. Съпругът ми е с 2 г. по-голям от мен. Годениците на дъщерите ми са им набори.
Разбира се, ако се търси само секс и краткотрайни отношения, единствено е добре партньорите да са пълнолетни, че да си носят евентуалните последици от секса

# 145
На 22 излизах със 17 годишна. Нищо не стана, беше пълно дърво, изобщо нямам предвид в сексуално отношение, щото до там не стигнахме. След малко повече от 2 години се видяхме отново, след доста усилия от нейна страна. Беше тотално различна, чак не можех да повярвам колко много може да се промени това момиче за толкова малко време. И на външен вид, и като отношение и характер. Така че определено имат значение тия няколко години около 20тата.

# 146
Някои от съфорумките бъркат понятията малко. Не смятам за нормална така описаната "връзка"! Той е на 32, и иска секс, но я бърбутка със сладки приказчици. Момичето е наивно, и таи някакви надежди. Това е жалко и подло. Ако пък въпросният е женен, направо си е гнусно. Представям си го как обяснява на жена си, че 17 годишните били пикли и дечица. Лицемерието е гнусно. По същия начин предполагам, че кифлетата, които се чукат с батковци, в къщи се правят на света вода, и майките им се кълнат, че техните дечица не са такива. Да, не бих заменил жена си, и не бих я предал. Когато бях на 30, нямах жена, бях необвързан, и ми връзваха и 17, и 30, и 40 годишни. Всяка възраст си има предимствата и недостатъците. Сега не ме е яд за нищо. Единствената, която искам да ми връзва, го прави. Все пак се извинявам, ако някоя съфорумка се е обидила на "лелка"!

# 147
  • София
Нищо не разбрах. И като жена, а не само майка, винаги съм се вписвала в моята среда и не са ми били интересни партньори от друга възрастова група.
Ти - да, но не всички са така. За мен е личен опит, не съм се комплексирала особено, но не съм си завирала главата в пясъка. В гимназията момчетата харесваха развити и женствени момичета, а аз с визия шести бе. Обаче след някоя и друга година това вече беше актив, особено като минах 30-те.
Имала съм състудентки, чакащи Принца, някакви саксийни растения на 20-22 години. Аз за 2 години работа видях доста неща и се промених, и за добро, и за лошо.

Вместо да се обиждам на "лелка", съм казвала на младеж "я не се бъзикай с леля си" и така му отнех начина да ме обиди. Малко самоирония не вреди.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 14:55 от Cuckoo

# 148
Когато мъж може да привлече доста по-млада, то не е защото нещо му липсва, а обикновено е много готин пич.
Ако беше някой "мазен чичак", тя да е избягала с писъци. Joy
Вероятно 32-годишният е доста приятен млад мъж. Simple Smile

# 149
Останалите реагираме като майки.
Точно защото сме на възрастта на майката сигурно на девойката.
Интересно на тези 17годишни къде са майките им - да се хванеш с някой двойно по-възрастен означава, че родителите ти са те изтървали отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт