👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 4, тема 1

• 40 734
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Виктория се опита да му помогне на Иван, а той й се репчи. Заслужава да го потопят.

# 661
  • Другата България
Ауууу, ама НикитУ и кухня ли има?
Че и закани сипе - под паса ще праща готвачите....

# 662
Иван има ужасен поглед, когато е застанал пред камерата и говори. Такъв хитрец си мисли, че е, в главата си е над всички, а иначе е един свит. Потрисам се!

# 663
НикитУ ми е топ противняк откакто прецака Емо 🤮 Тоз Иванчо много загубен горкия, много се прецаква сам 🤣

# 664
  • Пловдив
Честно казано, тази година повечето мъже са гола вода. Изкараха Емо за сметка на Иван и Николай. Дори и Камен ми се вижда една идея по-добре от тях.

# 665
  • София
Паса на червените беше пълен и преди Ангелов, явно готви и някой друг.

# 666
Няма Цукарче, Мукарче!😀😀😀

# 667
Тия двете дрисливи захарчета пак ще се трепят 😂😂😂😂😂

# 668
  • Варна
Каста този сезон е топ! Аз не бих успяла, да събера толкова много Бай Ганьовци на едно място. Все щях да вкарам поне един нормален, без да искам.

# 669
  • Другата България
Паса на червените беше пълен и преди Ангелов, явно готви и някой друг.
Това го видяхме и в предишни епизоди, Чилева и Дани-Спартак готвят и те, то се видя.
Иван заслужено си тръгна.
Предпочитах преди него да видя гърба на Качо Мыекото, обаче уви, ще остане още да дразни. Поне мен.
Много дразнещ ми е и Мартин, той също се е взел тоооооолкова сериозно, на сериозно, има се за големия готвач, основно неговите "реплики" слушаме пред камера, дано да е следващия.
Мъжете са тотал щета, тотал. Калоян засега държи фронта, но е прекалено скромен и тих, това ще му носи негативи.
Другият епизод пак ще е подчинен на сеира и истериите на Деница. Аман!

# 670
  • София
Сега ще оставят една седмица момчетата и ще ни занимават с момичетата. Освен това Мартин, Николай и Камен леко ще минат на заден план и ще почне проявата на Артур, Андреа и Калоян. Ама те вероятно може и по следващата седмица да се изявят, че момичетата малко ги оставиха да си почиват.

# 671
Малко ми е психо този Николай ....има нещо в погледа сякаш....както го изнерви Марто ще ги зачатка 🤣🤔
Радвам се че Иван си тръгна✅
Еххх само ако беше избрал Калоян нещата можеха да добият друг финал...✅😉
Наско добре го нареди хаха А така малко уважение към Наско какво му обръща гръб ама яяяя😉

# 672
Чилева и Дани-Спартак добре готвеха в тените сезони, особено накрая. Естествено и те бяха дразнещи, ама то кой не е.

В Мастър Шеф готвиха тестиси и нямаше проблеми. Журито ги опита, никой не умря и вече се е забравило.
Каквото ти се падне това ще готвиш, тестиси, пениси, хванал си се на хорото.
И за крясъците и скандалите всеки знае.
Участниците в първия сезон може и да не са знаели, обаче в четвърти сезон някой да се прави на деликатен, няма нужда.
За предаването се кандидатства, не е задължитено като казармата едно време. Grinning

# 673
  • София
Аз гледах клипчета в ютуб за тази торнадо супа, ми колкото и да се вари този пенис, трудно се дъвче, лепи се по зъбите и трябва да се глътне цялото парче, че нямало сдъвкване, един го дъвка повече от 30 минути.А Емо имаше само 45 минути.

# 674
Обзалагам се, че в следващия епизод една от двете - Валентина или Деница - ще се премести при сините. Те са по- малко, пък и двете ще се сбият, ако останат заедно.

Общи условия

Активация на акаунт