32 годишен мъж със 17 годишно момиче.

• 16 419
  • 350
  •   1
Отговори
# 150
Скоро имаше тема от младо момиче, със същия въпрос, искаше колега на мама. Отговорите ми бяха различни от отговорите ми сега.
Зависи кой пита , така се и отговаря, зависи преди да опита или постфактум.То станало ,какво да върнем назад.

Но тя  и 10 години да изкарат ,ще е точно с опит, жена на 27, той отива на залез на 42.Много трудно ще намери  нещо за  влюбване ,вече е прегорял, а тя в силата си на жена за брак.

# 151
  • София
Останалите реагираме като майки.
Точно защото сме на възрастта на майката сигурно на девойката.
Интересно на тези 17годишни къде са майките им - да се хванеш с някой двойно по-възрастен означава, че родителите ти са те изтървали отдавна.
И аз предполагам, че момичето има някакъв голям проблем - бедност, липса на родител/и и т.н.

# 152
Жалко за девойчето! Влюбен...my ass!
Вероятно всичко си му е наред. Единственото, което не му е, че е стипца да плати на млада професионалистка.
За девойката може да е пагубно, да се привърже към първия (ние жените често го правим).
А той може би точно това цели. Докато са сравнително млади ще върви, ама после...?
Изгубена младост (за нея) = провален живот.

# 153
  • София
Автора/ката на темата да внесе яснота в крайна сметка. Какво си гукат, какво ги събира, как се развиват нещата.
Иначе мелим ангро и всеки от това, какво е видял и как го разбира.

Аре и не почвайте за “изтърваното дете” и къде е майка му.

# 154
Същото, каквото и ти би си гукала с приятел на баща ти.
На 33 години аз имах първокласник, бебе и емигрирах от България в Канада.
Какво би ме привлякило в 17 годишен гимназист?...
Еми нищо! Още по-малко пък любов. No Mouth

# 155
  • София
Знаем, че ти нищо от живота не си видЕла.

# 156
Знаем, че ти нищо от живота не си видЕла.
А, да точно...съвсем нищо, ще знаеш! И за още питаш. Joy
Видяла съм достатъчно, но само добрите страни. Имах родители на място, супер благодарна съм им за това. Hands Pray

# 157
  • София
Виждала си памперси и буквари, човекът агнешко в тепсия.
Него/ нея питам, не теб.

# 158
Интересно на тези 17годишни къде са майките им - да се хванеш с някой двойно по-възрастен означава, че родителите ти са те изтървали отдавна.
И аз предполагам, че момичето има някакъв голям проблем - бедност, липса на родител/и и т.н.
Обикновено проблемът е съвсем прозаичен - родители с определен манталитет - пердета или търговци.

# 159
Виждала си памперси и буквари, човекът агнешко в тепсия.
Него/ нея питам, не теб.

Ами общуването е ограничено,няма много теми за разговор,той е на друг етап в живота си . Постоянно обаче твърди,че е влюбен,че обича.Не мисля,че е манипулация от негова страна,но мога ли да знам.Той я търси предимно,не тя него. Излизали веднъж седмично за по 4,5 часа ,защото била ограничена,все пак е непълнолетна.

# 160
Излизали веднъж седмично за по 4,5 часа ,защото била ограничена,все пак е непълнолетна.
Имам дежавю. https://www.bg-mamma.com/?topic=1363364

# 161
  • София
Е как защо? Та това са лошите кифлета, които отмъкват 30 годишните парчета, вместо да ги оставят на достатъчно узрелите 40-50 годишни съфорумки!

30 годишен с 40-50-годишна говори по идентичен начин за дефицити и в двете страни, както 30-годишен със 17-годишна.
Това са хора от различни поколения и си пасват, когато единият или двамата не може да си намери място в собствената си среда и не успява да изживее пълноценно съответните за възрастта му емоции.
Разликата им е по-подходящи за баща и дъщеря реално.
Разбира се, ако и двамата бяха с по 3-5-10 години отгоре, проблем няма, но на 17 са и физически, и психически, и емоционално незрели.
Физически са напълно зрели, за другото - може, ама те и на 30 някои не са.

Чак дефицити е много силно казано, а и това за мястото в собствената среда трябва да важи за всички сфери на общуването, доста е ограничаващо да общуваш само с хора на много близка до твоята възраст. Въобще не смятам, че разлика с партньора от порядъка на 10-12 години те прави човек с дефицити.
Естествено това важи за пълнолетни хора. Нямам идея какво може да открие един нормално функциониращ, работещ индивид в ученичка.
Тялото...ми то и на 20-22 годишната ще е не по-лошо от това на 17 годишната, но допирните точно по другите параграфи ще са много повече.

Някои от мненията звучат наистина злобничко.

# 162
Dumb and Dumber, ти самият казваш, че не би заменил жена си. В същото време намираш за нормално 32 годишния да е с това 17 годишно момиче. Къде е истината? Да, може и да я търси за секс, но това не е ли инфантилно и някак забиващо за това 17 годишно момиче-дете? За какво ще си говорят? Какви общи неща биха могли да имат? Мъжете били животни? А човешкото къде е?
Ако този 32 годишен намираше приятелка сред неговите връстници и среди, нямаше да залита по 17 годишни. Та, съгласна съм, че сигурно е абсолютен комплексар и заблуждава момичето понеже никой друг не му "връзва".
А ти знаеш ли Dumb and Dumber на колко години е, че има 40-годишна жена?

# 163
Ако е пенсионер, признава му се, че е прелъгал 17 годишна преди време Simple Smile

# 164
Някои от мненията звучат наистина злобничко.
Нали? Например за ,,агнешкото на тепсия,, Звучат като на сеирджийка-сводничка. Интересно, ако беше дъщеря и дали пак така...?
Към автора: Какво значи виждат се за 4.5 часа? Имали ли са сексуален контакт или не?
Ако са нямали, аз бих казала да бяга със скоростта на светлината. Няма любов там! Само похот от негова страна.

Общи условия

Активация на акаунт