Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои зони на тялото трябва да се избягват при третиране с фотоепилатор?
Как мога да разбера дали имам розацея и има ли лечение за това състояние?
Какво е витилиго и колко време трябва да се използва Витикс, за да се види ефект?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои зони на тялото трябва да се избягват при третиране с фотоепилатор?
-
Как мога да разбера дали имам розацея и има ли лечение за това състояние?
За да се установи дали имате розацея, трябва да посетите дерматолог. Те ще ви зададат въпроси относно медицинската история и ще извършат преглед, за да диагностицират състоянието. Лечението на розацея включва комбинация от лазерни процедури, кремове и в някои случаи таблетки. Въпреки че не може да бъде напълно излекувано, значително подобрение е възможно с правилната грижа.
-
Какво е витилиго и колко време трябва да се използва Витикс, за да се види ефект?
Витилиго е кожно заболяване, характеризиращо се с унищожаване на меланоцитите, отговорни за производството на пигмент. За лечение на витилиго обикновено се използва Витикс, съдържащ меланин пигмент. Времето за постигане на ефект може да варира в зависимост от индивидуалната реакция към терапията; важно е да се консултирате с дерматолог за оптималната продължителност на употреба на Витикс.
-
Какви са рисковете при третиране на околоочната зона с фотоепилатор?
-
Какви са потенциалните причини за появата на обрив по тялото?
здр Д-р Невена,на баща ми от миналата година излезнаха пъпки на краката.От както са излезнали не изчезнат посетихме мнаго лекари 

някакви мазила изписан от лекар ама няма подобрение,утре пак сме при друг лекар няма никакви заболявания.