32 годишен мъж със 17 годишно момиче.

• 16 396
  • 350
  •   1
Отговори
# 255
А колко ,,семейства” направиха мои приятелки и бяха разпаднати е друг въпрос, въпреки че бяха с връстници.
Наскоро се запознах и с една двойка заедно от 30 години. Тя на 48, той на 69. Честно не бях виждала по-щастливи и влюбени хора. Пък си злобейте колкото искате и си бъдете ограничени. Сполучливия брак не винаги се определя от възрастовата разлика.

Даваш само крайни варианти като работещи и се надсмиваш над двойките с малка разлика и раздялата им.
Пък викаш другите злобеели.
Не звучиш спокойна.

Това кой как изглеждал винаги ми е много смешно, рядко сме обективни към самите себе си и най-близките си. Много пъти съм слушала и чела , как някоя всики за поне 10 години по-млада я мислели, как на 45 нямала бръчки, как мъжа ѝ бил по-прекрасен от 15 години по-младите от него, как майка ѝ изглеждала по-добре от приятелките ѝ... въобще в бг-мамма сме преборили стареенето. Ама в реала повечето хора си изглеждат на годините или по-възрастни, това с по-младоликите е голямо изключение, не сме от младеещите раси.
Давах примери за случаи, в които се разделят от прибързано семейство. Била съм изцяло до тях така че не мисля, че може да ми бъде смешно. Прочетете и нагоре не давам само вариант на работещо връзки. Възрастта в много случаи е повод за неуспешна връзка. Това няма как да се отрече. Казах че не е редно да се гледа винаги с лошо око и това е.
А как изглежда мъжа ми се стигна до това, че някоя съформка беше коментирала как виж ти на 30 години мъжете вече са с шкембета и разпуснати.

# 256
Реших да попитам ММ какво е неговото мнение, като човек от другия пол. Беше повече от отрицателно. За него мъж, който му е почти набор (на 36 е) и има връзка с толкова младо момиче със сигурност има някакъв дефицит. Или по-лошо - иска да има асендент над нея, да я оформя и манипулира както си иска. Като проблемът за него не е в самата възрастова разлика, а в крехката младост на момичето. Самият той не би могъл да бъде привлечен сексуално и емоционално към тийнейджър.

И моят отговори по подобен начин, попитах го какво мисли след като изчетох коментарите тук. Даде примери с такива мъже които познава, според него са с дефицити или нещо им липсва/не са се наживяли в ученическите си години.

Това за мъж с момиче под 18-20. Иначе двойка в по-зряла възраст (примерно над 25-30) с голяма разлика в годините е вече различно.

# 257
  • София
Реших да попитам ММ какво е неговото мнение, като човек от другия пол. Беше повече от отрицателно. За него мъж, който му е почти набор (на 36 е) и има връзка с толкова младо момиче със сигурност има някакъв дефицит. Или по-лошо - иска да има асендент над нея, да я оформя и манипулира както си иска. Като проблемът за него не е в самата възрастова разлика, а в крехката младост на момичето. Самият той не би могъл да бъде привлечен сексуално и емоционално към тийнейджър.

Обикновено и двамата имат тази нужда - единият да оформя, а другият да бъде оформен. В един момент момичето става млада жена и иска да си поеме собствения живот и вече няма нужда, дори я дразни да бъде оформяна.

# 258
  • София
Има и такива, които цял живот продължават да имат нужда някой да ги наставлява и да ги обгрижва.
Баба ми от примера беше така. Докато овдовя. Не знаеше къде се плащат сметки, не умееше да пазарува, не работеше, беше перфектна домакиня, майка и баба и перфектната винаги нагласена и мила съпруга. Но сама беше безпомощна. А дядо беше грижовен и всеотдаен. Осигуряваше и всичко, за да може да я заведе на жур и да му завиждат всички. Но трябваше буквално да планира всичко той и да организира всичко пак той. Като да имаш още едно дете.

# 259
  • France
В интерес на истината, като жена съм по-нюансирана. Все пак съм била на 17 и въпреки че беше отдавна, си спомням добре какво би ми харесало в 30+ мъж. Завършеното тяло, положението, жизненият и не на последно място сексуален опит... Но наистина обратното е повече от странно.

