32 годишен мъж със 17 годишно момиче.

• 16 345
  • 350
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Защо да ги изкарваме? Това са нормални процеси на съзряване. Всички сме били на 17, минали сме през това. Аз знам какъв ми е бил акъла тогава. Знам и на момичетата около мен. Това е в реда на нещата, хората не се раждат научени, а узряват с опита, и с годините. На 17 те тресат хормони като луди, на фона на неузряла психика и да, неузряло тяло. Колкото и да си мислиш, че си суперуоман, и светът се върти около теб, по твоя команда. И че можеш да въртиш всички мъже на малкия си пръст, или поне на малкото си коте Wink После излизаш от егоцентризма, успокояваш се, осъзнаваш се. Узряваш. Или поне повечето.

# 91
Аз на 17 не съм била каквато се описва Лъвица. Идея си нямах от мъже и от котета, не съм се чувствала и суперуомън.

# 92
  • София
Тук говорим за определен типаж, Наивнице Wink И не, не съм била от него, но имах предостатъчно примери около мен, и знам за какво иде реч. Вярвам всеки е отчел напредъка от онези години, а ако такъв няма... това е доста притеснително.

# 93
Типажи има, но авторката не изглежда точно от този тип. Затова е и по-рисково за нея.

Напредък има, така е, някои от патета ставаме патки...

# 94
На 17 бях едно дете, нито изглеждаща, нито мислеща като жена. Супер рандъм момиче, което го тресе истерията по бъдещи изпити и университети. Имах си някакви тръпки, но в моята глава и то към почти връстници. Разбира се имаше една мома в нашия клас, която чичовците чакаха след училище с колата и на 17 мязаше на 40 годишна бръмчалка, така се обичаше, така се гримираше, така се държеше. Типажи и възпитание всякакво. Стига да не ми е дъщерята 17 годишната, въртяща чичаци, не ми пука.

# 95
  • София
Типажи има, но авторката не изглежда точно от този тип. Затова е и по-рисково за нея.

Напредък има, така е, някои от патета ставаме патки...

Авторката, не. Това беше в отговор на прокрадналата се хипотеза, че видиш ли на 17, нямало причина да се подлъжеш, пък ако си с навъртян километраж, вече си топ кандидат за фаталната жена.

# 96
У, че злобно Sad

# 97
Вече нищо не разбирам от тезите и хипотезите в тази тема.

# 98
Като гледам, основната хипотеза, така на око, е - или си смотана незряла зубрачка, или си бръмчаща състарена ку*ва. Никакво средно положение няма.
Ако хептен нямаш акъл на 17, на 18-19 как се очаква да идеш в големия град и да се опазиш - и то не от чичаци, а от връстници, които също знаят някоя и друга сладка приказка да ти овъртолят главата - и да завършиш успешно?

# 99
Аз разбрах, че в случая имаме девствено момиче, 32-годишен, който й обяснява, че е влюбен в нея и я обича и предполагам, че свалките са онлайн, защото такива са времената. Я са се видели, я не. Та колко позитивна да е тази история? Не всеки опит е нужен и полезен.

Заедно са от 2 месеца,девствена вече не е......

# 100
  • София
Е как защо? Та това са лошите кифлета, които отмъкват 30 годишните парчета, вместо да ги оставят на достатъчно узрелите 40-50 годишни съфорумки!

30 годишен с 40-50-годишна говори по идентичен начин за дефицити и в двете страни, както 30-годишен със 17-годишна.
Това са хора от различни поколения и си пасват, когато единият или двамата не може да си намери място в собствената си среда и не успява да изживее пълноценно съответните за възрастта му емоции.
Разликата им е по-подходящи за баща и дъщеря реално.
Разбира се, ако и двамата бяха с по 3-5-10 години отгоре, проблем няма, но на 17 са и физически, и психически, и емоционално незрели.

# 101
  • Сф
На 17 за мен не е дете. То и на 19 с 30+ , пак същото. Около мен е имало такива връзки. Не е нещо чак необичайно, камо ли педофилско. Такива връзки обаче масово не просъществуват в тоя диапазон специално,малка е тя. И в случая, момичето няма опит. Дано поне има акъл и не се забатачи с тоя мъж. Обичайно са мъже с дефицити обаче, тези дето си падат по- доста по- млади момичета. Това че тръби, че я обича, не значи че и за чеп за зеле става 🤣.
Иначе разлика 10 години може да има, ама на по- късен етап в живота евентуално. В моето семейство е така например от 3 поколения и са успешни браковете.

# 102
Аз разбрах, че в случая имаме девствено момиче, 32-годишен, който й обяснява, че е влюбен в нея и я обича и предполагам, че свалките са онлайн, защото такива са времената. Я са се видели, я не. Та колко позитивна да е тази история? Не всеки опит е нужен и полезен.

Заедно са от 2 месеца,девствена вече не е......

Е, остава да уточниш какво разбираш под "могат ли да просъществуват тези отношения". Да са дълги? Да са щастливи? Да се оженят и да имат деца?

# 103
  • София
От гледна точка на майка - ще го удуша.
От гледна точка на отношения - 18 години разлика са едно цяло поколение. Общуването ще е много трудно, почти нямат какво да си кажат. На 17 години е ученичка, мъж на 32- вероятно работи, има жизнен опит, кръг приятели, минало, предпочитание за книги, филми, музика, заведения...
Пак казвам - нищо общо и това ще издрънчи още на втората - третата седмица!
Ако са заедно от 2 месеца, мъжът пали интерес в чата, праща усмивки и сърчица. Което всъщност е пълен фейк и пак ще изгърми, много скоро!

Дъщеря ми е на 17. Смея да твърдя, че има достатъчно акъл за мъже на и около нейната възраст.
Аз съм на 40+. Мога да срутя мъж 30+, но няма да ми е особено интересно.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 11:53 от Rockstar

# 104
  • София
Като гледам, основната хипотеза, така на око, е - или си смотана незряла зубрачка, или си бръмчаща състарена ку*ва. Никакво средно положение няма.
Ако хептен нямаш акъл на 17, на 18-19 как се очаква да идеш в големия град и да се опазиш - и то не от чичаци, а от връстници, които също знаят някоя и друга сладка приказка да ти овъртолят главата - и да завършиш успешно?

Нито е това хипотезата, нито има злоба в това, което казвам.

На 17 си на 17 - акъл имаш, но още незрял, недоразвит, липсва опит, а този, който имаш е обработен от все още незряла психика. Не разбирам какво обидно има в това? Напълно нормално е, естествено. Все едно да се обиди дете в четвърти клас, че не може да решава диференциални уравнения.

Общи условия

Активация на акаунт