Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 67

• 84 684
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Тук има за многократна употреба, но не знам дали точно това търсиш
https://alba-neocolor.com/%D0%A1%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D … 1%87%D0%BE%D0%B2e

# 616
Момичета, тази пудра без цвят ли е ?

# 617
  • София
Безцветна е, да.

# 618
Момичета, тази пудра без цвят ли е ?

Тази да, имат и Banana Powder, която е с лек жълт отенък.

# 619
За суха кожа, ако не ви помагат хидратиращи кремове, пробвайте нещо мазно например масла или сквалан.
преди съм чела за дълбокопочистващ шампоан на Балеа, дали го продават още или е спрян, защото не го намирам.

# 620
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Има го още дълбоко почистващия шампоан на Balea.

# 621
  • някъде под слънцето...
Търся пачове за очи, но за многократна употреба. Да знаете такива къде могат да се намерят?
С каква цел ги търсиш.
Имам пачове за многократна употреба.Няма по нищо неправещо нещо.
Единствената им функция е да охладят.
Същия ефект се постига  и с лед, торбичка със  замръзнал грах, замръзнала торбичка с чай или лъжици престояли във фризера.
Имам и "течни" пачове на "Ревюел' , но предпочитам стандартните.Ползвам ги ежедневно след ставане от сън и измиване на лицето, но преди  грижата за контура.
Гел пачовете са ми по удобни, от другите, които предтавляват напоени с нещо тампони.

# 622
Предложете нещо за околоочния контур за през деня. До сега го мажа само с дневния със слънцезащита, но май не е много правилно.

# 623
  • някъде под слънцето...
Единственото общо между грижата за околоочния контур  и слънцезащита  за околоочния контур е че слънцезащитат предпазва от вредите от слънцето и се явява някалва грижа.
Ако се търси комплексна грижа, се използват продукти насочени към  конкретните нужди на кинтура.
От поне 15+ години  съм фен на комплексната грижа.
Тоест  едноврвмвнно различни  продукти, които работят по различни проблеми,  домашни процедури с уреди,  хранителни добавки  и разбира се  начин на хранене.
Избягването на определени продукти ме избави от вечно подпухвналите очи сутрин и свличащия се клепач.
В заключение, лично аз не разчитам само на един крем да реши всички проблеми на контура.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 13:59 от sl

# 624
Избягването на определени продукти ме избави от вечно подпухвналите очи сутрин и свличащия се клепач.
sl, сподели моля кои продукти избягваш.

# 625
  • някъде под слънцето...
Не употребявам сол, и солени храни, пържено, мазнини, тестени и сладки неща и концентрати.
Вегетарианка съмХраната ми е проста , сурова , на пара, задушена, варена  или печена.
Примерно ако вечер пия концентрат , на сутринта съм като поничка.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 15:43 от sl

# 626
  • София
Sl- може ли да споделиш какви уреди ползваш за лицето?

# 627
  • някъде под слънцето...
Лед маска, радиочестотен лифтинг, хай фу, и още един който май дублира радио чеатотния , но уж повдигал контура някакъв с ултразвуки йонизацуя, който уж  вкарва активните вещества в дълбоките пластове на кожата и ултразвукова шпарула  .Пилинг със сапфирен накрайник ,  за почистване на мъртвите клетки
Имам и един Хай фу с радиочестотен за тялото
Отделно имам два уреда за масаж на окоочния контур.
Готова съм за козметично студио
Шантава работа.Луд умора няма.

# 628
Лед маска, радиочестотен лифтинг, хай фу, и още един който май дублира радио чеатотния , но уж повдигал контура някакъв с ултразвуки йонизацуя, който уж  вкарва активните вещества в дълбоките пластове на кожата и ултразвукова шпарула  .Пилинг със сапфирен накрайник ,  за почистване на мъртвите клетки
Имам и един Хай фу с радиочестотен за тялото
Отделно имам два уреда за масаж на окоочния контур.
Готова съм за козметично студио
Шантава работа.Луд умора няма.

Извинявай, но всичките тези уреди ги имаш вкъщи ли ?
Може ли малко повече инфо/снимка за ултразвуковата шпатула и за пилинга със сапфирения накрайник ?
Благодаря ти предварително !

# 629
  • някъде под слънцето...
Да.
Шпатулата е от Али Експрес 11  евро, нищо особено, ползвам я само за почистване.
Пилинга от амаzon
https://www.amazon.es/dp/B0168IAEN0/ref=emc_b_5_mob_i

Общи условия

Активация на акаунт