Пъзели - 34

• 26 529
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • София
HighSpeed, ти спиш ли или редиш денонощно? Чак такава скорост не знам как се развиава Joy

# 181
  • Варна
Станала съм професионалист Simple Smile

В интерес на истината не си давам много зор. Пъзелите са лесни. Освен това по стечение на обстоятелствата само половин ден съм на работа и имам време.

# 182
  • София, България
Нали вчера наредих с детето един огромен пъзел от 400 части, ето го:

И ето ми поръчката без книгите и пъзела на другарчето:

Игрите са за детето, че декември има и рожден ден и за Коледа.

# 183
Много е зарибяващо. От вчера редя магазините на Фалкон. Цялатамаса ми е в пъзела, хем си купих дъска и тарелки, ям на едното кранче в малка чинийка. Горе долу от ставане до лягане им вися.
Феята я отложих за по-светло време, че нищо не ви ждам на лампа.

# 184
Честно казано разногледа ме направихте, момичета!
Изгубих всякакви нишки кой какво е поръчал.
Като наредите и обявите, че продавате и ще си поръчам тогава.
Сега да питам този дали някой го поръча, и дали след време ще се раздели с него? Или аз да си го поръчам

https://www.ozone.bg/product/pazel-cherry-pazzi-ot-1000-chasti-l … mme-del-giardino/

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 20:51 от mery_poppins1

# 185
  • Варна
Aз от тази марка не съм поръчвала.

# 186
  • гр. София
Точно се чудя, че толкова време никой нищо не пише, а то нова тема, че и 13 изписани страници Joy
Този път си поръчах 3 пъзела - един на heye с магаренца, едни папагали на cherry pazzi и мъничкия пъзел от 54ч. Еднорози Simple Smile

# 187
Един нареден от мен, който ме поизмъчи малко, но си заслужаваше.

# 188
  • София
Ако искате да сменя онова файлче да бъде за кой какво (ще) продава? Grinning

Poni69, има още фази - ще започнеш да виждаш снимки или картини и да си казваш "ей това как ли би било за редене" (в моя случай вече и ММ ми праща картинки, които според него биха били готини пъзели). Ще се огледаш и проучиш и за пъзели по поръчка, ще разцъкваш и чужбински сайтове, приятелите ти ще започнат да ти дават или подаряват пъзели... Simple Smile

# 189
  • Варна
Ето ги и синигерите:

Хубави цветовете и изненадващо лесно се реди. Очаквах покривът да е доста по-труден, особено при положение, че частите пасват на много места.

Но Step puzzle определено не са моята марка, основно заради хлабавата сглобка.

А сега отивам да се озонирам... Relaxed

# 190
Два пъзела завършени днес. Първият ми schmidt и много ми хареса качестовото, както и самият пъзел. От много време исках да наредя точно такъв тип пъзел(карта със забележителности) - добре, че не взех един на educa с подобна картинка.😍

Вторият е falcon 500 части, от който малко се разочаровах, защото качестовото не е същото като тези, които съм редила по 1000 части. Имаше разлепени и огънати части - вероятно заради много здравата сглобка на пъзела. На места със сила влизаха частите.

# 191
Hot SummeR, относно сглобката на Heye е възможно и аз да съм се заблудила. Беше отдавна, а и редих само два от триъгълните кутии, може и да съм имала късмет. По принцип ме чакат още два, но май няма да стигна до тях скоро. Ще обърна внимание обаче когато се наканя.

ToniShu, радвам се, че съм помогнала за гузната ти съвест Satisfied На мен никак не ми е гузно, така с удоволоствие и успокоена седнах да работя след като пуснах поръчката Satisfied Просто голямо удоволствие ми носят пъзелите. Жалко само, че си останала без алпаките.

Bella98, и аз много благодаря за информацията Blush

HighSpeed, фейса си прави каквото иска, той си има негови алгоритми. Можеш да пробваш да сложиш на Notification settings в съответната група - All posts. На десктоп това ми е под бутона Joined -> Manage notifications. Но не съм съвсем убедена, че ще помогне.

Аз в момента съм набрала инерция и редя много. Дотук това ще ми е месецът с най-много наредени пъзели, но чакам да го завърша, за да видим колко точно. Обаче се ужасих като сметнах в разходи колко ми излиза това. И си викам да поизвадя най-старите пъзели да ги пренаредя. Хванах Гибсъна на въпросния Вал Голдфинч дето го споменавам в последните дни. Ами не ми харесва Confused Качеството имам предвид, нещо в сглобката не ми допада. И ми е странно, защото като го редих миналата година ми е харесал много, за да го запазя. И отново започна да възниква въпросът в мен дали има смисъл да пазя стари пъзели. Доскоро не пазех почти нищо, сега сякаш съм по-склонна да запазвам.

# 192
  • София, България
Бухтичка, по-скоро колкото повече редим толкова по-взискателни и капризни ставаме.
Много ми е интересно какво ще споделиш за онзи графичния пъзел и за Eurographics.
И на мен изобщо не ми е гузно в момента, защото аз за друго почти не харча, за мен.

Аз пък в момента, въпреки че купувам пъзели като бясна почти не редя, много мисли са ми в главата и не мога да се съсредоточа, силите ми стигат да цъкам в озон Joy

След малко ще поръчам, така че пускам линкове, ако някой е купил и ще продава да казва, докато е време:
https://www.ozone.bg/product/falcon-the-hairdressers-1000-pieces/
https://www.ozone.bg/product/pazel-master-pieces-walden-manor-house/
https://www.ozone.bg/product/falcon-the-car-show-1000-pieces/

П.П. ПОследно поръчах само тези, спрях се да има и за Коледа.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 09:48 от Мона Лиза

# 193
  • София
Мона Лиза, ще ме запишеш ли в тефтерчето за последния пъзел, ако го продаваш после?
Допълвам -никак не е честно. Има няколко нови фалкона в Озон. А как го искам единия, но не е намален, и другите,де, ииии.... пълно безобразие, да ви кажа.
https://www.ozone.bg/product/pazel-falcon-ot-1000-chasti-christmas-in-edinburgh/

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 11:11 от sali

# 194
  • София
Мона Лиза, ще ме запишеш ли в тефтерчето за последния пъзел, ако го продаваш после?
Допълвам -никак не е честно. Има няколко нови фалкона в Озон. А как го искам единия, но не е намален, и другите,де, ииии.... пълно безобразие, да ви кажа.
https://www.ozone.bg/product/pazel-falcon-ot-1000-chasti-christmas-in-edinburgh/

Пробвай кода ми от пъзелмания PZL212 за 20% намаление на немалени пъзели.

Общи условия

Активация на акаунт