Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 67

• 84 682
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Препоръчайте ми трайно червило, което да издържа на хапване и пийване. Може и матово. Трябва ми да изкара поне 3 часа без да подновявам.

# 601
  • София
Препоръчайте ми трайно червило, което да издържа на хапване и пийване. Може и матово. Трябва ми да изкара поне 3 часа без да подновявам.
Това издържа 12ч.

# 602
Sunshine-по 50 мл. крем на месец ползвате? На мен 1 кутия ми стига за поне 4 месеца-сутрин и вечер.

Може би по скоро месец и половина, но да много бързо ми свършва, защото напоследък ми е супер суха кожата и просто за да я хидратирам ми трябва по-голямо количество крем. Преди не беше така, но напоследък не знам защо такава ми стана кожата.

# 603
sunshine_1403 ползвате ли серум преди крема? Допълва го.

# 604

Не, използвам само крем и понякога си слагам малко бадемово масло. А какъв серум бихте ми препоръчали за суха и чувствителна кожа?

# 605
  • Сливен
Проверете за евентуален проблем със щитовидната жлеза.Не знам наколко сте години,но може и да е от предменопауза.

# 606
Според мен заради настъпващия сезон са подходящи хидратиращи серуми - с хиалурон, колаген. Като за начало бюджетни и хубави са серумите на Балеа в ДМ и на Велнеа в Лили дрогерии или други, които намирате около вас. Пробвайте първо да видите как ще си паснете преди да минете на по-скъпи, но тези за мен са добри като качество и цена. Аз слагам серум, след това околоочен крем и балсам за устни, през това време серумът е попил леко и върху него крем. Вие си решете дали да го ползвате сутрин и вечер или само вечер. През зимата може да слагате серум, крем и масло (в този ред) - бадемово или друго, аз ползвам от гроздови семки в момента, но ако го слагам всяка вечер ми идва в повече със затопляне на времето. Не знам на каква възраст сте, но определено с годините само крем не е достатъчен (собствен опит).

Не, използвам само крем и понякога си слагам малко бадемово масло. А какъв серум бихте ми препоръчали за суха и чувствителна кожа?

# 607
Проверете за евентуален проблем със щитовидната жлеза.Не знам наколко сте години,но може и да е от предменопауза.

На 30 г съм, редовно си правя изследвания и всичко е наред. Сякаш през зимата ми стана по-суха, което си е нормално, но все пак ми е нужна повече хидратация.

# 608
  • София
Има ли ползващи основа Bare With Me Hydrating Jelly Primer | NYX и доволни ли сте?

Хубава е, ама е за хора, които се гримират всеки ден. Изсъхва доста бързо честно казано, а не смятам че е в категория "евтино".

Всеки ден слагам грим, така че това не е проблем. Трябва ми да знам как се държи върху различните кожи, ако някой е пробвал. Моята е комбинирана. Разбира се, приемам предложения и за други основи, просто тази я разглеждах.

# 609
Моята кожа е суха, но не я изсушава допълнително. Хубав продукт, но просто не е за мен.

# 610
Здравейте,може ли да ми препоръчате leave in conditioner или подобен продукт за коса,който се използва след измиване и преди сушене.Аз имам чувствителен скалп,склонен към много пърхот.В момента ползвам нещо подобно от кутия на Birchbox,но не ми се дават много пари за такъв продукт в пълен размер.Иначе този продукт е страхотен.

Търся нещо по-евтино и бюджетно от дрогерията.Благодаря и хубав уикенд.

# 611
  • София
Марга, твърдите шампоани на нейчър бокс.
Виж къде са на промоция - лили, дм, ремедиум. Все ги намирам на около 5-6лв.
На гарние също са хубави. Нищо общо с течните.

# 612
Здравейте,може ли да ми препоръчате leave in conditioner или подобен продукт за коса,който се използва след измиване и преди сушене.Аз имам чувствителен скалп,склонен към много пърхот.В момента ползвам нещо подобно от кутия на Birchbox,но не ми се дават много пари за такъв продукт в пълен размер.Иначе този продукт е страхотен.

Търся нещо по-евтино и бюджетно от дрогерията.Благодаря и хубав уикенд.

Никога не слагайте leave-in в скалп, само го раздразва и засилва пърхота. Аз използвам leave-in балсамите на Елвив:
Скрит текст:

Слагат се само по дължините, докато косата все още е влажна. След като попие, суша със сешоар.

# 613
  • Пеликания
Търся пачове за очи, но за многократна употреба. Да знаете такива къде могат да се намерят?

# 614
  • Deutschland
Не съм чувала да има за многократно използване. Пачовете са си напоени с определено количество серум ли е, какво точно незнам, ползва се и се изхвърля. Би ми било интересно да науча има ли многократни

Общи условия

Активация на акаунт