ДЕКЕМВРИ наближава вече, скоро ще гушкаме малкото човече! (Тема 8/2021)

• 34 069
  • 719
  •   1
Отговори
# 180
И при мен има такива бурни дни и после и по-спокойни. Особено като застане от дясната страна и точно под ребрата ми ей такова дупе ми бие, че не е истина...

# 181
Момичета , само аз ли вече всяка нощ се будя, фиксирано към 3:30. Пишкане , хапване и заспивам към 5:00 , какъв е този моя апетит, не е нормално просто. 🤯

# 182
Аз съм спала 3 часа тази нощ.
За сметка на това напазарувах стабилно от онлайн магазина на Лили, че имат 50% намаление на всичката козметика.

# 183
Аз се будя поне по 4-5 пъти, но в повечето случаи пак заспивам бързо. Никога не съм ставала да ям посред нощ 😂 дори винаги съм си мислела, че това е мит при бременните.

# 184
На мен ми мина втора нощ почти без сън. Миналата беше по-зле - будех се през около 40 минути. Тази се събудих за пръв път в 2 и после в 5 и половина Simple Smile В такива случаи винаги си припомням един виц:
Не ви се спи през нощта? Не се притеснявайте, на сутринта обезателно ще ви се доспи Simple Smile

Освен всичко съм с ужасно главоболие. Мерих кръвно - ту високо, ту ниско, накрая намерих една статия в нета - как да си мерим правилно кръвното с апаратче за китка - и в правиланата поза си е 120 на 80 Simple Smile. Вчера на тонове, помолих да ми измерят и беше 100/60. Иначе тоновете са супер, контракции няма, уж ми няма нищо, ама...Мисля, че може да са хормони, че освен всичко и много ми се прави секс от два дни...

# 185
  • London
Явно преминаваме през един и същ период, отново 😃
Аз от три вечери насам също се будя, и то не до тоалетна. Отварям очите към 2-3 и се ококорвам все едно съм спала 8 часа. После цял ден ми е криво.

# 186
  • София
Аз пък от няколко дни спя като пън и дори нощното ходене до тоалетна е само веднъж или два пъти. Заспивам към 1 и се събуждам в 10:30. Е, за целта пускам и плътните завеси в спалнята, за да имитирам нощ до по-късно. Иначе ще се оцъкля в 7:00.

Сега докато си пия кафето влязох и аз в сайта на Лили и съм като луд с картечница.. Обаче нещо крашна. Ще се пробвам по-късно пак. Дано ми пази нещата в количката. Единственото, което ме подразни е, че продукти за бебета и деца са извън промоцията. 🤨

# 187
Аз от около месец и половина си ставам по 2 пъти за тоалетна. Днес даже събудих ММ за работа, че се беше успал стабилно. Дами днес влизам в деветия месец, още малко остана. Веднъж само съм яла през нощта и то беше още първия триместър.

# 188
Промоциите на Лили само онлайн ли са или и във физическите магазини? Може да мина да взема разни неща за мен по-късно, с куриери не ми се занимава...

Точно взех измивно гелче на А Дерма, много се чудех между него и Klorane, прочетох почти сходни съставки и един и същи производител.
Също Бепантен кремче за подсичане и следродилни превръзки. Само ланолинов крем нямам, забравих и Цикатридина за всеки случай.

Точно 37 седмици  днес Simple Smile

# 189
Идвам да се оплаквам...от два дни ме боли глава, мислех, че е от това, че стоя цял ден затворена..обаче вчера почна и гърло и втрисане. Днес цял ден поддържам някаква тъпа температура от 37,5. (Не съм вдигала температура сигурно повече от 3-4 години). В момента е 37,8. Не съм пила температуропонижаващи. Пия си Биозин, Инфлуцид започнах и тантум верде и лукчета за гърлото. Уж не съм имала контакти през последните дни, но в понеделник + тест е дал колега на мъжа ми и почнах да се филмирам. На него нищо му няма де, ама нали и за безсимптомното протичане много се изговори, та съм си психясала. Мисля да правя тест от аптеката за всеки случай. Дано е някакъв друг вирус, че в понеделник съм на тонове. Sad

# 190
pgeobear аз бях така август месец края и си взех Ефералган, Биозин и лукчета. Разбира се след преглед при лекар. Но моята температура спадна още първата вечер.

# 191
  • до най-прекрасния мъж
pgeober, дано не е Ковид, че сега точно на края е кофти. Да оздравяваш бързо.
Днес бях на преглед и тонове. Всичко с беба е наред, само дето се бях филмирала напразно. Тази нощ сънувах само глупости и не спах изобщо спокойно. Сутринта се събудих в 5 часа и само я ръчках да ме ритне, благоволи към 7, когато обичайно си се буди. Днес си е активна кажи-речи цял ден, но и аз от 10.30 съм на крак, та до 17. Накрая съм заспала още в 17.30, точно се събудих сега. След тоновете си взех и направлението за хоспитализация, та вече и документите ми са в болницата. Остана да мина само анестезиолог, но това ще е другата седмица, като отида на преглед и тонове. Започна обратното броене, дано само си устискаме до датата.
Чудя се дали да си купувам следродилни гащи от тези еднократните. Имам дълбоки памучни бикини, които и сега си ползвам, но нямам идея дали еднократните няма да са по-удобни предвид секциото и съответно обуване/събуване.

# 192
На мен ми бяха неудобни еднократните.
Даже имам останали от мин. година.
Сега пак ги сложих в багажа за всеки случай.

# 193
Аз си взех , въпреки че приятелка ми каза че са умалени .. еми пробвах едните вкъщи ми те не ми станаха до бедъра и не помръдват… та съм си приготвила памучни с които ще си кажем чао чао след това. За спането все по-трудно ми става и на мен. Заспивам към 2/3 изтощена от ритни чета и като ставам през 2 часа до тоалетна, та към 7 съм кукуряк 🤣

# 194
И друго се сетих - обикновено тоалетната хартия в болниците не е от най-качествената.
А аз много мразя гадна тоалетна хартия, та си сложих един пакет влажна тоалетна хартия в сака.

Общи условия

Активация на акаунт