32 годишен мъж със 17 годишно момиче.

• 16 417
  • 350
  •   1
Отговори
# 120
Не е особено приятна гледка някоя 18 годишна с чичак на годините на баща и, ама се случва. Както и че не винаги последния е чичко-паричко. Виждал съм разни голтаци да въртят момичета с 20-30 години по-млади, как успяват да ги омаят идея си нямам.

# 121
Аз, като бях на 16-17, се опита да ме сваля някакъв на 28. Ами чичак си беше за мен тогава. След десетина години подобна разлика не ме впечатляваше.

# 122
Айде да не се обиждаме на 40 годишни!

Впрочем онзи дето си е сложил ник, че е тъп, си е тъп.
може и да съм тъп, но това не ми пречи да усетя злобата, лъхаща от постовете на някои от форумните лелки, когато стане въпрос за двайсет годишна свежа плът.

# 123
Какво му е злобното, съвсем реална ситуация. Има момичета, които се държат точно по този начин умишлено и им харесва. На мен, тогава на същата възраст, ми беше гнусно. Кое му е нормалното толкова младо момиче постоянно да излиза с различни зрели мъже? Момичето се гордееше, че колеги на баща й я сбъркали с негова любовница. Нямам престава как се е развил живота й в по-късна възраст.
Злобно си е и се цитират крайности, които са единици на хиляди, че и по-нарядко.
Да ходи с чичковци е гнусно, но поне си го решава сама. За мене по-гнусно е другата крайност - родителите да я държат вързана вкъщи, понеже е малка и трябва са учи. Това е крайността, която аз съм виждала и накрая жената излиза емоционално недоразвита и с дефицити. Може и баткото в историята да е такова мамино чадо - натискан да се занимава с 'важните' неща и не му остава време да порасне между първи клас и втори семестър на магистратурата.

# 124
  • София
Мен и до ден днешен не ми се ядва такава разлика... и на 17 30+ ми се струваха дърти, и сега 40+ ми се струват дърти.

Но разбира се, всеки има право и причина да си харесва каквото реши. Поне аз не коментирам това, а за какво са предпоставка такива големи разлики.

# 125
  • София

може и да съм тъп, но това не ми пречи да усетя злобата, лъхаща от постовете на някои от форумните лелки, когато стане въпрос за двайсет годишна свежа плът.
Както обясних, имам 17 г дъщеря, от която мъжете падат. Тъй като плещи каквото й дойде на устата, ми е казвала, че съм дърта за свалки. Аз пък и казах, че аз просто бягам по различна писта.

# 126

Аз пък никаква злоба или пък завист към по-младите не усетих от предишните постове. Злоба виждам от обиждащите на лелки.

# 127
Какво му е злобното, съвсем реална ситуация. Има момичета, които се държат точно по този начин умишлено и им харесва. На мен, тогава на същата възраст, ми беше гнусно. Кое му е нормалното толкова младо момиче постоянно да излиза с различни зрели мъже? Момичето се гордееше, че колеги на баща й я сбъркали с негова любовница. Нямам престава как се е развил живота й в по-късна възраст.
Злобно си е и се цитират крайности, които са единици на хиляди, че и по-нарядко.
Да ходи с чичковци е гнусно, но поне си го решава сама. За мене по-гнусно е другата крайност - родителите да я държат вързана вкъщи, понеже е малка и трябва са учи. Това е крайността, която аз съм виждала и накрая жената излиза емоционално недоразвита и с дефицити. Може и баткото в историята да е такова мамино чадо - натискан да се занимава с 'важните' неща и не му остава време да порасне между първи клас и втори семестър на магистратурата.
Какво 1 на 1000. В днешно време си е масовка, надути устни, изкуствени коси, тежък грим, филтрирани снимки. Супер тренди е такъв тип поведение. По-скоро затворените да учат са 1:1000.🤷‍♀️

# 128
И пак казвам правете разлика между непълнолетна девойка на 17 години и свежа мацка на 20. Има точно 3 години разлика и една законова разлика.

# 129
Аз пък никаква злоба или пък завист към по-младите не усетих от предишните постове. Злоба виждам от обиждащите на лелки.

Абсолютно. Нещо съвсем различно е - много от нас сме майки на девойки и, помнейки все пак какви сме били на 17, събираме 2 + 2 и виждаме, че такава връзка не води до добро. И понеже сме майки, ни е грижа повече за момичето. Но да завиждаме??? Това само някой, който нищо не е схванал може да напише.

И пак казвам правете разлика между непълнолетна девойка на 17 години и свежа мацка на 20. Има точно 3 години разлика и една законова разлика.

Законова разлика няма никаква (освен, че не може да се оженят без разрешение и мацката не може да пие официално), но тези три години са много голяма разлика в мисленето и узряването.

# 130
Аз нищо не мога да кажа на дъщеря си по въпроса. Разликата ми с БНД е по-голяма. Simple Smile
И въобще не ми е пречела разликата в годините, а се случиха някакви съвсем други обстоятелства, та да се разделим.

# 131

Както обясних, имам 17 г дъщеря, от която мъжете падат. Тъй като плещи каквото й дойде на устата, ми е казвала, че съм дърта за свалки. Аз пък и казах, че аз просто бягам по различна писта.
междувпрочем не обиждам никоя 40 годишна! Попадал съм на 20 годишни, с по увиснало тяло от на повечето 40 годишни. Жена ми е на 40, и не бих я заменил за каквато и да било друга. Въпросът е, защо мъжете падат от дъщеря ти, която е на 17, и би трябвало да си е дете? Аз зная защо, нищо че съм глупав. Ти с колко 20 годишни момичета, и с колко 40 годишни жени си правила секс? Можеш единствено да предполагаш какво се крие в главите на мъжете. Ние сме животни. Повечето, де. Има и такива, които не са. За тях четем в онези теми, дето жените им се оплакват, че не искат секс...

# 132
Оф, добре, че си ти - да ни светнеш как стоят нещата с мъжете и плътта.

# 133
  • София
Нема сми.

# 134
  • София
Като майка изобщо не би ми пречило свежите ми 22 и 23-годишни дъщери да излизат с 32-35-годишни, но не бих умирала от кеф 14-годишната да ходи след 3 г. с някой на 30+. Надявам се разликата се усеща!?
И хич не ми пука дали мъжете харесват свежа плът. Важното е да мислят и с горната, не само с долната глава, защото жените от 16-17 до 20+ не презряват и са еднакво свежи, но има разлика в психиката и възприятията им за света.
Всяко нещо трябва да е с времето си.  Не може никой да ме убеди, че 30-годишните не са свежи и 17-годишните момичета могат да дадат повече на един мъж в леглото, когато още не знаят кога им се ... и кога им се пикае.
И защо изобщо се спрягат някакви 40-годишни, когато мъжът е на 32 и спокойно може с достатъчно интелект да свали жена на възраст между 25 и 35, че да са на един акъл?

Общи условия

Активация на акаунт