Сватба - Булките на 2021-2022 |Тема 9|

• 48 856
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Аз за грим май се спрях на Боряна Стефанова. Има ли някой, който е бил при нея? А за фризьор при моята си фризиорка, от години ме прави и не съм имала проблем.

Яз бях с Боби и съм много доволна. Точна, бърза, гримът не мръдна. С миглите спах и на сутринта едвам ги свалих. Всичко беше бетон.

# 121
Аз също съм съм се спряла на Боряна. Колко време преди сватбата запазихте час?

Търся и препоръка за фризьор, защото досега не ми се е налагало да си правя официална прическа в София. По възможност да идва на адрес.

# 122
Аз също съм съм се спряла на Боряна. Колко време преди сватбата запазихте час?

Търся и препоръка за фризьор, защото досега не ми се е налагало да си правя официална прическа в София. По възможност да идва на адрес.

Аз ще я запазя сега за сватба началото на юни.

# 123
Как решавате кого от приятелите и познатите ви да поканите на сватбата Thinking

# 124
Как решавате кого от приятелите и познатите ви да поканите на сватбата Thinking

Ние просто поканихме всички приятели + роднини, с които не се виждаме веднъж на високостна + приятели на родителите, които харесваме и знаем, че за тях би било голяма чест и радост да присъстват.

# 125
Ние поканихме близките роднини (без такива, които не сме виждали или чували от 10 години) и нашите приятели, на които държим. Изобщо не мисля, че трябва да каним някой, защото трябвало, защото "така се прави" или защото някой ще се разсърди и т. н.
Моят съвет, от моята гледна точка, е да поканите хората, които вие искате да са с вас в този ден и които ще го оценят.

# 126
На мен този въпрос ми е супер странен. Каниш хората, с които общуваш редовно и роднините, които са ти скъпи. Всеки знае кои са му приятели и кои - само добри познати. Другите отживелици, че трябва да се канят еди кои си роднини, заради баба ти, изобщо не ги схващам.

# 127
Започни да правиш списък и ще видиш кои хора ще ти дойдат веднага на ум. Тия, за които се сещаш накрая чак, след много мислене, обикновено не си струва да се канят.
Признавам си, че ние поканихме едно момиче, което ми е в женската компания  но откровено не харесвам. Просто не исках да правя драма, а и приятелят й е доста свестен и се разбира с ММ.

# 128
  • София
Ние поканихме само близките ни приятели. Тези , с които си правим уговорки по 1 година да се видим за 2 часа, "щот са мноо заети" не сме ги канили.
От роднините само първи кръг.
Или слагаш бюджет, колко хора ще се вместят в него и съставяш списък, докъдето стигнете Grinning

# 129
  • София
Ние сме поканили близки приятели, с които постоянно поддържаме връзка (с някои успяваме по-рядко да се видим на живо, но все пак). За роднини - най-близките. Дали сме си бройка около 80 човека (това с всякакви бебета и по-големи деца) и се придържаме към това.
Има хора, които се опитват да се самопоканят, но няма да стане.

# 130
  • София
Ние с моя приятел се сгодихме преди половин година, но докато се наканя да започна планирането на сватбата и се оказа, че чакаме бебче. Сега се чудя как да процедираме. Дали да сключим граждански преди раждането и после като порастне малко бебето да си правим официално сватбата или по-скоро празненството. Или да си оставя всичко накуп за после. Не ми се иска на сватбата да съм с огромен корем и да не мога да танцувам и пия. Някоя да е минала по този път, да даде някоя идея?

# 131
Ние с моя приятел се сгодихме преди половин година, но докато се наканя да започна планирането на сватбата и се оказа, че чакаме бебче. Сега се чудя как да процедираме. Дали да сключим граждански преди раждането и после като порастне малко бебето да си правим официално сватбата или по-скоро празненството. Или да си оставя всичко накуп за после. Не ми се иска на сватбата да съм с огромен корем и да не мога да танцувам и пия. Някоя да е минала по този път, да даде някоя идея?

Аз бих предпочела подпис преди бебе. По-лесно ми се струва, а и ангажимента отпада. Кой знае дали ще ви се прави празненство като ви завърти животът.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 20:02 от Анонимен

# 132
  • София
Аз родих септември 2020, сватбата ще е юли 2022. Искахме всичко да е на куп, а не да е в различни години. Някак емоцията няма да е същата. Единствено трябваше документ от бащата за признаване при раждането, което отне минути.

Малкият ще е достатъчно голям да успеем да го включим в тържеството и най-вече във фотосесията. Аз ще съм върнала фигурата от раждането. Ще си пия и хапвам спокойно, а детето ще спи при някои от бабите и дядовците. С нетърпение очаквам и да го включим на първият ни танц, все пак ние тримата сме си семейство и това ще е може би най-емоционалният ни момент (поне сега така го виждам).

# 133
Здравейте,момичета.
Искам да попитам Вие откъде избрахте шаферските рокли?Ако може да ми дадете някакъв ориентир къде в Пловдив мога да намеря стилни и семпли рокли .Благодаря предварително.

# 134
  • София
А дали има някакви хамалогии или затруднения ако родителите нямат брак, освен, че таткото трябва да припознае бебето като се роди?
Аз родих септември 2020, сватбата ще е юли 2022. Искахме всичко да е на куп, а не да е в различни години. Някак емоцията няма да е същата. Единствено трябваше документ от бащата за признаване при раждането, което отне минути.

Малкият ще е достатъчно голям да успеем да го включим в тържеството и най-вече във фотосесията. Аз ще съм върнала фигурата от раждането. Ще си пия и хапвам спокойно, а детето ще спи при някои от бабите и дядовците. С нетърпение очаквам и да го включим на първият ни танц, все пак ние тримата сме си семейство и това ще е може би най-емоционалният ни момент (поне сега така го виждам).

Общи условия

Активация на акаунт