ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 4

• 37 840
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Ох, _re_ge, радвам се, че се подобрява! Много кофти това с високата Т...

# 136
По повод тестването в училище:
Класът на малкия ми син е един от двата в училище, които не събраха 50% декларации за съгласие и останаха онлайн. Доста демотивиращо, предвид че живеем срещу училището и гледаме двора постоянно пълен с деца. След две седмици намеци от класната, напомняния и отчет за броя декларации(а аз се опитвам да разбера какъв точно е мотивът на толкова родители да откажат тестване) и днес една майка ни в клин, ни в ръкав пита в групата:
"Тези тестове колко пъти седмично ще им ги правят и ние ли ще ги плащаме?"
Дотук с адекватността и родителската загриженост.

# 137
  • В светлината на слънцето
Айде на билетите! Както и предполагах - 88 лв обикновени, 200 вип.

# 138
  • Пловдив
Лу, успя ли да купиш билети?
 Аз не се справям нещо. Дава ми избор между 110 и ВИП, но не мога да продължа. Изписва 500 Сървър грешка

Редактирам Вече са на Sold out.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 11:37 от avia

# 139
  • София
Ще имам май само черно тото с тези билети. И ние не можем да купим. Disappointed

# 140
  • В центъра на моретата
Дъждец, конкурсът за креативно писане беше във вторник - от училище им бяха казали, който иска да се запише. Проведе се онлайн - пратиха им линк за платформата. Дъщеря ми се включи - доволна е от това, което е сътворила.

Реге, дано бързо се оправите и да няма последствия!

Билети за Arctic Monkeys не успях да купя. От 9 ч. правя опити да вляза в сайта и крашва. В 10 ч. тъкмо ме пусна след хиляда и един опита,  и успях да напиша имената за билетите (защото са поименни), и даде съобщение, че няма наличност. После пуснаха за 99 лв - и те свършиха, после за 110 лв - също свършиха.
Нищо, смятам да й подобря музикалния вкус или с някой рок фест, или ако излезе нещо из близки страни. Ако се претръшка съвсем за Arctic Monkeys, може да отскочим до любимата ми Прага, май за там има билети  Joy

# 141
Мерси, Зайче! Не сме разбрали.

Ние сме два дена ваканция и моята замина днес на хайкинг с единия клуб, в който се е записала. Дано не ги завали.

Болничките, как сте днес?

# 142
  • Перник
...
Нищо, смятам да й подобря музикалния вкус или с някой рок фест, или ако излезе нещо из близки страни. Ако се претръшка съвсем за Arctic Monkeys, може да отскочим до любимата ми Прага, май за там има билети  Joy

На 03.07. Five Finger Death Punch са в София. Въпреки че вероятно ще дойдат твърде тежки на девойката. Ние вероятно ще ги отразим. Бяхме и на концерта им февруари 2020-та. Беше супер! Heart Eyes

# 143
  • В центъра на моретата

На 03.07. Five Finger Death Punch са в София. Въпреки че вероятно ще дойдат твърде тежки на девойката. Ние вероятно ще ги отразим. Бяхме и на концерта им февруари 2020-та. Беше супер! Heart Eyes
Да, знам, мъжът ми много иска да ходим - голям фен им е. И аз ги харесвам. Девойката е слушала някой неща и е със смесени чувства. Ако я навия, там сме.
Вчера я накарах да погледне в нета, Arctic Monkeys на живо как звучат, защото има огромна разлика от студийно записани парчета и на живо (ами на живо стават за слушане - много са умрели), та - не беше особено възхитена.

# 144
  • Варна
Здравейте и от мен в новата тема Simple Smile Докато се запиша вече не е нова, но все пак - Кали благодаря за усилията! Flowers Hibiscus
Гледам, че сте на тема концерти. Съвсем бях забравила, че и нас ни чака едно концертно приключение в мразовита страна и е време да се заоглеждам за самолетни билети и резервация на нощувки, както и за дебели дрехи! Simple Smile Иначе наборката е добре, не излиза много, освен за сбирките на младежката организация, в която се записа. Но пък си чатят непрекъснато със съучениците и няма търпение да се върнат в клас, таи надежда дори за седмица да ги пуснели преди Коледа. Дано! От успехът й не мога да се оплача, получи лична покана за участие в олимпиадите по математика и по физика, но отказва упорито да се проявява в каквото и да е със състезателен елемент. Затова много се радвам на децата, които дори сами търсят възможности за изява и са активни. Желая им успех от сърце!

