🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 840
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Тези мъже са плужеци. Всичките.

# 1 051
  • Другата България
Кой харесваше Стефчо, кой?
Аз.
Продължавам да го харесвам. За негледащите - Ивайло е на дуел.
За искащите да знаят - в другата тема има спойлер за съперник на Ивайло и победител от дуела в събота.

Айдеее, Ивайло се наака. Точно така трябва.
Безстрашния и смел Ивайло.....

# 1 052
Стефчо харесвал Иво ?

# 1 053
  • Разпиляна във въображението
Въх, Стефане!

# 1 054
Добре де, Коцьо бебето няма да може да го изберат за дуелист ли?

# 1 055
Ах! Любо как изпсува накрая,без глас,само устните му показаха....Такова падение за всички схемаджии...

# 1 056
  • на село
Кой харесваше Стефчо, кой?
Аз, признавам си.
И пак го харесвам, не е влезнал все още в схеми и не му се ходи все още на дуел, макар, че предполагам,  че знаеше, че няма да е Лора.
Сега очаквам Ивайло да избере именно Стефан и последния да го бие Grinning

# 1 057
Колко е хубаво да си прост и да не го осъзнаваш.

# 1 058
Ей, бееее, само Ивчо ги разбира нещата, всички други са тъпи. Лорчето била малка и глупава, а оня 40 годишния, дето си говори в трето лице е много умен, мдааа.

# 1 059
  • Варна
Няма такива бъзльовци, лицемери и двуличници! Без Георги

# 1 060
  • Велики Преслав
Страхотен епизод. Много съм доволен. Хората които не харесвам там са нещастни. Ще спя спокойно 🤣.
Най-големи мъже излязаха Георги и Стефан.

# 1 061
Ивайло е толкова смотан, когато истински обръщам внимание на това, което казва. Толкова го доядя от думите на Ваня, че реши да се хване за начина, по който тя използва думата "вкъщи", дето нито беше грешно, нито пък беше нещо, което имаше нужда да бъде отчетено, но понеже е толкова дълбоко комплексиран чувстваше, че трябва да изпърди нещо от устата си на всяка цена. Още някой друг месец във фермата и от отчаяние все нещо да каже ще почне да повтаря думите на Ваня и Ралица като петгодишен. Толкова е жалък, за това и по-добре да си ходи.

# 1 062
# 1 063
  • София
Абе Ивчо, абе чадо, отиди на един психотерапевт да ти обясни що търсиш по-възрастни жени. Елементарно е, ама ти мозък нямаш.

# 1 064
Стефан какви ги дрънка, олеле
Мисля, че Стефан не е подозирал досега, че съществуват екземпляри като Ивайло и го изследва от чисто научен интерес.

Любо без нито един дуел, обяснява на Ваня с трите дуела, че жените ги е страх.

Общи условия

Активация на акаунт