Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 67

• 84 688
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Този крем Аква крем гел за каква кожа е?

# 586
  • София
Дано да не са я спрели марката,че ми свършиха кремчетата.
Трябва да проверя.
В Лили не ги предлагат вече от поне 6м
Аз съм голяма фенка на тази марка и ако го спрат 🙄

# 587
  • Пеликания
Този крем Аква крем гел за каква кожа е?
Пише за дехидратирана кожа.

# 588
Още миналата година някой написа,че Ревюел няма да се предлага вече в Лили та ходих да търся златната маска за коса в Елитис.
Показания пилинг и аз го имам и не ми харесва изобщо Изобщо не мога да кажа,че кожата е добре почистена след него,но може и да не го използвам както трябва.

# 589
  • Бургас
Благодаря ти,MarieSt.
Хареса ми опаковката.
Ползвала съм някакви си с Аква...и имам слабост към тях.

# 590
  • Перник
Не знам как е в другите "Лили"-та, но в това на "Раковски", което ми е удобно и посещавам, в последните месеци е полупразно - на половината рафтове има само етикети. Вече влизам там само, когато боята ми за коса е намалена Grin

# 591
  • София
Има ли ползващи основа Bare With Me Hydrating Jelly Primer | NYX и доволни ли сте?

# 592
Момичета, някоя от вас има ли мнение за крема за лице на Тианде с овча плацента, четох и някъде, че имало парабени в кремовете им. Ще се радвам да споделите мнение. Дълго време си търся подходящ крем за лице, но засега единствения, който ми се отрази много добре на кожата е на Гала сикретс, но 76 лв ми се струва много като цена за да давам всеки месец Grinning

# 593
  • София
Аз съм ползвала понеже бях дистрибутор. Честно казано не съм очарована. С нормална към суха кожата съм.

# 594
Има ли ползващи основа Bare With Me Hydrating Jelly Primer | NYX и доволни ли сте?

Хубава е, ама е за хора, които се гримират всеки ден. Изсъхва доста бързо честно казано, а не смятам че е в категория "евтино".

# 595
Аз съм ползвала понеже бях дистрибутор. Честно казано не съм очарована. С нормална към суха кожата съм.

И аз съм даже с много суха, и е толкова трудно да намеря крем, който добре да ми хидратира. Бях чела, че за толкова суха кожа е хубаво и крема за лице да се смесва с някакво базово масло примерно бадемово или кайсиево и мисля да пробвам.

# 596
  • София
Не препоръчвам честно казано този крем. По-добре да си дадете парите за нещо друго понеже и той не е евтин Simple Smile

# 597
Аз също съм с много суха кожа и почти няма крем, който да ми е достатъчен.
От години ползвам един крем на Юсерин, който не се внася в България - открих го случайно при пътуване в чужбина. За моята кожа е вълшебен, но не смея да го препоръчам на друг. Кремът е толкова тежък и богат, че стои като сух, разнася се трудно и откровено ми лъщи лицето, но това е малка цена за това, че нищо не ми дращи, дразни и опъва и кожата ми почти не се лющи. Икономичен е и една кутия ми стига за поне две години.
Не съм го поръчвала след въвеждането на простотията с ДДС-то, затова не зная колко ще струва сега, но обикновено го поръчвам от тук:
https://www.iherb.com/pr/eucerin-original-healing-cream-for-extr … 5773?rcode=RLS583

Другият крем, от който също съм доволна, е този с шипката на Фармона:
https://remedium.bg/farmona-herbal-care-lifting-krem-protiv-brac … a-x50-ml-141723/p
Него го ползвам само зимата.

# 598
За суха кожа ще ви препоръчам крем на Балеа с уреа, взех го от дм, в туника има дневен и нощен, за около 5 лв.

# 599
  • София
Sunshine-по 50 мл. крем на месец ползвате? На мен 1 кутия ми стига за поне 4 месеца-сутрин и вечер.

Общи условия

Активация на акаунт