Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 399
  • 770
  •   1
Отговори
# 390
  • на последния етаж
Тъмният от пролетната колекция ли? Разкошен е. Така и не го купих, но много го харесвам. Може ба трябва да го взема.
Дали го има наличен някъде?

# 391
В Прити Шоп във Варна цялата колекция без сенките беше налична доскоро. В Германия свърши за седмица, а сенките за няколко дни. Бронзърите и стикът много си заслужават. Сенките на мен ми изглеждат като един цвят, а и ги пробвах и ми стоят много зле.

# 392
Тъмният от пролетната колекция ли? Разкошен е. Така и не го купих, но много го харесвам. Може ба трябва да го взема.
Дали го има наличен някъде?
Видях ги в Сефора дъ Мол преди известно време.

# 393
Здравейте, може ли да ми помогнете с продукти и идеи за постигане на този "мокър грим"- dewy makeup look.
Намерих си хайлайтър, който е подходящ, както и праймър, но останалата част от уравнението ми се губи. Не знам какъв фондьотен и финиш спрей да си взема, кожата ми е суха. Търся леко покритие, а повечето са с доста сериозно покритие.

# 394
Повечето озаряващи ФДТни са с леко покритие, бих погледнала MAC face and body. За т.нар. Glass/dewy skin според мен е по-важна гладкостта и плавното преливане на ФДТ, бронзър, руж и хайлайт. Бих заложила на кремообразни продукти и бих надникнала и във ФДТ темата.

# 395
  • Тук... някъде
В Scarlet beauty има намаление на червила Tom Ford, Estee Lauder и Bobby Brown

https://www.scarletbeauty.bg/bg/ALL/lipstick-days/?pagetype=6&am … EAJgszVn3crRUuviw

# 396
Много приятно изненадана останах от този. Матира се и е страхотен. Бих казала, че покритието му е средно.

# 397
В Scarlet beauty има намаление на червила Tom Ford, Estee Lauder и Bobby Brown

https://www.scarletbeauty.bg/bg/ALL/lipstick-days/?pagetype=6&am … EAJgszVn3crRUuviw

Невероятни цени, чак да се усъмни човек. 39 лева за Том Форд преди намаление също е нереална цена. Най-вероятно са много стари или не знам какви.

# 398
най-често са точно стари

# 399
Поръчах да тествам, ще видим как е

# 400
Здравейте!

Продава ли се някъде в България неоново чрвило или сенки? Или ако не са наистина неонови, то поне толкова ярки, че да наподобяват ефекта?

Благодаря!

# 401
Ефектът при неоноте до голяма степен зависи от базата и от техниката на нанасяне. Аз мога да говоря основно за МАС. Имат доста неонови цветове. Pop-up-ват по-добре върху светла база (ако не на МАС, то NYX имат бяла). Може да засилите цвета като предватително намокрите четката със спрей за лице.

# 402
  • Варна
Гримът ми от днес.

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 22:03 от scalestone

# 403
Много красиво, scalestone!
Тотално ти подхожда точно този вид опушено око с ефект очна линия! Сподели моля как го направи. Много ми харесва.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 23:03 от СамоDiva

# 404
  • Варна
СамоDiva, много ти благодаря!

От много отдавна искам да направя нещо  като този грим от Хиндаш.

https://youtu.be/dQm2NgJf0u4

Та днес понеже бях и с кафява рокля, а и благодарение на petrova17 (кога ще идваш към морето?) си взех кафяв молив за очи на Golden Rose, мек и лесен за употреба. Та с него, отгоре кафяви сенки и златисти.

Иначе днес една колежка ми каза, че съм приличала на Нефертити. Доста се смяхме.

Общи условия

Активация на акаунт