ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 4

• 37 895
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Pisa много уютно Two Hearts само Wine Glass ми липсва
Аа, и вино се намира

# 496
  • София
Благодаря на откликналите на молбата ми!

Вчера имаше ли положителни тестове в класовете на набора ни?

# 497
При нас точно това беше рапортувал сутринта шефа на РУО - от почти 24 000 - нямало нито един.

# 498
  • от Луната

Няма информация да е имало положителни, но в нашия клас мисля половината и повече деца са със зелен сертификат и не ги тестват.

# 499
При нас няма положителни. От 26 деца , 22 са дали съгласие да се тестват. От тези 22 само едно дете е ваксинирано.

# 500
  • София

Pisa, снимай, моля, дясната стена... Опитвам се да разгледам това, дето го няма на картинката, голямо любопитство ме гони, пуууу...
За забравянето... не ми се говори, ама по всички показатели го бия.
Wink

# 501
Вчера в класа на щерката, децата, които са отишли и са били тествани, всичките са били отрицателни. Но не били всички.
Сега, обаче, се получава противоречива информация, изрично написаха, че не били под карантина, ама въпреки това поради заболелите, с които не са контактни от петък, целият клас онлайн и то не за десет дни, колкото би трябвало да е карантината, а чак до 23.12, т.е. до ваканцията.

# 502
  • София
Вчера в класа на щерката, децата, които са отишли и са били тествани, всичките са били отрицателни. Но не били всички.
Сега, обаче, се получава противоречива информация, изрично написаха, че не били под карантина, ама въпреки това поради заболелите, с които не са контактни от петък, целият клас онлайн и то не за десет дни, колкото би трябвало да е карантината, а чак до 23.12, т.е. до ваканцията.

Е, то до 23 не са ли 10 дена? Или и 11 да са, явно са преценили, че последния ден е формален

# 503
И при нас всички са отрицателни, но има две кашлящи деца. Класната си мълчи.
Има три деца ОРЕС.
Има ли деца, които са карали Ковид и след това са ваксинирани?

# 504
Е, то до 23 не са ли 10 дена? Или и 11 да са, явно са преценили, че последния ден е формален
Десет дни, но се броят от деня на контакт с далия положителен тест, който ден е петък - 10.12., но то ясно е, че вече за последните три дни - с тях и без тях. Странното е, че хем казват, че не са карантинирани, хем онлайн.

# 505

Pisa, снимай, моля, дясната стена... Опитвам се да разгледам това, дето го няма на картинката, голямо любопитство ме гони, пуууу...
За забравянето... не ми се говори, ама по всички показатели го бия.
Wink

Кати, ето дясната страна:

Ох, сега звънях на госпожата му. Оплака ми се, бил зле с езика. Ни в произношение го има, ни в знаене на думите. Какво да го правя и аз не знам. Много съм нещастна, нямам сили. То и на уроци да го запиша, няма да научат думите заради него.

# 506
  • Варна
Pisa, ако си нося количество вино, равно на живото ми тегло, може ли да ти дойда на гости? Simple Smile Много уютно  изглежда. Как им е дало сърце на твоите момчета да идат на квартира, не знам. За езика, ако си спомням твоето момче беше с НЕ (или греша?). Ако е нов е много нормално да не е особено добър, все пак не на всички се отдава да учат чужди езици. Произношението пък още повече. Моята дъщеря е ок с думите и сякаш с граматиката, но тръгне ли да чете (не дай Боже да говори!) е страаааашна мъка. Хем говорим за английски дето го дъвчат от първи клас и слуша музика, гледа филми на него. Но съм се примирила - трябва да може да го ползва, да не прави груби грешки, да разбира всичко, което е по нейната специалност, каквато и да се окаже тя. Затова, не унивай, дай му време, ще навлезе, а ако някой ден му се налага да го ползва ежедневно, ще си го подобри ще не ще.
МианаНиа, наистина странно решение - хем не са в карантина, хем са онлайн... Малко като вица за "полу-легалните" дето се криели, ама никой не ги търсел.

# 507
  • София
Скрит текст:

От понеделник до 23-и са 10 дена.
Защо им се налага карантина, виж, не ми е ясно.

И при нас всички са отрицателни, но има две кашлящи деца. Класната си мълчи.
Има три деца ОРЕС.
Има ли деца, които са карали Ковид и след това са ваксинирани?

Много грубо и безотговорно - и от страна на тези деца, и от страна на класната. При това с/у съучениците им, не с/о неизвестен непознат.
На втория въпрос - Лумба щеше да ги ваксинира след преболедуване, но те пък се разсополивиха, така че за момента изчаква, за друг не помня след преболедуване да е ваксинирал дете (не изключвам просто да не съм видяла или да съм забравила). Моето не е боледувало, ваксиниран е.

Pisa, много благодаря! В къща ли сте? Това истинска камина ли е, или газова? Хем ми мяза на зидана нагоре, хем пламъкът странен ми иде...

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 17:52 от katiABV

# 508
  • София
Pisa, идвам у вас Heart EyesHeart !
Вълшебно и много, много уютно! Благодаря, че сподели!

ЗаСлон, при нас няма нито един положителен тест. В класа има само две деца, които са на ОЕСР.
Не знам каква е бройката ваксинирани деца, но по думите на сина много малко били тези, които влизали в училището със сертификати. Повечето се тестват.

Получихме график за класни и контролни - всичко е по наредбата.
Тази седмица ще имат контролно по БЕЛ и класно по 1ЧЕ. Наборът се е затворил в стаята си почти веднага, след като се прибра от училище и учи като змей, пу-пу Hug .

# 509
Pisa много уютно Two Hearts само Wine Glass ми липсва
Аа, и вино се намира

Какви са тези наполовина пълни чаши, докато го опита човек, и свършило.

Общи условия

Активация на акаунт