ДЕКЕМВРИ наближава вече, скоро ще гушкаме малкото човече! (Тема 8/2021)

• 34 031
  • 719
  •   1
Отговори
# 600
Добре дошли, съкровища на Деница и Мис ви! Да бъдат здрави, щастливи, благословени!! И големи късметлии! 🍀🎉💐🎀
Благодаря ви за пожеланията! Която мама е на финал, нека всичко бъде леко и успешно! 🍀🍀

Айси, много полезно мнение, много благодаря. В Токуда съм, да и всеки различно съветва горе-долу. Вчера изкарах някоя и друга капка коластра в тия силикони, дано потръгне. Мажа яко Лансинох, имам и Гермастан.

Точно за 5те минути говорят, да. Оставят ми го да е при мен и първо му давам гърдата, но снощи след като тя нищо не пусна, яко се изнерви вече. Sad Страх ги е да нямало кръв, ако повърне (налагали се изследвания) и ме наплашиха да го прекъсвам, ако много боли.
Казваш вие сте си преминали през болката и кървенето смело и не сте давали шишето?

Тази нощ щях да пробвам важното нощно поискване, но и след хранене беше много неспокоен, а аз не съм спала добре от неделя (какъв късмет, не знаех, че ще ТРЯБВА тогава да се наспя 😀). Имах нужда от няколко часа сън, та ги помолих да го вземат за малко. Колкото и да ми е виновно - не бях адекватна вече. Sad( Събудих се нов човек, дори съм по-подвижна.

Иначе се разминах само с 1 шев, доколкото разбрах, неголям. Късмет и успех на всички! 🍀💐

# 601
Моят термин е на 28, но ще изчакам чак до другата седмица да видим какво ще стане. Дано си тръгне само Blush

# 602
  • London
Нека са ни честити всички слънчица ! Бъдете живи и здрави, прекрасни момичета❤

Вече и аз съм мама ! Моята принцеса се роди на 09.12, 57см и 3,600 🥰 Нагаждаме се все още вкъщи, та изобщо не се сещам за форума.
Трудно ми е малко с кърменето, хем имах консултанти след секциото и ми показваха различни пози. Взех си протектори за зърна и е една идея по-добре. Не зная къде бъркам, уж на теория знаех всичко и бях уверена, но на практика е друго 😅

# 603
Честито, Рейнбоу! Мислех си за вас наскоро, как е минало секциото. 😊 Да ви радва безкрайно здравичка, щастлива и игрива! 🤗🍀🎉💐🎀

# 604
Честито, Рейнбоу! Голяма мадама, за манекенка е! Да ти е много здрава, а на теб бързо възстановяване!

Моят АГ също беше споменал за индукция, но предвид, че нямам разкритие този път нищо не каза. Според мен датите, които предстоят са проблемни, на никой не му се работи по празниците.

# 605
Честито на мамчета та. Да са ви живи и здрави бебчетата. Ние си чакаме още и това е.

# 606
Честито на родилите,добре дошли на новите бебенца.
При нас положението е едно и също.
Опитвам се да кърмя.
Не ми се получава много добре,ту се цедя и давам със шише,ту го слагам на гърда.
Много е малък и яде много бавно,не може да отвори голяма уста и съответно не захапва добре,на моменти се получава,но на моменти не.Имам рана на дясната гърда и от нея засега само се цедя.Давам само едната и дохранвам с изцедените от другата.
Надявам се да мине тази рана и скоро да започне да се кърми,че е голяма хамалогия с това цедене,стерелизиране по нощите.
Успех на чакащите все още своите бебенца.

# 607
Честито, Рейнбоу! Голяма мадама, за манекенка е! Да ти е много здрава, а на теб бързо възстановяване!

Моят АГ също беше споменал за индукция, но предвид, че нямам разкритие този път нищо не каза. Според мен датите, които предстоят са проблемни, на никой не му се работи по празниците.
Точно това си мисля тези дни. Затова напират за индукция преди празниците или след , между Коледа и Нова година!

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 12:57 от cherry_lady_79

# 608
Ехааа , какъв бебевалеж!Добре дошли на всички юнаци и принцеси!Да са здрави,да ядат и да спинкат!

# 609
Честити бебчета мамита! 😍

Е аз днес след преглед ми предложиха други ден след тонове, евентуално ми предлагат да ме приемат и да започнем с някакво гел че , после окситоцин. В 38-ма стм, явно навсякъде бързат, защото ще се паднем точно по НГ Sad ще се пазаря следващите дни, ако бебка сама не тръгне да излиза имам леко разкритие , контракции от време на време и така. Даже  ми се стори, че сега след прегледа като отидох до тоалетна имах следи и от тази прословута тапа , не знам дали е възможно те да ми я по разкъсат ама бая бъркане си беше 🤣

# 610
  • София
Рейнбоу, честита да ви е принцесата! 💐❤️

Marmora, аз преди 39 навършени седмици не бих се съгласила на индукция. Даже не съм сигурна, че и тогава бих била съгласна. Бебоците си знаят колко да седят вътре. Неудобни сме с тия термини покрай НГ, ама се и злоупотребява според мен.

Мен в края на седмицата ще ме гледат за разкритие и се надявам другата седмица да тръгват вече естествено нещата. Някак си ми се иска за празниците да сме си вкъщи, но бебка си знае кога е готова. Засега нямам никакви признаци за раждане. Simple Smile

# 611
Точно това си мисля и аз, че е прекалено рано Sad ако тя самата реши да си излиза по-рано добре, но иначе ми е малко напрегнато да предизвикваме при все, че няма индикации

# 612
Явно неудобните дати са проблемът навсякъде. Sad Аз днес една контракция не съм имала 😨 Ама пък да се оплача каквото и да ям, умирам от киселини от няколко дни. Спя на супер висока възглавница, докато не се събудя от болки във врата и пак същата работа.

И аз все се надявам да се случат нещата в близките дни и за празниците да сме си вкъщи, ама...нямам никакви такива индикации за момента. Щерката, която е още под карантина при баба си, снощи по телефона ми съобщи, че бебето щяло да се роди на Бъдни вечер. 😂 Какви факсове получава не знам. Като я питах от къде й е хрумнало, каза че така си мислела. 😂

# 613
Хахаха на дъщеря ти интоицивта да не се окаже вярна накрая 🤣 аз имах две/три контракции, за пръв път да ги усетя нищо фрапиращо и аз не мога да спя от киселините. Барикадирала съм с толкова възглавници, че не може да ме припари ММ. Отделно към 3ч се будя и няма заспиване и псоле сутринта заспивам към 9 та до обяд 🤣

# 614
  • София
Ооо, аз имам вътрешно усещане за една дата мноооого отдавна.
Интересното е, че без да сме си говорили предварително, се оказа, че и ММ си мисли, че ще е на същата дата. Та тя наближава, ама да видим дали можем да си вярваме на интуицията.. 😀

Аз киселини не бях имала цялата бременност и преди 2 седмици ми се появиха за няколко дни, но не бяха много.

Общи условия

Активация на акаунт