# 260
  • София
Ако мъжът е интелигентен и нормален, има какво да се хареса в него. Поне що се отнася до моя вкус за мъже.

# 261
  • France
Въпросът идва кой нормално конституиран мъж ще иска да има нещо общо с 17 годишна девойка? Секс? Може да има секс и с 22-23 годишно момиче (дори по-хубав заради опита). Разговори? За какво? Общ спорт? Може би? Хобита? Какво общо може да имат за да са привлечени един от друг. Освен възхищение от едната страна и оставяне да бъде обожаван от другата.

# 262
Е, и аз разбирам защо едно 17-годишно момиче би залитнало по някой възрастен, особено ако е привлекателен и чаровен. Ще се почувства специална, защото мъж с опит и възможности й обръща внимание, ласкае я как не е като другите тийн дечковци, ама колко е зряла за възрастта си.....и тем подобни. Но винаги са ми били неприятни големи мъже, които се въртят около ученички, дори и когато аз бях на тази възраст.

# 263
  • София
Въпросът идва кой нормално конституиран мъж ще иска да има нещо общо с 17 годишна девойка? Секс? Може да има секс и с 22-23 годишно момиче (дори по-хубав заради опита). Разговори? За какво? Общ спорт? Може би? Хобита? Какво общо може да имат за да са привлечени един от друг. Освен възхищение от едната страна и оставяне да бъде обожаван от другата.

Съвсем нормален мъж ще иска да има нещо общо. За улеснение приемам, че момичето е на 18, особено като се има предвид, че навремето ние завършвахме гимназия на 17 и вече бяхме самостоятелни и никой не поставяше под въпрос това, че на 17 човек отива да учи в друг град с правата на пълнолетен.
Хората си намират общи теми на разговори, също и хобита, обикновено са на една вълна, за да се харесат и да има връзка. Ти какви разговори очакваш, за ядрена физика ли?

# 264
  • София
На мен винаги ми е било грозно като видя двойка с голяма възрастова разлика, независимо в чия полза. Изглеждат ми като родител с дете и веднага ми активират някакво усещане за инцестност.

# 265
  • France
.... ласкае я как не е като другите тийн дечковци, ама колко е зряла за възрастта си.....и тем подобни....
Да, това е като магическа формула на тази възраст. Малко им трябва.
В гимназията имах 2 познати (приятелки е малко преувеличено), които дори се скараха за един чичак - на около 40. Преди време го гледам на снимки - едно нищо и никакво човече, след което не бих се и обърнала, но какви драми предизвика. Целият випуск беше в течение Rolling Eyes

Не виждам какви общи теми на разговор мога да водя с едно 17-18 годишно? Тик-ток? Ковид? Климатичните промени?

# 266
  • Сф
Защо трябва да имат общи теми и то на едно ниво? Мъжете обичат и по- глупави, а и такива които да учат на някакви знания, умения. Не знам как имат търпение, но им се получава като двойка.Също така , по- възрастните знаят как да глезят една жена, как да я ухажват, дори в елементарен разговор или ситуация. За леглото също, а и според темперамента между двамата.Не говоря за пари ,подаръци ,а за отношение и внимание, опит ако щете.
Един приятел, кинта и 20 , с нищо непривличащ женско внимание, така ги омайваше ,че и малки.Казваше, че тайната е че жените харесват да бъдат красиво лъгани. Имаше голям успех! 🤣

# 267
Любовта е загадка. И ирационална. Smirk

# 268

Grinning Grinning
Мдаа, така се прави, аз обаче така и не се научих да говоря каквото искат да чуят. Поне моята няма проблеми с това де, така че и няма много нужда.
С другото съм съгласен до някъде, особено на базата на опита ми със 17 годишни като малко по-голям от тях, нормална връзка е трудна работа, а чичковците с такава таргетна група може доста да се коментират. Физически обаче може и да са пъпчиви, но са си съвсем нормално развити, а за 18 и 19 годишните са си направо екстра. Не знам кой нормален мъж няма да е привлечен физически от такива девойки.

# 269
  • France
Ти би ли спал със 17 годишна? Не просто млада, хубава, стегната девойка, а 17 годишна?

Общи условия

Активация на акаунт