32 годишен мъж със 17 годишно момиче.

• 16 333
  • 350
  •   1
Отговори
# 75
"момиченце" по отношение на жена на мъжа си ми идва малко крийпи.. Или е някава ваша си шега, която другите не схващат?

# 76
С бившия си съпруг живях повече от 15 години, и той не припозна като свое “жена ми”, не че не му бях жена, съвсем законна.
Въпрос на възприятия, може би. Аз и на любовница не се сърдя, все ми е тая.
Важно ми е да не съм “приятелката”, щото много мъже смятат, че съм им приятелка 😂

# 77
Нито е незряла 17 годишната, нито е педофилия. Ей, като вземете да размятате определения ... Имало е такива връзки и ще ги има. Ама за бг мама трябва да стане жената поне 40 годишна, че да е узряла и да се замисли за мъж и деца.

# 78
Тъкмо щях да се възмутя, обаче се замислих и май няма да се възмущавам.

Вуйна ми и вуйчо ми са женени вече 35 години - имат три деца, вече и внуци. Когато се запознаха, вуйна ми беше на 18 години, а вуйчо ми на 27 години. Ожениха се една година по-късно. Но вуйна ми определено беше доста стабилен човек. Беше завършила училище вече, работеше.

Та много зависи каква е дамата и какъв е ергенът. Но като прочетох есето на авторката, май има какво да се желае още.

# 79
Педофилията е сексулно влечение към деца под 13 годишна възраст. Тук педофилия няма. Независимо какво твърдят мъжете ви, със сигурност 17 годишните момичета са по-склонни да посещават сексуалните им фантазии, от момичетата на по 40, 50, 80 и т.н. момичета. Във конкретния случай този търси секс, но не по правилния начин. За мен е неприемливо да манипулира момичето с приказки за обич, влюбване, любов и прочие небивалици. Тези отношения е редно да се изясняват точно и ясно в началото още. Да, момичетата в тази възраст не са достатъчно социално, психологически, емоционално и интелектуално развити за връзка с възрастен индивид. За сметка на това, някои от тях чисто физически са си жени, с божествени тела, стегнати, нежни, свежи и открили своята сексуалност. За различна връзка от чисто сексуална според мен не стават.

# 80
Нито е незряла 17 годишната, нито е педофилия. Ей, като вземете да размятате определения ... Имало е такива връзки и ще ги има. Ама за бг мама трябва да стане жената поне 40 годишна, че да е узряла и да се замисли за мъж и деца.
Може да не е на 40. Достатъчно е да е стигнала възрастта на възмутената пишеща.
Рефренът за манипулирането на невинното (това евфемизъм на тъпичко ли е?) девойче ми е особено любим. Кифлееща гимназистка може да направи луди доста мъже. И не е нужно да е някаква неамбицирана двойкаджийка.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 09:23 от -Narcissa-

# 81
С какво ще ги направи луди? Те трябва да са си луди изначално, за да ги разиграе момиче без никакъв житейски опит. Или момичето да е олицетворение на злото като Кати от :На Изток от рая", което съгласете се, рядко се случва в реалността Simple Smile

# 82
Ама защо се правиш, че не разбираш?
Млада, привлекателна, може би девствена и точно Иванчо харесала. Иванчо има всичко налично да се надува пред аверите с техните мрънкащи вещици с разтиктакан часовник.
На девойчето не му дреме , не е тръгнала да се омъжва, днес е тука, утре е в някой университет с още по-голям избор - ако Иванчо тръгне да ù търси сметка за нещо, бързо ще го смени с Драганчо.

# 83
  • София
Ще ги разиграва, като им пуска или не им пуска, понеже туко що е открила силата на междукрачието си. И някой по-опитен, не смотаняк опянен от миризмата на младо коте, ще я направи дива и щастлива.

# 84
Всякакви момичета има на 17. Някои с опит, други са патета.

# 85
По назад писах за двама мои приятели. И двамата ги правиха луди, особено този с 16 годишната. Другия, където се ожениха след няколко години, пак тя е водещата във връзката им. Така че работата не е до възрастта, а до други неща.

# 86
  • София
Това, че са навъртели якия километраж, прави ли ги зрели? Защото аз имам всякакви примери от онези години, и мога да кажа, че опитът на 17, на неузряла глава, просто няма база за сравнение.

Рф, за да те направи луда 17-годишна, трябва ти самият да имаш дефицити. И тя те прави луда, както едно необуздано дете подлудява родителите си, нали се сещаш?

# 87
Само не разбирам защо непременно ги изкарвате някакви шаврантии.

# 88
Аз разбрах, че в случая имаме девствено момиче, 32-годишен, който й обяснява, че е влюбен в нея и я обича и предполагам, че свалките са онлайн, защото такива са времената. Я са се видели, я не. Та колко позитивна да е тази история? Не всеки опит е нужен и полезен.

# 89
Само не разбирам защо непременно ги изкарвате някакви шаврантии.
Е как защо? Та това са лошите кифлета, които отмъкват 30 годишните парчета, вместо да ги оставят на достатъчно узрелите 40-50 годишни съфорумки!

Общи условия

Активация на акаунт