WIZZ AIR - 40

• 43 805
  • 791
  •   1
Отговори
# 540
  • оттам, откъдето започва България
Розова маслинка, попадаш в тези, които имат свободно време да пътуват.

Не ми се иска да навлизам в подробности, но трябва да се знае, че има и хора, които пътуват планувано, тъй като работят и съобразяват отпуски. Билетите за такова пътуване няма как да се сравнят ценово с тези, за които говорите. Също така на тези работещи хора им се налага да плащат багаж, тъй като пътуват за по-дълго време, отивайки при децата си. Simple Smile Отделно от това не пътуват от София, където са най-евтините билети.
Бъдете здрави и пътувайте до всички дестинации, които ви харесват!
Моята дестинация към момента е една, но ми е най-важната. Heartbeat Heartpulse Two Hearts

# 541
Ясно ми е че има много хора които се “надумкват”преди полет за да не ядат в самолета и тъпчат една раница до пръсване за да не платят багаж.
Уау, какво тълкуване... Като се "надумкаш" в Амстердам по-евтино ли ще ти излезе отколкото в самолета до София? Просто хора като са заедно и се разхождат, е нормално да седнат някъде или на кафе, или да хапнат. Странни коментари. Как можело всичко да се извърта, ужас...
Няма лошо - имате възможност, възползвате се, ама нека нека има и толерантност спрямо останалите пътуващи от провинцията.
Изобщо не ставаше въпрос за отдалечените от софийското летище. Моят коментар беше в отговор на една жена, която каза, че нискотарифните кацали на отдалечени летища в Европа и също струвало пари да се придвижиш оттам до града. Това е така при някои случаи (Лутън, Станстед, Бове, Хан, Шарлероа, Меминген...), изобщо не се имаше предвид У НАС  къде кацат самолетите. Не говорим за това кой къде живее спрямо летището, а че в някои страни летищата са мноооого далече от градовете и има дълги и скъпи трансфери до самите градове.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 00:07 от diziler

# 542
  • Варна
Какво надумкване, бе ?!? Да не сме бебета да ядем през два часа? Супер тъп коментар. Защо трябва да ям джънк, сгъната на 4, като мога да се нахраня като бял човек преди или след полета? За да не ме помисли някоя като вас за стисната, може би? Joy

# 543
Розова маслинка, попадаш в тези, които имат свободно време да пътуват.
има и хора, които пътуват планувано, тъй като работят и съобразяват отпуски.
Всички работим и всички съобразяваме отпуски. Кой има свободно време и кой не, това не е нужно да се коментира. Аз също си съобразявам отпуските, не го изкарвайте, че ние... често пътуващите сме безделници, които не работят, пък всички други работят и съобразяват с отпуски и ваканции...

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 00:11 от diziler

# 544
  • София
diziler, темата е за Wizz air, а не за Вашите пространни обяснения къде можете или не можете да пътувате.
Сперете вече със спама - повярвайте ми, има хора, които пътуват много повече от Вас, но не си пишат житието и битието през страница, нито обясняват елементарни неща, които се знаят от всички, нито пишат едно и също.

Просто темата става нечетима и безполезна в този си вид.

# 545
  • Милано
Днес влязох да потърся полет Бергамо-София за декември 2022,но ми дава налични дати само до края на октомври.И при вас ли е така?Извинете ме за безпокойството.

# 546
не са заредили зимното разписание

# 547
  • Варна
Кой купува билети от март за декември ??
Не е ли най-евтино горе долу месец преди полета?

# 548
Кой купува билети от март за декември ??
Не е ли най-евтино горе долу месец преди полета?
Мноооого хора. Аз редовно купувам за 10 месеца напред. И за 2 лв съм купувал билет от февруари за октомври до Будапеща (1 евро на посока) Wink
@K.Lera, през април се очаква да се зареди зимното разписание на Уизеър, така че ще се появят полетите до края на март 2023

# 549
  • Русе
Здравейте. Имаме закупени билети до Катания и обратно за 01.04-04.04. Като отворих днес профила си, за да направя онлайн чекиране излезе следното съобщение:

Моля, имайте предвид, че типът резервиран самолет за вашия полет беше променен, така че първоначално избраното от вас място (или места) вече не е налично, като в момента не можем да ви разпределим място на новия самолет. Съжаляваме за неудобството.

Моля, елате на летището 3 часа преди часа на заминаване на вашия полет, за да получите ново разпределено място (ако е налично).

Това означава ли, че повече няма да бъде отворена системата за чекиране или да проверявам периодично? Притеснявам се защото за първи път ще пътуваме с децата и посред нощта, да не се окаже че няма да ни качат на борда и трябва да чакаме часове наред и Ковид тестовете ни дори да изтекат?

# 550
Здравейте!
Някой знае ли, дали на летището в Шарлероа има мобилна лаборатория за тестове за Ковид?

# 551
  • ПЛОВДИВ
Здравейте!
Някой знае ли, дали на летището в Шарлероа има мобилна лаборатория за тестове за Ковид?
Здравейте,

Към 03 Февруари, тъй като тогава последно пътувах за натам има. Намира се в ляво преди въртящите врати за излизане към експресния паркинг. Където е новата "палатка". След 22 март мога да дам повече инфо.

# 552
  • София
Здравейте, някой сеща ли се миналата година кога бяха полетите София-Миконос и обратно - вторник и събота или сряда и събота? И кога горе-долу пускат лятното разписание?

# 553
Аз мисля, че бяха вторник, четвъртък и събота. Пътувах за 2 нощувки четвъртък (по обед) с връщане в събота 23.50 ч. през юли
Скрит текст:
Като имаше ураган в последния ден и самолетът излетя доста след полунощ. Даже получихме СМС-и на гейта, че полетът се отлага за следващата вечер в 22.50. Но явно самолетът, идващ от София е получил разрешение за кацане, след като е кръжал известно време, та успя да разтовари българите след полунощ и да ни приеме... да се върнем. За турболенцията не искам да се сещам.
Имайте предвид, че бордните карти трябва да са принтирани. На гръцките острови не признават бордна карта, показана на смартфон или таблет. Изрично го пише и при онлайн чекирането, Print this boarding pass

# 554
Здравейте, някой сеща ли се миналата година кога бяха полетите София-Миконос и обратно - вторник и събота или сряда и събота? И кога горе-долу пускат лятното разписание?
Лятното разписание се пуска още зимата. Simple Smile
За да не гадаем, просто отваряме търсачката за цени в уиз.
Вторник/събота са дните за сезон'22 засега.

Общи условия

Активация на акаунт