32 годишен мъж със 17 годишно момиче.

• 16 342
  • 350
  •   1
Отговори
# 285
Няма значение какво ти казва, че мисли, докато не го хванеш в ситуация.
Wink

# 286
Този казус е абсолютно табула раза, нищо не знаем освен възрастта на участниците.
Няма данни и да имат проблеми... Grinning

# 287
  • София
Попитахме 100 мъже, колко от тях излъгаха…. Wink

# 288
  • София
Е то (почти) никой мъж, който има инстинкт за самосъхранение, няма да каже на 40 годишната си жена, че иска да брули 17 годишни сливки Joy Но все пак има и такива, които наистина не искат. Има и такива, които искрено си харесват по-възрастни. Спектърът на предпочитанията е широк.

# 289
  • София
Някои семейства са откровени помежду си, независимо от темата и не говорят празни приказки на партньора си, казвайки каквото иска да чуе.
Що за комплексар мъж ще седне да лъже на подобен елементарен (и напълно хипотетичен) въпрос!!? Или пък жената на този мъж е пълна с комплекси, че да трябва да я лъже. Твърде болни са подобни отношения,в които трябва страните да си мерят всяка дума.

# 290
По принцип за такива неща ако искаш честно мнение - по-добре да питаш приятел, колега, някой, който няма нужда да внимава в отговора да не те засегне. А и един щастливо обвързан мъж няма какво да търси нито при 17-годишна, нито при 27-годишна. Свободният обаче разсъждава по друг начин.

# 291
  • София
Според мен е въпрос на някаква... деликатност. Не, не всичко има нужда да бъде изказвано. В повечето случаи тотално няма и значение на фона на другото, та какъв е смисълът да товариш другия с мисли за него?

# 292
Що за (комплексирана) жена ще тръгне да пита подобни (хипотетични) тъпотии?
Обаче в темата (за пореден път) си излязоха и страховете, и всичко. Ще ми се занимават учените с анкетни проучвания. Бе, яяя😁

# 293
  • София
Това също е така. И аз се чудя защо някои изобщо питат подобни неща, но е факт. Питат жените, пък вие се опитвате да ги убедите, че мъжете им ги лъжат. За да питат, явно знаят, че ще чуят истината обаче.
Мисля, че някои яко смесват двете теми - за голямата разлика и за тийнейджърка + зрял мъж
Гледах снимки на Анджелина Джоли на 16 и на 24. Дори и тя на 16-17 не ми изглежда по-секси от 23-24.
Не е задължително зрял мъж да бъде с жена на неговите години. Но за мен не е нормално да намира за секси едно още неоформено тяло. Според биологията пубертетът завършва напълно на 21 при жените и на 23 при мъжете. На 17 при някои момичета едва от 1-2 г има цикъл. Изобщо на 17 дори не мисля, че е дошло времето за секс. След 18-19 си е напълно нормално. Въпрос на една елементарна хигиена на отношенията.
Разбира се, всеки има право на собствени разбирания. Това са моите и не ги налагам никому.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 10:17 от Fever Ray

# 294
Никога не бих питала мъжа ми подобна тъпотия. То е ясно, че всеки нормален мъж ще е горд и щастлив да има 17 годишна в леглото си. Големи комплекси ги тресат някои.

# 295
  • София
Горд и щастлив да спи с дете!?
Какви комплекти виждате в това майки да намират 17-годишни за деца?
Този мъж няма ли да е горд и щастлив с 20-годишна? Защо 17?
Иначе повече на изток от нас са горди и щастливи с 12-годишните си съпруги.

# 296
Знаех един към 30г. дето въртеше разни наближаващи абитуриентските си балове, но веднъж го видяхме и с една малко над него, абе доста шантав. Малко над 1.80 и 100 кила здравичък. Беше отупал гаджето на едно от 18 годишните си завоевания.  Няма правилник за такива изпълнители! Има ги инфантилни, има ги и доста сериозни. Този минаваше във втората категория.

# 297
  • София
На 18 вече според закон и биология не са деца - нито момичетата, нито момчетата. Пълнолетни хора, които са деца само за родителите си. На 18 вече са напълно способни да се женят, да гласуват и да теглят кредити. Защо да са деца?

# 298
  • София
На 18 стават пълнолетни, да.
Няма проблем.
Аз самата съм на мнение, че след пълнолетие и завършване на средно образование приемам за нормално всеки човек да е самостоятелен.
След 3 дъщери имам достатъчно наблюдения да откривам чисто физическа, емоционална, психологическа разлика между 17 и 18. Между 10-ти и 12-ти клас повечето хора израстват неимоверно и тези 1-2 г. точно са значими в развитието.
Не виждам проблем ако момичето е пълнолетно и самостоятелно. Тогава може и 60-годишен да е партньорът й.
Ако щеш, дори чисто морална е границата от няколкото месеца.

# 299
Ех, а ако е на 17 г. и 8 месеца например?

Всеки казва, че е на 30 до деня, в който навърши 31 например.
Ама е на 31 г. без един ден предишния ден.

Общи условия

Активация на акаунт