Реге, как е момчето ти днес? Много страшно звучи описаното, че всеки го удря в слабото му място. Пожелавам да се размине без по-трайни последици, ваксината все пак да е свършила работата си.

# 145
  • В светлината на слънцето
Аз днес изобщо не правих опити да купувам. Ще видя дали ще ми дадат пропуски (би трябвало, защото ще ги отразяваме, но пък за сефте работя с тези промоутъри и нямам идея каква им е политиката). Но и да не дадат, не е загуба - девойката размисли и се отказа. Предпочита билет за целия Hills of Rock. То и тя, и наборът са се находили на концерти от съвсем малки от най-различен вид, че ги влачехме яко с нас, та не припадат чак толкова.

# 146
Министърът и липсата на тестове... https://www.24chasa.bg/novini/article/10438523

# 147
  • София
"Голям Смешник".  Какво ще преговарят с начало на учебната година 5.09 - всичко ненаучено цяла година?! Абсурдно, абсурдно... С кои развити държави ни сравнява, като нямаме нищо общо с техните механизми на работа. Тук само гледат да влачат кой накъдето може... Жал ми е за децата ни, в какви хора ще се превърнат след време. Снощи моите ме питаха гледайки новините - така ли няма пък една хубава тема да кажат, а само за убийства и катастрофи говорят. Worried

# 148
  • София
У нас телевизорът не е работил на "нормална" телевизия от трети април 2020. Гледат се филми, научнопопулярни предавания, клипове за дърворезба и други хобита из тубата и това е. Няма новини, няма политици, няма катастрофи. Но определено с децата имам проблем.
Не знам дали споменах, правих изследване за тревожност, оптимизъм/песимизъм и т.н. в началото на пандемията (до ден 50). Младежите между 16 и 19 години са най-големите песимисти в държавата ни (това е пилотен проект, ще се надгражда, надявам се скоро, защото данните са ми изключително тревожни), надминават с три пункта бабите и дядовците си (възрастта на 65+). Участващите са от 91 НЕГ, 1 АЕГ и 18 СОУ (неофициално, приятели, познати на дъщеря ми, по верижката на самооповестяването и доброволното участие)... Тези деца не виждат смисъл в бъдещето, не вярват в по-добрия утрешен ден, не вярват във възможността да осъществят дългосрочен план. Същите са с максимален стрес сред обществото ни (не ковид- свързан)... И това до ден 50 от пандемията...
Толкова ми е тъпо, че чак нямам желание да го дообработя и да пусна официалните заявки за процедура и по-широко изследване сега...

# 149
  • София
У нас телевизорът не е работил на "нормална" телевизия от трети април 2020. Гледат се филми, научнопопулярни предавания, клипове за дърворезба и други хобита из тубата и това е. Няма новини, няма политици, няма катастрофи. Но определено с децата имам проблем.
Не знам дали споменах, правих изследване за тревожност, оптимизъм/песимизъм и т.н. в началото на пандемията (до ден 50). Младежите между 16 и 19 години са най-големите песимисти в държавата ни (това е пилотен проект, ще се надгражда, надявам се скоро, защото данните са ми изключително тревожни), надминават с три пункта бабите и дядовците си (възрастта на 65+). Участващите са от 91 НЕГ, 1 АЕГ и 18 СОУ (неофициално, приятели, познати на дъщеря ми, по верижката на самооповестяването и доброволното участие)... Тези деца не виждат смисъл в бъдещето, не вярват в по-добрия утрешен ден, не вярват във възможността да осъществят дългосрочен план. Същите са с максимален стрес сред обществото ни (не ковид- свързан)... И това до ден 50 от пандемията...
Толкова ми е тъпо, че чак нямам желание да го дообработя и да пусна официалните заявки за процедура и по-широко изследване сега...
И ние сме така с ТВ-то.
А относно изследването, предполагам, че сегашните резултати биха били потресаващи, за съжаление. А още по- жалкото е, че политиците ни нямат никаква визия за бъдещето... или пък имат, предвид, че всички революции започват от младите?

Общи условия

Активация на акаунт