Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 429
  • 770
  •   1
Отговори
# 330
Kopche, доста се дъвче темата за сайтове и из други теми в БГ мама, та приключвам с това си мнение. Разбирам те- човек вече не знае какво да маже и яде. Не съм се изразила правилно за изписването- исках да кажа че състава на доста, наистина доста продукти в inci не съответстват на реалния състав на продукта- този, който е на опаковката. И това, че в приложението пише че ниацинамидът е goodie, a даден вид алкохол в слънцезащитата е icky ако аз реагирам на ниацинамид, а без алкохола в състава на SPF-a той далеч не е толкова ефективен, е все тая. Чудесен базов ориентир е приложението, но да не си купувам кремове на промоция- цък. Еврейското в мен реве само при идеята.

# 331
  • София
Току що и аз си свалих същото приложение. Както се стремим към здравословно хранене, така е добре да внимаваме и с какво "храним" кожата си.
Кое приложение?
Аз свалих INCI Beauty. Все е някакъв ориентир.

# 332
Въобще не гледам състава на козметиката. Много стриктно гледам само да няма ароматизатори и да не е куча марка.

# 333
Момичета, имате ли озтизи за телескопичните спирали на Лореал?
На много добра цена са, но нямам никакви впечатления за тях.
Тези:

# 334
Здравейте, момичета,
Нова съм в темата - надявам се да ме приемете. Дадох си сметка, че използвам сенки всеки ден - имам около 5 палитри, но всички на по 4 години… Получих екзема на клепачите и предполагам, че причината може би е именно в това… Та, овладях я и вече отново мога да нося грим.По препоръка на лекаря и с голяма тъга изхвърлих всички палитри и сега нямам абсолютно нищо и съм в издирване на нови…. Не съм се интересува отдавна и не знам към какво да се насоча. Това, което съм използвала досега е на: Huda Beauty и BH Cosmetics. Като най-любимата ми е била тази:

Колаборация на Carli Bybel и BH Cosmetics.

В издирване съм на нещо подобно - с блясък, наситени, телесни и нюд и цветове в розавата гама. Ще съм благодарна за Вашите препоръки. Връщам се да Ви чета! 🌷

# 335
В момента АБХ имат намалени палитри в Сефора- погледнете Norvina и Soft Glam.
Ако търсите нещо по-интересно (и за съжаление скъпо) от предишните си любимци погледнете Наташа Денона за чудесни металически и матови формули и Пат МакГрат за извънземни блясъци, която ще пуснат в Сефора следващия месец.

# 336
Като каза Пат, като се върнах от Варна и понеже имах рожден ден докато бях там, чакаше ме Mothership V и един гланц. Палитрата е жестока. Аз отдавна се опитвах да си я купя, но никъде не я намирах. Лапето успяло.

# 337
Браво!!! Честита, със здраве и да похвалиш с визия. Аз тези дни като намеря време ще пробвам новите минита на Худа, днес взех оранжево-лилавата. На пръв поглед изглежда чудесно.

# 338
Скрит текст:
Здравейте, момичета,
Нова съм в темата - надявам се да ме приемете. Дадох си сметка, че използвам сенки всеки ден - имам около 5 палитри, но всички на по 4 години… Получих екзема на клепачите и предполагам, че причината може би е именно в това… Та, овладях я и вече отново мога да нося грим.По препоръка на лекаря и с голяма тъга изхвърлих всички палитри и сега нямам абсолютно нищо и съм в издирване на нови…. Не съм се интересува отдавна и не знам към какво да се насоча. Това, което съм използвала досега е на: Huda Beauty и BH Cosmetics. Като най-любимата ми е била тази:
Скрит текст:

Колаборация на Carli Bybel и BH Cosmetics.

В издирване съм на нещо подобно - с блясък, наситени, телесни и нюд и цветове в розавата гама. Ще съм благодарна за Вашите препоръки. Връщам се да Ви чета! 🌷

Худа New nude или Naughty nude са доста близки по тип цветове. Може и някоя от малките - Light nude например.
Ако искате нещо по-бюджетно, в ДМ са заредили палитри на ВН Cosmetics от Travel серията - Hangin in Hawaii е също подобна като цветова гама и е с чудесно качество.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 06:03 от bubanka

# 339
Браво!!! Честита, със здраве и да похвалиш с визия. Аз тези дни като намеря време ще пробвам новите минита на Худа, днес взех оранжево-лилавата. На пръв поглед изглежда чудесно.
Аз имам тази в зелено и синъо, невероятна е. Цветовете са много пигментирани и трайни.Blush

# 340
А ти разбра ли от кои точно сенки ти се появява екземата?
Да не стане така, че отново да се появи?
Аз установих, че клепачите ми се изприщват от сенките на Севънтийн. А толкова красиви нюанси имах от тях...

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 19:34 от bubanka

# 341
А ти разбра ли от кои точно сенки ти се появява екземата?
Да не стане така, че отново да се появи?
Аз установих, че клепачите ми се изприщват от сенките на Севънтийн. А толкова красиви нюанси имах от тях...

Не, не съм устатовила от кои точно. По-скоро предположенията ми са, че са стари 🤔

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 19:34 от bubanka

# 342
Има логика, да. Ако беше по-принцип от някоя конкретна, щеше да се прояви реакцията, още докато са нови.

# 343
  • София
m.angelova17, вижте тези на Кико. Техните продукти се водят хипоалергенни. Има ги в Блик, а онлайн - в Makeup.bg.

# 344
  • Стара Загора
Не съм се разписвала скоро, но със затоплянето на времето, ми дойде музата за цветни гримчета отново. Ето две с розово от последните дни. 🌺🙃

Направен е с тази палитра

И от сряда с палитрата на Wet n'wild

Общи условия

Активация на акаунт